Odorizante auto
![]() ![]() ![]() |
Odorizante auto
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ydaniel, sa-ti traiasca bradutul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce parere aveti de odorizantele gel la conserva?
E un borcanel frumos colorat, cu un capac de plastic gaurit, am vazut cam la 150 000 bucata. Se simte ceva, sau nu sunt bune de nimic? M-am saturat de braduti, ca tin 3 zile si trebuie altul ![]() Deci, stiti ceva? v5herb9sr.jpg This post has been edited by argon: 6 Jun 2006, 16:58 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
E cea mai buna optiune dupa parerea mea.
Am luat unul ca cel din poza si m-a tinut cam vreo 4-5 luni. Asta "Herb" imi place cel mai mult ca miros. Am luat si unul de lamaie dar ala nu imi place cum miroase, e chiar naspa as putea spune. Deci nu mai sta pe ganduri, dar ia-l exact pe cel din poza. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place ala de portocale
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De-asta am si eu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Eu sunt mort dupe mirosul de cocos si vanilie !!! Dar momentan am in masina saculeti cu miros floral nu stu parca exotic ! Imi place, apropo cutiutele sunt marfa si practice la pui la scrumiera eu am 2 locuri libere deci 2 cutiute
![]() Salutare, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cel mai bun asta...il recomand pe acela de lime, demential da parca in logan miroase mai slab...o fi spatiul mai mare?!?! defapt cred ca m-am obisnuit cu mirosul
P.S. aveti idee cum se poate scoate mirosul de nou din logan?? adica mirosul acela care va intampina cand intrati pentru prima data intr-o masina noua..mie mi-a placut mirosul ala la masina mea si la cealalta...la mine a disparut dar la cealalata nu...si asta dupa vreo 7 luni de zile, a inceput chiar sa imi intre mirosul in haine cand merg cu masina mai mult..si toata lumea zice ca miros a cauciuc ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(AMW @ 7 Jun 2006, 12:52) cel mai bun asta...il recomand pe acela de lime, demential da parca in logan miroase mai slab...o fi spatiul mai mare?!?! defapt cred ca m-am obisnuit cu mirosul P.S. aveti idee cum se poate scoate mirosul de nou din logan?? adica mirosul acela care va intampina cand intrati pentru prima data intr-o masina noua..mie mi-a placut mirosul ala la masina mea si la cealalta...la mine a disparut dar la cealalata nu...si asta dupa vreo 7 luni de zile, a inceput chiar sa imi intre mirosul in haine cand merg cu masina mai mult..si toata lumea zice ca miros a cauciuc ![]() . Asa miroase si la mine am masina de 3 saptamani ![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Dupa aproape un an covoarele de cauciuc si-au mai potolit mirosul specific. Am gasit o metoda care functioneaza cat de cat, bagati covoarele in vana cu apa si balasam de rufe gen Lenor, Cocolino etc. Lasati-le acolo o perioada de timp, sa se impregneze mirosul, sa nu le clatiti!. Inainte de asta, evident trebuie spalate. Eu le-am frecat cu detergent solid de rufe, Tide. O data le-am frecat cu bicarbonat. Cel putin acum nu mai miroase masina si hainele a cauciuc.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.838 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt destul de multumit de braduti, blak classic de la WB. pe langa asta in fiecare sapt dau cu silicon cu "aroma" de lamaie.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Eu am luat din Carefour de la magazinul Bamboo, o sticluta cu ulei aromat (nu mai stiu ce aroma) si am umplut sticluta de la un Ambi-Pur care se terminase.
Avantaje: 1. cu 100.000ROL o sa incarc de 4 ori 2. se consuma foarte greu (intr-o luna cam 2mm din sticluta). |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am incercat si eu faza asta.. dar nu se mai simte mai deloc mirosul... nu este la fel de volatil acel ulei....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Confirm si eu actiunea malefica a odorizatorului lichid.
Ambipur original, de la mama lui . Mi-a distrus frumusete de butoane. A trebuit sa intru cu markerul negru in ele. Acum folosesc saculeti. Nu mai vreau sa aud de cele lichide. |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si aia la butoias cam cat tin?? ca ma mananca pielea sa imi iau unu din ala.De ambipur si alet chestii "curgatoare" nu vreau sa aud ca la 1310 i-am nenorocit bordu' si nu vreau sa patesc la fel si cu golenelu meu, manca-l-ar tata de dizelar...
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cica 3-4 luni, asa zic baietii, si asa scrie pe site-uri ce vand online asa ceva..apropos, e 2,95 $ pe net.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
se poa cumpara online???
![]() This post has been edited by Alydor: 7 Jun 2006, 12:29 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
http://www.asosan.com/fr-mysha1.htm
http://www.myshaldanairfresheners.com/myshaldan.php http://www.amazon.com/gp/product/B000ACQ6M...lance&n=1064954 MAi cauta, ca este si mai ieftin..numa sa nu ajungi ca ala cu halatu' ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
stargsm_ro |
![]()
|
![]() Vally Group: Members Posts: 56 Joined: 22 February 06 From: Craiova ![]() |
Zicea cineva tot pe aici sa punem uleiul pe bradut
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- DJ 83 ANA Vally - Craiova ; YM: stargsm_ro
|
|
argon |
![]()
|
Am luat My Shaldan de Herbs, 149 900, si merita, se simte in masina, si miroase placut
![]() PE el scrie Made in Japan, si ca tine "up to 4 months" |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(stargsm_ro @ 7 Jun 2006, 13:39) Eu ziceam.Pe un bradut vechi si uscat se picura cat absoarbe bradutul sau se toarna pe/in orice alt tip de odorizant care si-a terminat lichidul/gelul/etc uleiul aromat.Aceasta metoda prezinta avantajul ca sticlutele cu ulei aromat au o mare varietate de mirosuri si metoda este cea mai ieftina.Cu bani mai multi se rezolva orice pretentii.Totusi dupa parerea mea odorizantele trebuie sa emane un miros pe care sa-l percepi doar cand urci in tomobil ca altfel pot creea dureri de cap. |
--------------------
a
b
c
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
unde gasesc in iasi shaldane de-astea? ca parca as lua si eu daca zice lumea ca-s asa bune
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
argon |
![]()
|
Reteaua de benzinarii Mol are asa ceva.
La noi sunt si la alimentara..eu de acolo am luat ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
butoaiele alea intra in locul de scrumiera de la golanel? ca daca iau vreu sa o plantez in spate ... in locul ala gol unde se pune scrumiera... eu si asa nu fumez asa ca cred ca i-ar sta bine acolo... dar problema e : incape??? sau tre sa mai cioplesc din masina?
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
semit |
![]()
|
intra la marele fix...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
multsam
zbor sa imi iau o imputitoare de masina dupa ora 6 din metro/selgros/carrefour/prakitker? |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
La Iasi sunt shaldane in Metro. Am vrut si eu sa-mi iau, da mi-am amintit ca-s chitros la dintr-astea
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am vazut shaldane in car'fur la 11.99 lei la promotie. Aveau undeva si o lada cu unele desfacute deja, asa ca se putea testa mirosul.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Am avut si eu conserva din aceasta dar am avut in iarna si se intarise piatra, nu mai mirosea a nimic.Acum ar trebuii sa isi faca treaba pe caldura asta
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
semit |
![]()
|
daca dadeai drumu la caldura in masina simteai mirosu`
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 02:26 |