DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sonda Lambda - compatibilitate cu alte marci, Sonda Lambda de Logan se potriveste si la alte masi

costisefu
post 15 Mar 2011, 10:56
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Mai am un Fiat Brava 1997 1.4 benzina, si ma cam freaca sonda lambda in sensul ca demulte ori apas pedala si trage mai tarziu sau merge in suturi, in general cand e mai cald afara sau dupa drum lung iarna, insa cand e rece afara si am drumuri scurte merge brici.

Este compatibila sonda Lambda de pe Logan cu Fiat Brava 1.4?

Si de asemenea cred ca ar folosi multora daca ati putea enumera la ce masini se mai poate adapta sonda lambda de Logan, pentru ca sunt sonde ieftine si e mai convenabil asa; am inteles ca in targul Vitan le gasesti noi si la 50 de lei.

--------------------
Dacia Logan 2006 1.4
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexys
post 25 Apr 2011, 21:27
Post #2

Membru autentic

From: Topoloveni

In mod sigur nu poti sa iei sonda lambda de Logan si sa o montezi pe Fiat. Si de ar fi fost produse de acelasi producator si in acelasi an, ar trebui sa difere la mufa de conectare. Desi toate fac acelasi lucru au o diferenta la rezistenta de incalzire, conteaza si cat de departe de evacuare sunt montate, etc. Poti cere o echivalenta la un magazin auto. Insa mai intai ar fi bine sa faci o diagnoza, sonda lambda nu e defecta prin presupuneri, i se poate verifica semnalul, daca e polarizata corect, circuitul de incalzire neinatrerupt, etc...
Cat despre alte motoare, nu prea le poti potrivi nici de pe Logan E3 pe E4, asa ca mai bine dai un ban in plus si nu te intrebi daca cu una de origine consuma mai putin, tragea mai bine sau nu mai facei pana la rezerva (aproape au fost cazuri cu intrebari de genul).

--------------------
KIA Sephia 1996 - AG-11-LPG
+
evali22
post 10 May 2011, 11:14
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

sonda lambda de pe logan merge doar pe gama renault, clio2, clio3, kangoo, laguna, twingo

--------------------
dacia logan 2005 laureate
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 23:01
Forum Renault