Atestat informatica, Atestat informatica
![]() ![]() ![]() |
Atestat informatica, Atestat informatica
Cioby92 |
![]()
|
||
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(danxkc @ 5 May 2011, 17:06) Ma puteti ajuta si pe mine cu un atestat la informatica? Sunt clasa a XII si trebuie sa prezint un atestat la informatica pentru proba la bacalaureat ,nu ma prea pricep si de aceea va cer ajutorul si raman dator pentru cel care ma va ajuta ! La atestat trebuie sa scriu despre : depozitul-gross.sa se proiecteze o baza de date referitoare la un depozit en-gross,care sa raspunda la urmatoarele cerinte ...........cum se numeste materialul cu codul C .............lista materialelor existente in depozit.............ce cantitate din materialul X exista in depozit si ce valoare totala are.............care este valoarea TVA incasata in urma vanzarilor din data D..........cine este furnizorul materialuluiX si ce adresa are ........care este numarul si la ce data a fost incheiat contractul X ...........ce cantitate din materialul X sa vandutin perioada d1-d2.......care este materialul care s-a vandut cel mai bn in perioada d1-d2.......cine a intocmit factura nr N din data d This post has been edited by dragoselu: 22 May 2011, 22:12 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Fiind profesor ar trebui sa sti ca imediat vine BAC-ul ... atestatele s-au sustinut de mult
![]() This post has been edited by Shush: 22 May 2011, 20:48 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Cioby92 @ 22 May 2011, 21:26) Salutare baieti, am nevoie de putin ajutor pentru atestat, mai exact imi trebuie un program sau o aplicatie care sa imi puna diacriticile la lucrare ![]() "AutoCorectSetup_Contemporan" Mai greșește la unele cuvinte, dar este muult mai bun decât nimic! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Shush @ 22 May 2011, 21:45) Uite ca asta nu mai stiam, la mine la franceza nu se dau atestate. Habar nu ma intereseaza de ce pun la cale altii... Oricum daca mai are cineva nevoie de atestate la informatica, scrieti cu incredere, ca va rezolva Monsieur le professeur... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Multumesc pentru ajutor Cosmin.
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dacă nu găsești programul, dă-mi pe PM adresa de mail și ți-l trimit eu
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 May 2011, 21:43) Uite, eu am un frate care este informatician si te-ar putea ajuta, dar cum e ceva de munca la atestatul tau, s-ar pune si problema unei plati: tu cam cat ai putea oferi pentru o asemenea lucrare? Dat fiind ca acolo, daca esti informatician si faci cu interogari SQL, rezolvi problema aia cam in juma de ora, tu vrei sa jupuiesti bietul om? Pai nu matale erai ala de vroiai sa gasesti pe unu' care sa-ti aduca nu stiu ce ruda de prin Italia, pe gratis? Pai treaba-i asta? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asta ca asta, dar uite aici
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ba' nene, ce memorii aveti!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(klaus @ 22 May 2011, 22:02) Dat fiind ca acolo, daca esti informatician si faci cu interogari SQL, rezolvi problema aia cam in juma de ora, tu vrei sa jupuiesti bietul om? Pai nu matale erai ala de vroiai sa gasesti pe unu' care sa-ti aduca nu stiu ce ruda de prin Italia, pe gratis? Pai treaba-i asta? Auzi? Matale ziceai ca ti-ai lasa copiii pe mana lui? ![]() <span class='edit'>22 May 2011, 22:21:</span> QUOTE(dragoselu @ 22 May 2011, 21:43) Tinere, vad ca nu prea mai ai timp ca sa-ti faci atestatul la informatica. Pentru ca sunt profesor, ar trebui sa fiu mai prudent in a-ti oferi ajutor (nu te cunosc, nu stiu ce performante ai tu la informatica, nu stiu cine ai putea "deveni" dupa ce ti-as oferi ajutorul necesar). ![]() PS: Daca mai ai nevoie de atestat, lasa-mi o adresa de e-mail ca sa te poata contacta frate-meu! Tu ma? Esti profesor? Cum pune problema. Bisnitar sadea.. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 22 May 2011, 21:22 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
...
QUOTE(klaus @ 22 May 2011, 22:02) Dat fiind ca acolo, daca esti informatician si faci cu interogari SQL, rezolvi problema aia cam in juma de ora, tu vrei sa jupuiesti bietul om? Pai nu matale erai ala de vroiai sa gasesti pe unu' care sa-ti aduca nu stiu ce ruda de prin Italia, pe gratis? Pai treaba-i asta? QUOTE(ady77 @ 22 May 2011, 22:06) QUOTE(Victoras2001 @ 22 May 2011, 22:13) This post has been edited by dragoselu: 22 May 2011, 22:13 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 May 2011, 22:23) Dragii mei, Nu e vorba de persoana mea in a-l ajuta pe bietul om. Eu doar ii recomand o persoana care sa-l ajute, dar aceasta persoana, alias fratele meu, doreste sa fie PLATITA pentru munca SA! ![]() Ma, esti de o parsivenie fara limite. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci cetatenii de ii recomanzi matale sa ajute vor sa fie platiti, dar tu ai pretentia ca cetatenii care te ajuta pe tine sa o faca gratis.
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu. Cetateanul frati-su probabil ca ar ajuta moka. Da profesorul rosu in obraji nu-si trage nimic? Lui ce-i iese?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
io zic sa-i pui si CV-ul pe aici, niste lucrari efectuate, sa ne facem o idee daca intr-adevar ofera calitate in ceea ce face.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si tarifele.
|
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Cioby92 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 22 May 2011, 21:53) L-am gasit pe google, multumesc pentru amabilitate ... dar ce ciudat este ca nu recunoaste fisierele .docx sau .doc, as fi vrut sa deschid direct lucrarea si sa o corectez, dar nu le poti avea te toate... ma chinui cu copy/paste ![]() This post has been edited by Cioby92: 22 May 2011, 22:02 |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bine ca-mi stergi mie posturile dar ii lasi aluia ineptiile.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Cioby92 @ 22 May 2011, 23:01) L-am gasit pe google, multumesc pentru amabilitate ... dar ce ciudat este ca nu recunoaste fisierele .docx sau .doc, as fi vrut sa deschid direct lucrarea si sa o corectez, dar nu le poti avea te toate... ma chinui cu copy/paste ![]() Da, din păcate la capitolul ăsta stă destul de prost. Eu tot cu copy-paste m-am descurcat ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
costea17k |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 4 February 15 ![]() |
Nu stiu de ce te mai chinui sa iti faci singur atestatul la informatica. Sunt siteuri care se ocupa doar cu asa ceva. Eu mi-am luat un atestat informatica gata facut de pe site. Oricum mare lucru nu vei face cu diploma de atestat.
This post has been edited by Ake: 8 Feb 2015, 12:25 |
--------------------
dacia
logan
2005
- IS-88-MSU
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Bine, pa.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(costea17k @ 4 Feb 2015, 16:20) Nu stiu de ce te mai chinui sa iti faci singur atestatul la informatica. Sunt siteuri care se ocupa doar cu asa ceva. Du-te, ba, dracului cu reclama aia de rahat! De asta vin la interviuri unii care nici nu stiu ce e in fisa postului sau nu stiu cati biti sunt intr-un byte, dar cand e vorba de salariu vor repede 1000 de dolari, si sa le faca treaba restul echipei. Aia care-si fac singuri atestatele si proiectele de diploma sunt fraieri ca muncesc, in loc sa-si ia atestatul la sigur, asa-i?! 'va muma-n dos tie si idiotilor care-si cumpara lucrarile de diploma! This post has been edited by Ake: 8 Feb 2015, 12:26 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da, da, si da imprumut 512 lei, sa fie suma rotunda.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Marksi, asta te coafeaza: http://www.ecdl.org.ro/ ?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu, ca acolo se preda "ce este mouse-ul, si de ce nu mananca branza".
Aasta e premergator achizitiei de atestate online, cursurile de ECDL pentru asta-i pregatesc... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:44 |