Aprindere avarii cu usa deschisa, cu contact pus
![]() ![]() ![]() |
Aprindere avarii cu usa deschisa, cu contact pus
rusugxg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|||
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
pe pinul A20 apare minus (masa) atunci cand una din usile din spate sau portbagajul este deschis.
pentru usile fata, cauta pe B40. in ambele cazuri, apare masa tot timpul, indiferent daca e pus contactul sau nu. martorul din bord se aprinde prin punerea pinului respectiv la masa. |
--------------------
.
.
.
|
|
emtix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 May 11 ![]() |
aceaasi problema cu pinu A20 am avut o si eu
|
--------------------
renault
megane
2001 |
|
mikey_gtx |
![]()
|
ce problema? nu e o problema.
|
--------------------
.
.
.
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
@mikey: cred ca amesteci putin lucrurile. Pinii B30 si B40 sunt pusi la masa prin contactorii usilor fata (B40) si spate+portbagaj (B30). Sunt semnale de "intrare" pentru UCH. Pinul A20 este un semnal de "iesire" care aprinde martorul din bord. Intrebam daca SIGUR A20 este pus la masa doar cu contactul (cheia) pus si nu cu cheia scoasa. Banuiesc ca intre intrari si iesire mai este ceva electronica prin UCH... Sau nu ... Nu stiu
|
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
ai dreptate. m-am uitat in graba pe documentul atasat.
acum m-am uitat mai bine asa este. B30 si B40 sunt intrari, iar A20 este iesire ce furnizeaza (-) si merge doar cu contactul pus. ![]() multumim, klaus, pentru document. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:29 |