Inlocuire carton cu alt material, La portbagajul de break
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire carton cu alt material, La portbagajul de break
dacia_slk |
![]()
|
||
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|||
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
Cred ca cea mai buna solutie ar fi cu pfl.
Fata de la porbagaj se face foarte simplu,o scoti pe cea veche,faci semn pe placa de pfl,o tai,lipesti ceva peste,o mocheta ceva sau o poti vopsi si gata. Lateralele se pot si alea face,dar e ceva mai dificil pentru ca trebuiesc indoite,ai putea sa pui un cornier,ceva sa stea indoite,sau ai putea incerca cu un coltar de aluminiu(gasesti in magazinele cu materiale de constructii)prins cu silicon de pfl si deasupra lipita o mocheta tot cu silicon pentru a fi mai rigida. |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Mai, eu vazusem la cineva un material (plastic, transparent) sub forma unei placi de 2m x 8m care dadea impresia ca poate fi indoit (pentru fata interioara a usii portbagajului) intr-o oarecare masura relativ usor... Avea la exterior doua fete plane, iar in interior un fel de structura de fagure. Ba nu fagure, altceva, dar p-acolo...
|
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
PFL am pus si eu. E mai delicat la colturi dar exista numeroase profile care te pot ajuta. Daca ii lipesti si o mocheta peste, ar trebui sa arate mai mult decat decent.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Ba fratilor, PFL inseamna placaj? Ca acela care se pune pe peretele din spate al dulapurilor? Asta se cam umfla de la apa, bine de tot...
|
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da, ala. Ies impecabil usile.
Si n-are de unde ajunge apa, ca vei acoperi gaurile din cadrul usii cu folie groasa de plastic. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
recinalcol |
![]()
|
Ce ai vazut tu era o placa de policarbonat celular un fel de plastic.
Chestia e ca daca pui ceva in porbagaj si se loveste in el sant sanse destul de mare sa se sparga. Nu e cazul sa-ti faci probleme din cauza apei,gandeste-te ca tot ce vrei tu sa inlocuiesti sant facute din carton,si au rezistat destul de bine pana in zilele noastre. Ca sa ondulezi pfl-ul sa-l pui pe usa de la porbagaj poti folosi 2 bucati de platband,le indoi cat iti trebuie acolo la usa,prinzi pfl-ul de ele pui o mocheta neagra peste si ai rezolvat problema. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Bine, aveti idee unde se gaseste de cumparat PFL si la cam ce pret?
|
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
recinalcol |
![]()
|
PFL gasesti la depozite de materiale de constructii o placa e in jur de 20 de lei.
Pentru ce vrei tu sa faci e mai mult decat suficienta una,iti mai si ramane. Spor la lucru,si sa ne arati si noua ce si cum faci. BAFTA. |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
AndyDeiu |
![]()
|
![]() Unde ajunge un Bmw ajunge si o Dacie Group: Members Posts: 16 Joined: 21 August 10 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dacia_slk @ 19 Jun 2010, 02:00) Здравствуйте! ![]() Aveti idee despre un material (ceva nou, probabil folosit in constructii?!) usor de manipulat, prelucrat, vopsit, montat cu care as putea inlocui cartoanele (mele umflate, scorojite si decolorate ![]() portbagajului si cele de pe fata interioara a usii de la portbagaj. Cum se numeste acest material, unde se gaseste si la ce pret? Спасибо. ![]() Eu mi-am pus placa OSB3 fara modificari prea multe.... This post has been edited by AndyDeiu: 17 Apr 2011, 15:30 |
--------------------
Dacia 1310
TLX
1991
- TM 99 MMS
|
|
raku18 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 10 January 11 ![]() |
este in magazine sau daca aveti noroc sa gasiti la dezmembrari fara sa mai faceti modificati pt 4 usi de la dacia an 2004 vin perfect
Attached thumbnail(s) cumpr_set_fee_de_ui_interioare_dacia_1310__dUWyn7.jpg ( Size: 74.95k ) Number of downloads: 314 |
--------------------
dacia
1310 li
2000 li
- cj 25 mod
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
da frumoasa intradevar si dau ff bine pe masina ,si eu caut de ceva vreme asa fete si nu dau de ele
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Kanutza_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 19 December 10 From: Bucuresti-Pitesti-Campulung ![]() |
Eu am pus in loc de cartoane mocheta auto.Se gaseste in general la magazinele de covoare. Am decupat sabloane de carton,am taiat bucatile din mocheta inclusiv pentru hayon, si le-am lipit cu putin adeziv(este acoperit intreg portbagajul exact ca la o masina straina,arata foarte bine,practic),operatie este facuta de vreo 2 ani si nu am nici o problema cu ele. Plus de asta am schimbat si panza de la capacul din spate de la portbagaj cu material cumparat de la croitorii.Daca intereseaza pe cineva pot sa pun si o poza zilele astea.
|
--------------------
dacia
1310 Break
1993
- Ag 01 Jxg
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai pune poze ce mai astepti
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
kamelyan86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 13 December 10 ![]() |
salut. eu am schimbat cartoanele de la portbagaj la break cu material policarbonat albastru. arata super si p langa asta in spatele lor am montat si cate un neon . noaptea se vede fantastic tot spatelel luminat albastru app ma intereseaza si pe mine suportii din lateral pe care sta polita la break . dau oricat . fostul proprietar le-a avut facute de el din lemn si le-am scos pt ca aratau urat si acum arata si mai urat cu spatele gol
![]() |
--------------------
dacia
break 1.4
1996 break B-12-WES 1987 berlina B-61-KMY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:41 |