DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mi-am luat-o

Alex4u
post 3 May 2011, 11:24
Post #31

Ultima scursura' umana

Group: Members
From: Scursureștii de Campie

da eu inca sper sa nu fiu nevoit sa dau eu banii pe ea..si sa mi-o schimbe acolo cum trebuie...

--------------------
EX:DACIA BERLINA TX 1987
Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vallyyy
post 3 May 2011, 11:34
Post #32

Dacia Clubber

From: Pitesti

Dar nici nu ziceam sa dai banii pe ea , am zis ca poate s-o gasii vreun stralucit sa-ti propuna indreptarea aripii ,ceea ce nu se merita .Uite una reparata ,care in 30 de minute de reglaje o faci la linie ,dar deh cine sa se complice,ambele aripi nu sunt apropiate nici de capota si nici de usa cat trebuie ,stai cu ochii pe ei la service sa ti-o faca cum trebuie .In poza e o masina de 5000 de euro , de samsar dupa autovit

This post has been edited by vallyyy: 3 May 2011, 11:35

Attached thumbnail(s)
C18560364_1.jpg ( Size: 119.31k ) Number of downloads: 578

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
argon
post 3 May 2011, 12:57
Post #33

Mesaj semiautomat

QUOTE(vallyyy @ 3 May 2011, 12:14)
Cum spui tu argonele  ....  http://www.ropiese.ro/index.php?pg=pagini/...roserie⊂=   , nu stau sa mai caut pe aia la 100 lei , eu stiu ca multi nu cred ca piesele de opel sunt ieftine , cele sh nu mai zic , eu mi-am gasit bara spate culoarea masinii cu 100 lei .Nu piesa strica ci prostii , hai sa ne uitam pe autovit sa vezi lufturi intre capota si aripa ,nu stiu sa faca reglajul cum trebuie si oricum nu le pasa ,doar nu o fi masina lor ,nici macar samsarii care au interes nu fac reglajul .Nu vezi prea multi romani tipicari , nici macar chederele de sub faruri nu le cumpara.Tu nu ai vazut si aripi facute,indreptate si cu chit pe ele  ,i-am propus inlocuirea ,sa repari o aripa de G nu merita ,cum nici in cazul meu nu merita sa vopsesc bara spate ,cand iei direct vopsita pe culoare de pe masinile de Anglia

Ca tot ziceam de aia in jurul sumei de 100 lei uite aici  http://www.autoa.ro/index.php?page=3&cat=6&catp=108&catpb=89
*

Macar nu mai invinovatii mesterii, ca efectiv nu au cum sa o potriveasca, sunt ca si aripile Conex pentru Dacii.

This post has been edited by argon: 3 May 2011, 12:59

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vallyyy
post 3 May 2011, 13:48
Post #34

Dacia Clubber

From: Pitesti

Ai montat tu cu mana ta vreodata o aripa de astra G ?Proasta comparatie faci cu conexul ,eu iti arat aripi originale luate din dezmembrari care nu sunt aliniate cum trebuie si bag mana in foc ca masina de mai sus e facuta cu aripi originale ,luate direct din dezmembrari ,in special ca e gri , dezmembrarile sunt pline de astra G gri , cred ca e cea mai raspandita culoare a lor ,multora nu le pasa ca ramane cu lufturi ,se inchide capota e de ajuns ,uita-te pe autovit si vezi una si una masini reparate cu lufturi ,din lipsa de interes ,cum e si in cazul butonului rupt de la claxon(buba mare la astra G) pe multi ii doare undeva , nu dau ei 100 lei pe un capac nou ,il tin pe ala cu gauri , o alta buba ,inchiderea scrumierei ( ii sare clipsul) nu am vazut oameni sa se complice sa desfaca sa-l puna la loc .Prea putini tipicari in Romania,in special in randul oamenilor din serviceurile auto

This post has been edited by vallyyy: 3 May 2011, 14:58

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
Marian66
post 3 May 2011, 20:08
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

pai aia e dauna calumea, ai far de inlocuit, 2 elemente de vopsit si unul de indreptat cel putin, plus schimbat plasticele pe dedesubt, treci de 20 de mil zic eu
oameni buni, va mai zic ceva cu amiabila: amiabila NU inseamna ”ne auzim mai incolo si facem formularul si mai vezi”, amiabila inseamna ori mergi la Politie ori semnezi formularul, atentie, tot in alea 24 de ore!! ideea e ca amiabila e tot un document de constatare al accidentului, si in oug 195/2002 ai obligatia sa il declari in 24 de ore. cine face amiabila si o dateaza la 3-4 zile dupa accident are noroc doar pt ca actul ala nu ajunge poate niciodata in mana Politiei, singura care poate sa constate contraventiile astea in general
deci, pe viitor: va pupati cu cineva in trafic, ori faceti amiabila imediat (pe loc daca aveti formular, daca nu mergeti si luati, de la magazin, de pe net, etc.) ori mergeti la Politie. formularul trebuie facut in 24 de ore ca sa fii legal, si cat mai repede dupa eveniment, ca sa fii asigurat ca nu se suceste ala care te-a lovit. Dupa, cu actele necesare (amiabila si copiile cerute de asigurator; te interesezi tot atunci si i le ceri), poti sa te duci aproape cand vrei. In functie de asigurator, intre 6 luni si 3 ani

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
Alex4u
post 19 May 2011, 11:19
Post #36

Ultima scursura' umana

From: Scursureștii de Campie

abia ieri m-a chemat sa o duc ca mi-a aprobat asigurarea sa o fac..

--------------------
EX:DACIA BERLINA TX 1987
Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 08:03
Forum Renault