vata minerala
![]() ![]() ![]() |
vata minerala
fullhouse |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu-i cam grea?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
Sa stii ca nu, e foarte usoara, si e si compacta si groasa, dar nu stiu ce proprietati antofonice are. Asa, vizual, ar fi fonoabsorbantul perfect pe sub bord
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
pai la 7-8 cm grosime, fonoabsorbat bun ar fi.
Dar... nu ti se pare ca e un pic cam groasa? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Kanutza_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 19 December 10 From: Bucuresti-Pitesti-Campulung ![]() |
In combinatie nu stiu ce sa zic,insa in varianta clasica simpla sa nu dai in locuri in care ajunge apa pentru ca tine foarte multa umezeaza si se usuca foarte greu! Eu am pus vata minerala in spatele bateriei ca o blana sa izoleze compartimetul motor de habitaclu si este extraordinara, reduce zgomotul foarte mult.Ideea este ca trebuie sa o bagi prin toate colturile si cat mai jos dar repet atentie mare la umezeala pentru ca in 2-3 luni daca o dai jos o sa ai surpiza sa fie plina de rugina!
This post has been edited by Kanutza_77: 11 May 2011, 12:04 |
--------------------
dacia
1310 Break
1993
- Ag 01 Jxg
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
N-am folosit la masina, dar producatorii cica ar fi excelent si ca fonoabsorbant, nu doar termoizolator (izolatii in constructii). Nu vad cum ar avea loc totusi, la grosimea asta, in prea multe locuri.
Cu umezeala, subscriu la Kanutza_77. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
fullhouse |
![]()
|
Pai cu grosimea n-ar fi problema, se poate sectiona foarte usor, o subtiez cat vreau eu, cat sa incapa. Vata asta vine bagata in niste cutii de aluminiu, folosite pentru fatade, banuiesc ca rolul lor e de a reduce zgomotul din exterior. O sa incerc sa fac rost de o bucata macar, mersi pentru raspunsuri
Stiam ca retine umezeala, o sa tin cont si de aspectul asta ![]() This post has been edited by fullhouse: 11 May 2011, 12:24 |
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
Tudor Badescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 17 December 09 ![]() |
Da,dar te-ai gandit la particulele ca acele care s-ar desprinde si ce ar insemna ele in haine si plamani? E invelita tocmai ca sa se evite asta.De aceea la masini se foloseste impaslitura,mocheta.
|
--------------------
dacia
1310,
1991/standard ; Mercedes Sprinter 311 CDI, 2004.
|
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Daca o invelesti nu mai este absorbant!
Baiatul asta zice ca nu a meritat munca , iar la clasic am inteles ca trebuie dat parbrizul jos ca sa poti demonta bordul! Iar apoi daca chederul nu mai vine etans ,poate curge ploaie! Cred ca trebuie sa existe si alt material, dupa mine cel mai bun ar fi ala care izoleaza tevile de pexal , e buretos si flexibil dar mai ales e bun iarna ,ai caldura la greu , am un lipsus acuma cum ii zice!Seamana cu folia care se pune pe sub parchet!. This post has been edited by stabil777: 12 May 2011, 17:30 |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
Tudor Badescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 17 December 09 ![]() |
Si invelita si nu,sunetul tot prin material trebuie sa treaca,asa ca e absorbit.Dar,repet,cred ca e mai simplu cu impaslitura,omulezi cum vrei si nu se faramiteaza.Si se poate recupera de la diferite rable.
|
--------------------
dacia
1310,
1991/standard ; Mercedes Sprinter 311 CDI, 2004.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:40 |