DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Intamplare in trafic..

Alex4u
post 21 May 2011, 12:57
Post #1

Ultima scursura' umana

Group: Members
From: Scursureștii de Campie

Am patit astazi inca o intamplare ciudata...ma intorceam de la real...si mergand pe banda 1 am dat semnal sa ma bag pe banda a 2-a am trecut...vine din spate dupa pod lansat un nene cu un renault megane ..si incepe a ma claxona lung...ma uit in oglinda si incep sa merg incontinuare...aproape se lipise de bara mea spate acclelera si gesticula...mergeam pe banda a 2-a...pe langa kaufland m-a depasit pe dreapta..puternic...mi-a taiat fata si a franat brusc...va spun cu cativa cm de am putut opri bolidul sa nu ma urc pe el...franeaza mult mai rapid un megane decat o dacie din anii 80...si apoi a continuat drumul...si a oprit la semafor...am oprit si eu m-am dat frumos jos si l-am intrebat de ce a facut faze dastea cu frana ca daca nu puteam opri...el cu ochelari la ochi..de soare a inceput ca nu sunt in stare sa dau semnal..ca unde ca el nu a pus frana ..ca ma face el pe mine daca sunt proprietarul masinii..ca imi arata ca in sezon estival ca stau pe bara ca sa ne legitimam.. am ramas.. blink.gif eu doar il intrebasem de ce face chestiile alea..eu eram si cu maicamea in masina el singur..l-am lasat amenintandu'ma si am continuat drumul...ce vroiam sa va intreb...se poate face o plangere ceva?? adica...el imi face si faze in trafic mai ma si ameninta?? masina era un renault megane an 2001-2002 adica primul model verde metalizat ...ph*64 ***

--------------------
EX:DACIA BERLINA TX 1987
Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sorin1983
post 21 May 2011, 13:03
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

Daca faci plangere NU se intampla nimic... nu o sa te mai sune nimeni ever(cum iti promit militienii).
In schimb nici el nu are ce sa iti faca.

This post has been edited by sorin1983: 21 May 2011, 13:03

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Alex4u
post 21 May 2011, 13:03
Post #3

Ultima scursura' umana

pai si amenintarile pe care mi le-a adresat...

21 May 2011, 13:04:
+ ca m-am speriat foarte tare ca nu reusesc sa opresc masina..si maicamea..daia am coborat civilizat sa il intreb daca nu reuseam sa opresc..si a inceput sa ma ameninte...

This post has been edited by Alex4u: 21 May 2011, 13:04

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
sorin1983
post 21 May 2011, 13:05
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

Dintr-un caz similar iti spun... li se rupe. Daca nu ti-a lovit masina, nu te-a lovit pe tine nu conteaza. Poti sa depui o plangere la sectia cea mai apropiata de locul faptei. Declari cu lux de amanunte ce s-a intamplat, nu omiti nimic si astepti.

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Alex4u
post 21 May 2011, 13:12
Post #5

Ultima scursura' umana

pai si m-as duce sa fac o plangere...credeti ca e mai bine?? sau sa il las...dar mie ca ma trezesc ca cine stie ce imi face..ca doar m-a amenintat

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
Lde 2100
post 21 May 2011, 13:20
Post #6

CFR-ist

From: Slanic

Crezi ca merita sa pierzi atata timp pentru un cioban?

--------------------
Dacia 1310 TLX 1989/Dacia 1300 1977/Dacia 1307 2001/Nissan Xtrail
+
Alex4u
post 21 May 2011, 13:21
Post #7

Ultima scursura' umana

nu ..dar mereu ma indigneaza astfel de persoane....daca eu am coborat cat de civilizat am putut si l-am intrebat frumos ce s-a intamplat si asa...de ce ameninta...injura sau ce facea...de ce mi-a franat atat de brusc in fata...daca nu reuseam sa opresc la timp masina la cativa cm de el....si il loveam cine pica vinovat..tot eu nu ca nu pastrez distanta..nu el ca imi taie fata si franeaza cat poate de violent pana opreste detot...asta ma indigneaza

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
bolidu
post 21 May 2011, 14:46
Post #8

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Infractiunea de amenintare este prevazuta in art. 193 din Codul Penal si reprezinta:
Fapta de a ameninta o persoană cu săvârsirea unei infractiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva ei, a sotului ori a unei rude apropiate, dacă este de natură să o alarmeze, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăsi sanctiunea prevăzută de lege pentru infractiunea care a format obiectul amenintării.
Actiunea penala se pune în miscare la plângerea prealabila a persoanei vatamate.

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
argon
post 21 May 2011, 15:06
Post #9

Mesaj semiautomat

QUOTE(Alex4u @ 21 May 2011, 13:57)
...aproape se lipise de bara mea spate acclelera si gesticula...
*

Daca erai mai versat si tu, atunci trebuia sa dai capul pe spate in tetiera, si sa franezi brusc, efect garantat daca ai si carlig de remorcare, nu aveai nimic de pierdut, oricum vrei sa dai harbul, care oricum se facea pe banu' lui, si-l potoleai pe dobitoc, care cu putin noroc lua si un erbeg in mecla. O masca, si 2 radiatoare gaurite ii trebuia pe banii lui, casco nu cred ca avea, adica-s convins ca nu avea, pentru ca onorabilii din MAI nu au nici RCA la masinile personale.

This post has been edited by argon: 21 May 2011, 15:10

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Alex4u
post 21 May 2011, 15:16
Post #10

Ultima scursura' umana

am carlig la masina...dar sunt un fel de persoana care nu se bucura de raul altuia niciodata...dar poate ca ai dreptate..daca stiam ca se ajunge aici asa faceam...

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
2xGI
post 21 May 2011, 15:20
Post #11

Membru autentic

From: Bucuresti

nu merita sa pierzi timpul, sa te enervezi si mai tare cu un carnat dinasta, ai sa uiti in cateva zile, poate ai alte probleme de rezolvat decat sa te certi cu un dobitoc needucat.

--------------------
ex. Dacia 1300 1978 - momentan Treanta 2
niciodata sa nu spui niciodata
+
iulian'71
post 21 May 2011, 17:27
Post #12

membru uneori batut in cap

@Alex4u nu merita sa te agiti, ai sa gasesti zeci de astfel de constipati psihic la viata ta si nu se merita sa te agiti, esti tanar si ai sa-i tot gasesti in trafic. Tu sa mergi corect si sa nu-i bagi in seama chiar daca ei se baga.

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp - GL-07-***
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
+
cielo99
post 21 May 2011, 18:25
Post #13

Membru autentic

@Alex4u eu zic sa nu-ti pui capul cu prostul ca are mintea odihnita.

--------------------
Daewoo/Peugeot Cielo/307 1999/gle 2003/break - de cluj
[COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
+
bobo77
post 21 May 2011, 18:29
Post #14

...........................

From: Mangalia

Pierzi timpul daca faci reclamatie, oricum nu se rezolva nimic. Eu zic sa-ti vezi linistit de treaba, ca nici el nu are ce sa-ti faca.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
cosmin_2300
post 21 May 2011, 18:45
Post #15

Banned

From: București

Data viitoare când mai cobori la unu înregistrează totul wink.gif
Mai toate telefoanele au funcția de reportofon! smile.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Alex4u
post 21 May 2011, 18:49
Post #16

Ultima scursura' umana

de unde sa stiu cosmin ca omul avea probleme psihice...

21 May 2011, 18:53:
sunt curios daca exista vreo sansa sa aflu numele proprietarului dupa numarul de la masina...am verificat numarul si este asigurat la omniasig

This post has been edited by Alex4u: 21 May 2011, 18:53

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
bobo77
post 21 May 2011, 21:30
Post #17

...........................

From: Mangalia

Si cu ce te incalzeste daca ai afla numele proprietarului desi nu cred?

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
Alex4u
post 21 May 2011, 21:35
Post #18

Ultima scursura' umana

cu nimic...dar...

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
Razvan_Ionut
post 21 May 2011, 21:55
Post #19

Distrigaz Jr.

From: Bucuresti

poate ai vreo sansa sa fie membru la reno club biggrin.gif.

--------------------
Dacia / Daewoo Nova GT / Cielo Executive 8v 1999 / 2005 - B 62 MHL / B 989 XXX
Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie."
Respecta-ma si te voi respecta!
+
Alex4u
post 21 May 2011, 22:33
Post #20

Ultima scursura' umana

pai si cum fac sa aflu daca e memru renault club??

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
andri1940
post 21 May 2011, 22:46
Post #21

Membru autentic

From: Pitesti

Lasa-l naibii de redus, tot o sa patesti de-astea si n-are rost sa pui la inima...
Pana la urma nu s-a intamplat nimic si nu se merita sa te agiti pentru ca unul sta prost de tot cu nervii si cu rabdarea

--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16v Dynamique 2002
+
iulian'71
post 22 May 2011, 03:10
Post #22

membru uneori batut in cap

Si ce sa-i faca daca e membru reno club, sa-l faca sa-si recunoasca greseala, aici nu suntem in Japonia (vezi corectitudinea lor in cazul obiectelor gasite dupa cutremur) suntem in Romania in Balcani, unde de regula ne bucuram de raul altuia. Alex4u a patit poate pentru prima data asa ceva si a cerut parerea cum sa faca ca respectivul sa fie tras la raspundere intr-un fel sau altul. El are dreptate dar in tara noastra mori cu dreptatea de gat si mai este o vorba veche intre soferii batrani ca cica intr-o intersectie era o cruce pe care scria "Aici zace nea Istrate care odata a avut si el prioritate." Cel mai bine este cu conduita preventiva care nu stiu cati o mai baga in seama si o aplica. In plus agentii de circulatie nu au cei face idiotului chiar daca il si filma fiindca cu un avocat sulfit din parte vatamata te face vinovat si te mai trezesti pe langa banii cheltuiti cu procesul si cu vreo amenda. Da-l incolo de dobitoc si cand mai patesti asa ceva fi vigilent si evita vreun conflict.
Ultima mea belea de genul asta am patit-o inainte de Florii pe centura Buzaului venind de la Bucuresti, unde un cretin cu un A4 cu numere de BG a iesit la plimbare pe varianta si cred ca ori era beat, drogat sau fara permis m-a depasit mai sa-mi rupa oglinda stanga si apoi a tras dreapta, eu ruland cu 80-90km/h pe banda de langa acostament, si doar experienta si reflexele m-au facut sa franez si sa evit acrosarea de care el cu partea dreapta a aripii si barei stanga ale masinii mele, sotia mea crezuse ca ne si lovise. L-am lasat pe nenorocit sa se duca inainte pe banda pe care eram eu, probabil si el se speriase sau cine stie i se urcase adrenalina si in dreptul lui Ursus inainte de pod dau sa-l depasesc pe individ care mergea acum cam cu 50-60km/h, normal prin stanga si cand ajung in dreptul lui trage stanga, in stanga mea erau despartitoarele de sensuri din plastic, trag stanga ajungand la sub 10cm de despartitoare si calc pedala de acceleratie la fund evitand din nou idiotul. Culmea dupa podul ce trece peste soseaua spre Brasov era MCV-ul cu radarul pentru sensul meu, iar insul cu A4 cred ca stia ca a intrat in oras. Daca ma opream la echipajul de politie, pana le explicam, pana se urneau ei, pana gaseam masina si daca o gaseam, pierdeam timpul degeaba asa ca mi-am vazut de drum in continuare linistit si fara alte evenimente.
@Alex4u multi km inainte fiindca imi pari un tanar responsabil si fara probleme cu ochii nu in 4 ci in 16.

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp - GL-07-***
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
+
BZN
post 22 May 2011, 08:05
Post #23

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Eu nu inteleg de ce ai coborat, mai ales ca erai si cu mama ta. Ce credeai ca rezolvi cu un astfel de personaj? Bine ca ai scapat intreg, alta data mai bine ramai in masina.

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
maho
post 22 May 2011, 08:38
Post #24

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Ma bucur ca nu s-a gandit nimeni sa-l sfatuiasca, data viitoare cand coboara din masina sa-si ia un levier, sa fie mai convingator.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
Alex4u
post 22 May 2011, 08:43
Post #25

Ultima scursura' umana

QUOTE(iulian'71 @ 22 May 2011, 03:10)
Si ce sa-i faca daca e membru reno club, sa-l faca sa-si recunoasca greseala, aici nu suntem in Japonia (vezi corectitudinea lor in cazul obiectelor gasite dupa cutremur) suntem in Romania in Balcani, unde de regula ne bucuram de raul altuia. Alex4u a patit poate pentru prima data asa ceva si a cerut parerea cum sa faca ca respectivul sa fie tras la raspundere intr-un fel sau altul. El are dreptate dar in tara noastra mori cu dreptatea de gat si mai este o vorba veche intre soferii batrani ca cica intr-o intersectie era o cruce pe care scria "Aici zace nea Istrate care odata a avut si el prioritate." Cel mai bine este cu conduita preventiva care nu stiu cati o mai baga in seama si o aplica. In plus agentii de circulatie nu au cei face idiotului chiar daca il si filma fiindca cu un avocat sulfit din parte vatamata te face vinovat si te mai trezesti pe langa banii cheltuiti cu procesul si cu vreo amenda. Da-l incolo de dobitoc si cand mai patesti asa ceva fi vigilent si evita vreun conflict.
Ultima mea belea de genul asta am patit-o inainte de Florii pe centura Buzaului venind de la Bucuresti, unde un cretin cu un A4 cu numere de BG a iesit la plimbare pe varianta si cred ca ori era beat, drogat sau fara permis m-a depasit mai sa-mi rupa oglinda stanga si apoi a tras dreapta, eu ruland cu 80-90km/h pe banda de langa acostament, si doar experienta si reflexele m-au facut sa franez si sa evit acrosarea de care el cu partea dreapta a aripii si barei stanga ale masinii mele, sotia mea crezuse ca ne si lovise. L-am lasat pe nenorocit sa se duca inainte pe banda pe care eram eu, probabil si el se speriase sau cine stie i se urcase adrenalina si in dreptul lui Ursus inainte de pod dau sa-l depasesc pe individ care mergea acum cam cu 50-60km/h, normal prin stanga si cand ajung in dreptul lui trage stanga, in stanga mea erau despartitoarele de sensuri din plastic, trag stanga ajungand la sub 10cm de despartitoare si calc pedala de acceleratie la fund evitand din nou idiotul. Culmea dupa podul ce trece peste soseaua spre Brasov era MCV-ul cu radarul pentru sensul meu, iar insul cu A4 cred ca stia ca a intrat in oras. Daca ma opream la echipajul de politie, pana le explicam, pana se urneau ei, pana gaseam masina si daca o gaseam, pierdeam timpul degeaba asa ca mi-am vazut de drum in continuare linistit si fara alte evenimente.
@Alex4u multi km inainte fiindca imi pari un tanar responsabil si fara probleme cu ochii nu in 4 ci in 16.
*

Da acum realizez ca am facut greseala coborand..dar eram debusolat total..nu intelegeam de ce respectivul se manifesta in halul acela...daia am si coborat civilizat si pe cat se poate de frumos l-am intrebat ce s-a intamplat...oricum ma gandesc ca poate respectivul ..putea sa ma umple de bile de cauciuc...

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
tribunul
post 22 May 2011, 09:34
Post #26

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(Alex4u @ 21 May 2011, 13:57)
Am patit astazi inca o intamplare ciudata...ma intorceam de la real...si mergand pe banda 1 am dat semnal sa ma bag pe banda a 2-a am trecut...vine din spate dupa pod lansat un nene cu un renault megane ..si incepe a ma claxona lung...ma uit in oglinda si incep sa merg incontinuare...aproape se lipise de bara mea spate acclelera si gesticula...mergeam pe banda a 2-a...pe langa kaufland m-a depasit pe dreapta..puternic...mi-a taiat fata si a franat brusc...va spun cu cativa cm de am putut opri bolidul sa nu ma urc pe el...franeaza mult mai rapid un megane decat o dacie din anii 80...si apoi a continuat drumul...si a oprit la semafor...am oprit si eu m-am dat frumos jos si l-am intrebat de ce a facut faze dastea cu frana ca daca nu puteam opri...el cu ochelari la ochi..de soare a inceput ca nu sunt in stare sa dau semnal..ca unde ca el nu a pus frana ..ca ma face el pe mine daca sunt proprietarul masinii..ca imi arata ca in sezon estival ca stau pe bara ca sa ne legitimam.. am ramas..  blink.gif  eu doar il intrebasem de ce face chestiile alea..eu eram si cu maicamea in masina el singur..l-am lasat amenintandu'ma si am continuat drumul...ce vroiam sa va intreb...se poate face o plangere ceva?? adica...el imi face si faze in trafic mai ma si ameninta?? masina era un renault megane an 2001-2002 adica primul model verde metalizat ...ph*64 ***
*

This post has been edited by tribunul: 22 May 2011, 09:36

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Alex4u
post 22 May 2011, 09:39
Post #27

Ultima scursura' umana

chiar am dat semnal...

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
vladut88
post 22 May 2011, 14:56
Post #28

Membru autentic

From: Beius judetul bihor

Nu baga in seama toti "avortonii" ca nu are rost ,si eu am patito ,da am pus frana si bou ca sa nu intre in spate la aro a iesit in decor

--------------------
dacia ARO SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA 2004 1994 - bh 10 twa
I hate BMW
+
G I M
post 22 May 2011, 18:10
Post #29

Membru cu indemanare

From: Brasov

Bineinteles, nu-i baga in seama, ca e soseaua lu' masa.

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
+
Alex4u
post 22 May 2011, 19:59
Post #30

Ultima scursura' umana

da ce pot sa spun..totusi eram curios daca intradevar lucreaza la politie sau ceva de genu...

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 06:56
Forum Renault