sugestii, a venit si randul meu sa dau masina la rabla
![]() ![]() ![]() |
sugestii, a venit si randul meu sa dau masina la rabla
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Io nu urmaresc topicuri sau subiecte de politica, sa inteleg ca tov kato e cu propaganda pro Basescu? Adica pe aia cu Tuareg, la care le-ar taia robinetul la delapidat daca pica Base, ii intelegm, dar la cineva care abia strange 1000 de oiro sa-si ia o rabla chiar nu inteleg de ce ar face asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
din convingere?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pentru pachetul primit in campania electorala...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
bre, treaba e simpla...baietii nostri mandri nu suporta sa zici ceva de naspa despre antonescu si ponta.....atunci automat esti pro base.....conform dictonului cine nu e cu noi e impotriva noastra....da asta e, ei destepti si multi si io prost ca nu le accept ideile:) asa ca mai apar pe acolo fugitiv, din an in paste
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
argoane, nu toti se vand pe touareguri si bani multi. unii se vand pe te miri ce...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
subventia la incalzire?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kxz |
![]()
|
clar, la deva pedeleul iese atunci. daca-i sprijina si argon prin niste reclame pe limuzine...
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kato @ 22 May 2011, 21:14) bre, treaba e simpla...baietii nostri mandri nu suporta sa zici ceva de naspa despre antonescu si ponta.....atunci automat esti pro base Baietii nu-i suporta in general pe aia de nu-i gasesc nimic de reprosat lui base si gastii lui si critica doar opozitia, ca doar ei ne-au adus aici. |
--------------------
|
kato |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 23 May 2011, 19:36) Baietii nu-i suporta in general pe aia de nu-i gasesc nimic de reprosat lui base si gastii lui si critica doar opozitia, ca doar ei ne-au adus aici. treaba lor, io am spus clar ca nu am afinitati nici cu unii nici cu altii si ca astept ceva mai bun. si da e vina opozitiei ca suntem aici, a pus in fata ei pe domnul geaoana si pe domnul antonescu.........acum e ponta.... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Si marmota? Invelea o gramada de ciocolata in staniol.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 23 May 2011, 21:30) stii ceva? multumesc pentru informatiile date la problema mea. insa as aprecia in mod deosebit sa lasi politica deoparte si pe mine deoparte in ce priveste politica. nu de alta dar ai tendintza sa ma jignesti si eu am tendintza sa raspund cu aceeasi moneda. si nu e ok nici pentru tine, nici pentru mine. daca ai vazut ca m-am dat deoparte de acolo, de ce insisti sa ma provoci? |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Supernova mea la 1200 Euro negociabil?
![]() This post has been edited by Diac: 23 May 2011, 22:12 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
kxz |
![]()
|
la supernova se face distributia la 45.000?
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
60.000 sau 4 ani, si cum am facut-o pe la sfarsitul lui 2006...
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
supernova:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...18&hl=supernova http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...27&hl=supernova http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...15&hl=supernova http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=210054&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=208473&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=208510&hl= |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:28 |