[VAND] SAMSUNG GALAXY S, factura si garantie vodafoe
![]() ![]() ![]() |
[VAND] SAMSUNG GALAXY S, factura si garantie vodafoe
blink245 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004
|
|||
blink245 |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Logan
2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Dupa ce ca vinzi un telefon folosit la pret de nou la liber , nu codat , mai ai si 2 topicuri identice si dai up in fiecare..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
blink245 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 20 May 2011, 06:49) Dupa ce ca vinzi un telefon folosit la pret de nou la liber , nu codat , mai ai si 2 topicuri identice si dai up in fiecare.. Nu mi-am dat seama ca reno.ro si daciaclub.ro sunt unul si acelasi site, datorita layout-ului diferit. La liber, acest pret il poti obtine doar daca vrei sa ai garantia oferita pe la Satu Mare sau de nu stiu ce firma obscura. Practic fara garantie. Decodarea e max 50RON. Daca esti in alta retea si vrei sa il cumperi, se aranjeaza asta. This post has been edited by blink245: 21 May 2011, 16:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2004
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu tot cu decodare iese mai scump telefonul tau decat daca-l cumperi de la magazinul asta "obscur" care are vechime 17 (saptesprezece) ani in Bucuresti.
Nu e treaba mea cat ceri tu pe el, insa nu e frumos sa minti potentialii clienti ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:53 |