Romania , te iubesc !, 40 km in plus , acelasi conditii / PITESTI
![]() ![]() ![]() |
Romania , te iubesc !, 40 km in plus , acelasi conditii / PITESTI
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Ceea ce nu se stie este faptul ca la Petrom, OMV, MOL se vinde aceeasi benzina
![]() Nu mai stau sa explic acum ca am facut-o in mai multe randuri. Doar efectul placebo ca schimbam ceva.... This post has been edited by ursul_bipolar: 9 Jun 2011, 23:43 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce placebo daca omul a facut pe acelasi drum mai multi km cu benzina de la omv, si a verificat totul prin metoda plin pe plin?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
hhd_0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 27 September 10 ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 9 Jun 2011, 23:43) Ceea ce nu se stie este faptul ca la Petrom, OMV, MOL se vinde aceeasi benzina ![]() Nu mai stau sa explic acum ca am facut-o in mai multe randuri. Doar efectul placebo ca schimbam ceva.... Iese clar din discutie efectul placebo. Multi dintre noi bagam benzina cu "tzaraita" , de 50-100 ron si in acesc caz cam greu sa-ti dai seama care benzina este mai buna. Ultimul consum zilele trecute l-am facut . Am mers 120 km autostrada si 320 in capitala. Deci cu 35 am parcurs 440 km. Un consum ~ 8 l/100 mixt . De fapt nu prea este mixt ca majoritatea kilometrilor i-am facut in mediu urban. De saptamana viitoare o sa fac un plin si de la mol sa vedem ce o sa iasa. Vis-a-vis de "mersul" masinii cu beznina de calitate nu am obs nici o diferenta. De vina este calculatorul care mentine in parametrii functionarea motorului indiferent cu ce ai alimentat. Daca eram cu vechea dacie pe carburator situatia era alta. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- AG-38-RLR
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Benzina e aceeasi , nivelul de aditivi este diferit .
"De vina este calculatorul care mentine in parametrii functionarea motorului indiferent cu ce ai alimentat. Daca eram cu vechea dacie pe carburator situatia era alta." - da , pai el de fapt face ca masina sa mearga prost indiferent ce benzina bagi , nu ? ![]() El INCEARCA sa mentina parametrii si atunci cand benzina este proasta si tu vrei aceleasi performante de la motor , ca si cand ai bagat benzina buna , de asta consuma mai mult , dar daca benzina e buna , nu are nevoie de aceeasi cantitate de benzina , ci mai putina , de aici diferenta de consum . Mai multa economie faci cu masinile pe injectie si cu ECU de generatie noua , decat cu cele pe carburatie . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:15 |