termeni auto, limba italiana
![]() ![]() ![]() |
termeni auto, limba italiana
raducutu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
vezi ca sunt doua forumuri mari, romano-italiene. mai degraba pe acolo...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La termeni tehnici, fara un dictionar de profil, scris chiar pe felia auto, greu !
This post has been edited by corbex: 19 May 2011, 14:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
raducutu |
![]()
|
este cam greu dar sper sa pot gasi ceva!tot caut si nu am gasit nimic dar continui cautarile!oricum eu va multumesc tuturor!
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' nu mai bine intrebi direct "cum se spune tucumbar in italiana?" Ca poate stie careva.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tucumbarrichello
This post has been edited by corbex: 19 May 2011, 17:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi, deja ai primul raspuns.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Zi dom'le, ce anume te intereseaza? Ca e posibil sa te pot ajuta!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
albero con cameli
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
culo buttori
This post has been edited by Markos: 19 May 2011, 21:52 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Adica q-lasso?
![]() Pentru initiator: radem glumim, da' io am fost serios cand te-am intrebat ce anume te-ar interesa! Adica textul pe care doresti sa-lo traduci mai exact! As putea incerca sa te ajut! This post has been edited by kum: 19 May 2011, 21:39 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
cinghia dentata
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
Ati ajuns sa nu va mai creada nimieni. Halal!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
raducutu |
![]()
|
eu o sa merg peste 2 sapt in italia ca sofer si as vrea sa stiu cativa din termenii ce tin de profesia de sofer!exempu:tahograf,marfa si de ce nu si notiuni de mecanica!
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mergi într-o librărie.
|
--------------------
-
-
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Lasati bascalia! Linkul adevarat e http://www.traduttore-tradittore.it !
This post has been edited by corbex: 20 May 2011, 09:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
lats tradus/titrat si p'asta. Halal.
tahograf: giro con carne This post has been edited by neumann: 20 May 2011, 14:35 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:07 |