Ajutor cu o planetara.
![]() ![]() ![]() |
Ajutor cu o planetara.
Lucian MC |
![]()
|
||
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|||
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Cel ma bine dai roata jos si te uiti exact
![]() |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
lord_nosferatus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 2 May 11 ![]() |
vezi arcul poate sa fie rupt sau telescop vezi de bielete in cel mai rau caz lonjeron rupt ,pot fi multe mai bine ridico si uitate sub ea
This post has been edited by lord_nosferatus: 4 May 2011, 22:13 |
--------------------
Dacia
1310 TLE
1990 Berlina
- SJ10HFI
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Am ridicat masina pe cric ,aparent e blocata planetara in partea tripodei deci trebuie sa ma duc ca sa imi caut planetara. Ideea este ca doar la viraj maxim imi smunceste . O sa ma rog sa tina asa 2 saptamani pana imi aduce un amic 2 glaentzer sa le schimb pe amandoua si sa nu mai am treaba. Desi poate mi se pare mie ca este planetara momentan nu sunt 100% convins deoarece are un punct la care face asta adica se invarte roata si nu face rotatia completa si are bataie,Am facut un mic semn pe cauciuc si de fiecare data cand ajungeam la semn imi smuncea volanul.... Nu stiu sincer ce sa zic. Mersi de ajutor
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai desfa sa veci ce ii acolo poate e sarita din tripoda ,da jos planetara si desfa burdufu sa vezi ce ii acolo
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
markko |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 8 March 10 ![]() |
Planetara nu sare din tripoda in mod normal, eu am patit fenomenul explicat de tine dar tot asa la o groapa mi s-a rupt bascula , mai statea intr-o singura bucsa si mai ales la frane imi fura volanul din mana.
|
--------------------
dacia 1410
dacia 1410
1999, dacia 1410, bord CN
- bz-02-vft
|
|
Lucian MC |
![]()
|
Era planetara. Dupa spusele mecanicului acele de la tripoda erau sarite.Asta e situatia lea pus la loc si merge stas.Mersi mult de ajutor. O sa schimb planetarele sapt viitoare cu glaentzer si nu o sa mai am eu treaba cu probleme de astea . Ultimul set mi lau sutit in service care erau originale ale masinii.Astai viata de acum o sa mai am mai multa grija.
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Si daca pui altele , si nu le pui corect, iar le strici. Nu ti-ar fi sarit, daca era pusa bine, adica dupa ce o asezi pe pozitia ei, inainte de a baga piulita, impingi in capatul filetat, sa vezi cat intra in fuzeta. Nu trebuie sa depaseasca 10mm. Deci trasa ca si cand ar fi stransa piulita, apoi impinsa in interior, sa nu fie prea mare cursa. Daca e mare, planetara va sta intinsa catre maxim tot timpul mersului, si la un soc mic, nu-i mai trebuie nimic sa iasa din tripoda. Daca e mic joul, in curbe poate sa impinga in pinionul planetar si sateliti.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:18 |