proiectoare Nova, alimentare cu "+"
![]() ![]() ![]() |
proiectoare Nova, alimentare cu "+"
panaiteiancu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 22 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GT
1998 MOTTO: Nu folositi baterii epuizate la tastatura! mananca litere, fac greseli de ortografie, fac greseli gramaticale si nu va intelege lumea !!!
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dintr-o siguranta
Attached thumbnail(s) schema_nova_GTyjhnfjn.jpg ( Size: 13.1k ) Number of downloads: 203 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
nicuviv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
asa se intampla si la mn apoi am scos proiectoarele si am inlocuit firele care intra in becu de la proiector si iese afara si a mers succes
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
panaiteiancu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 22 February 10 ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 23 May 2011, 19:08) Evident ca dintr-o siguranta, dar care este aia F 8? este cea mare din spatele farului sau alta? Ce-i cu mufa alba cu patru fire mama/tata care pleaca dela borna + a bateriei? Ce alimenteaza fiecare din cele patru fire rosii din acest conector? Cam asta as dori sa aflu eu! Multumesc. |
--------------------
DACIA
NOVA GT
1998 MOTTO: Nu folositi baterii epuizate la tastatura! mananca litere, fac greseli de ortografie, fac greseli gramaticale si nu va intelege lumea !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:59 |