Site-uri cu discount-uri. Folositi? Pareri?, yet another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Site-uri cu discount-uri. Folositi? Pareri?, yet another shite topic by Marty
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 30 Jan 2012, 22:09) QUOTE Incepand cu data de 30 Ianuarie 2012, te rugam sa plasezi comanda la adresa de email pretulmic@yahoo.com in care sa specifici adresa exacta de livrare, numele si numarul de telefon si incare sa atasezi voucherul Kuponiada. Ce petarda de site e ala care are mail la yahoo cand el vrea sa faca biznis? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luci_bce |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 19 February 08 ![]() |
Eu am ramas cu un gust amar dupa o experienta legata de un site cu discounturi. Patania e lunga. Era oferta la un pachet Orange, de la 70 de lei, la doar 4 lei. Irezistibil. De aia, in secunda 2 am licitat, selectand plata prin transfer bancar. Dupa ce am umblat dupa o sucursala a bancii timp de vreo 2 ore, in final m-am lasat pagubas. Am bagat cardul la inaintare, si am mai cumparat un pachet. De data asta a mers ok, si a ramas sa intre oferta in vigoare. Dupa vreo saptamana am mers in mall la orange shop, si dupa vreo ora in care am stat dupa domnisoarele de acolo care efectiv se invarteau in jurul calculatorului pentru ca nu aveau un anumit cod prin care sa poata sa dea acel pachet promotional, m-am lasat pagubas, mi-am luat buletinul, am rupt in fata lor acel voucher si am plecat. De atunci m-am dezabonat de la toate site-urile de acest gen.
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luci_bce |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 19 February 08 ![]() |
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 04:06 |