Ce aparat de ras folositi?
![]() ![]() ![]() |
Ce aparat de ras folositi?
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 May 2011, 15:14) In rest, cam la o saptamana jumate o tund cu o dracie de masina de tuns pe care am luat-o acum vreo doi ani cu vreo 8 lei din Auchan. O luasem la misto pentru tuns la subrat dupa ce din cauza rasului p-acolo mi-a iesit un furuncul nasol intr-o vara(foarte dureroasa zona Jghei ?! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 May 2011, 16:02) QUOTE(Marty @ 10 May 2011, 16:08) Ma, voi credeti ca-mi place sa dau cate 50-60 lei sau cat dracu o fi, in fiecare luna (max o luna si jumatate) pe rezerve? Am barba aspra si creste repede. Plus ca pentru un rezultat multumitor trebuie sa ma barbieresc de doo ori. Adica ud, pun spuma, rad in sensul cresterii firelor, limpezesc, pun spuma din nou si rad in sens opus. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(2dor @ 10 May 2011, 16:12) ă Dan, io m-am barbierit cu doua lame aproape un an. Ce-i drept erau din dotarea aparatului. Acum mi-am cumparat alte rezerve, sa vedem. De obicei te barbieresti pana dispare complet substanta aia verde de deasupra lamelor. Atunci cica-i gata lama. Da io nici nu m-am uitat la ea. Am folosit lama pana am vazut ca incep sa ma chinui. Substanta aia am impresia ca tine loc si de piatra vanata. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dane, incearca cu asta !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu am sesizat diferente semnificative intre lamele din dotarea aparatului si reverve. Am folosit cam tot de la Gilette, inca de cand eram student si aparusera aparatele alea cu doua lame.
Cu o rezerva noua ma barbieresc calumea de doo ori. A 3-a parca trebuie sa insist mai mult, a 4-a deja e limita decentei. Mai mult nu pot, pur si simplu ma rupe, fara rezultat. De multe ori am luat in calcul o masina electrica, da nus' ce sa zic. Merita oare? In cateva luni isi scoate banii, indiferent cat ar costa. ![]() Sa iau ceva ieftin de incercare - nu merge. Daca-i naspa, o sa dau vina pe ieftinaciune. Dar daca-mi iau ceva calumea si tot naspa e, nu se cheama ca-mi iau teapa? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai la masina ce sa fie naspa? De obicei o folosesc cei care se irita. Da nu vad ce-ar putea sa fie naspa la ea.
Ia-ti din prima o masina buna, nu te baga la ciurucuri. La cat te costa rezervele, merita o masina adevarata. Clar iesi in avantaj. Io daca nu puteam sa ma barbieresc decat de 4 ori cu alea, imi lasam barba. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 10 May 2011, 16:32 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Daca iei, ia ceva calumea, alea ieftine sunt mizerii. o iei degeaba mai ales in cazul tau
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De la alfa la omega. Din cauza unor probleme cu soriciul de 25 de ani ma barbieresc consumand Kw.Dupa Remington,Philpis si ceva rusesc etern client Braun. DECAT SA LE SCHIMB FOLIA SI CUTTERU MAI BINE IAU UNA NOUA
![]() Din alea clasice cel mai bine fonctiona un jilet cu 9 trepte cu lame uilkinson ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E topic special, mai vechi, despre mașinile electrice de bărbierit.
În orice caz, la barbă așa aspră nici una de 1000 RON nu te va ajuta. Edit: uite This post has been edited by C a t a l i n: 10 May 2011, 16:36 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bion @ 10 May 2011, 17:32) De-asta? black-long-adj.jpg @cdadan. la asa barba, jur de n-as incerca un aparat ca asta din poza asta. Da' n-am habar daca se mai gasesc. This post has been edited by bucatzel: 10 May 2011, 16:48 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dom` amiral cunoastem dar tot aparat de berbierit e si unele si celelate si trust me am mai multi ani de barbierit decat matale de cand ai facut ochi.Despre calitatile pilozitatii mele faciale as lasa anumite trecute doamne si domnite sa-si expuna parerile .
![]() Oricum la clasic combinatia mentionat o consider dpdv personal ![]() @ Bucatzel Asa ceva dar model `80 :rolleyes:La 9+ se deschidea capacul lamei ca la buncarele cu Minuteman ![]() This post has been edited by bion: 10 May 2011, 17:04 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bine nea 2xIon, eu făceam referire la ce-a scris Dan mai sus.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bion |
![]()
|
Daca zici matale
![]() Pentru astia tzeposi exista si metoda romana ( cam dureroasa) ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bion |
![]()
|
Cu aia buleftrica e ca dupa 1/2 zi de cand te-ai barbierit cu lama. E rapida si nedureroasa dar daca esti tepos tre` sa te defrisezi de 2x /zi si folia tre ` s-o schimbi la maximum 6 luni.
Aia cu 9 trepte cu o lama buna sigur te face gigea. La 1` e soft ca pentru un cur de bebe la 9 cureti si miristea cu ea. Briciul dat in perdaf e sfant da trebuie sa ai dexteritate altfel mori ca puiul de gostat. ![]() This post has been edited by bion: 10 May 2011, 17:51 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 May 2011, 15:58) Imi pare rau. Mergi cu Fusionu'n service. Si io am trecut de la prima la a doua si nici nu incape comparatie. E diferenta ca de la cer la pamant. Pai cum ziceam si cand l-am citat pe Shush, probabil difera metoda si difera si materialul de lucru. Eu am barba medie spre tepoasa si creste destul de repede, ma barbieresc azi si maine incep sa se vada firele, deja poimaine e obligatorie operatiunea de defrisare (nu-mi place sa fiu nebarbierit). Daca m-as barbieri doar dupa ce fac dus/baie ca sa se inmoaie firele ar fi mai ok, dar nu reusesc sa fac asta mereu. Mach 3 e ceva mai aspra cu pielea, dar in schimb taie bine, Fusion-ul e mai delicat, dar imi lasa fata ca si cum m-as fi barbierit ieri, nu acum 1 minut. Pentru Dan probabil cel mai ok ar fi briciul, dar trebuie sa gaseasca un meserias bun (cam greu avand in vedere ca in ziua de azi nu prea se mai foloseste metoda asta, cel putin pe la noi). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Le-am folosit pe toate de la Gillette in ordinea aparitiei.
|
--------------------
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 10 May 2011, 20:10) Multumesc pentru bunele intentii, dar mai bine-i ascult pe colegii care-au zis sa-mi las barba. ![]() QUOTE(ady77 @ 10 May 2011, 20:44) Nus' de ce da am impresia ca ma intelegi. Cat te tine o rezerva? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Vezi ca avea Marty o maceta.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si mie mi se pare absolut inutil obiceiul asta cretin de-a te barbieri. Nu-i vad rostul. D-aia o fac cat de rar pot.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa vedeti cat ma tine pe mine o rezerva Gillette. Mai ales ca port barba si de 5 ori pe saptamana o ajustez cu masina electrica...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-auzi? Un an doua bucati, barbierit la 4-5 zile.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:16 |