Bujii DSN -SLZ
![]() ![]() ![]() |
Bujii DSN -SLZ
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
EYQEM RFC 52 LZ (parca)
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]()
|
|
Liviu, tot tu esti prietenul meu ! ! Stiu bujiile originale, dar vroiam Bosch sau Champion, asa pt . Placebo !
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
Va multumesc din inima pentru inestimabilul ajutor si deosebitul interes care l-ati acordat topicului meu. Va asigur ca de aici inainte voi acorda problemelor voastre tot atit de multa atentie cit acordati si voi problemelor mele. Nu-mi vine sa cred ca chiar nimeni nu stie ce bujii Bosch sau Champion sint potrivite pentru dsn. Alex , te rog inchide topicul asta.
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Imi pare rau ca nimeni nu stie .... poate chiar nu se stie lucrul asta .... nu fi suparat ...
Oricum nu se merita sa inchid topikcul doar pentru ca nu se gasesc oameni cu cunostintele cerute de tine ![]() Daca ai sa rasfoiesti forumul ai sa vezi ca mai sunt si altii in situatia ta .... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
CHAMPION RC 87CL
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
![]()
|
|
Liviu, nu sint suparat, ci poate doar un pic necajit pt. ca eu am incercat intotdeauna sa ajut pe toata lumea cu modestele mele cunostinte si am senzatia ca nu am fost tratat la fel, si topicul asta nu e singurul caz. Oricum pe tine te consider prietenul meu, asta fiind motivul principal pt. care mai exist pe acest forum ,sa-mi fac prieteni noi. Cit despre bujii, deja le-am cumparat azi-dimineata de la un dealer Bosch care stia ce caut.
|
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu sunt prea indiscret, ce bujii ai luat, draga gabriel2003?
Ca sa stim si noi, macar pentru viitor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]()
|
|
FR 7 D+
|
-------------------- |
|
Bogdan.spd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Si cum iti merge masina cu ele????
Cat au fost? De unde? Mersi |
-------------------- |
|
![]()
|
|
De la Meteor , 70K/buc si sint f.f.misto. Bine ca am scapat de alea de firma REQVIEM ( pentru un cal mort, se pare ) fabricate pe undeva prin Burkina Faso pe undeva de ni le pune noua Renault la masini. Oricum parca de Bosch a auzit lumea mai mult.
|
-------------------- |
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eyquem RFN58LZ (DSN) sunt echivalente cu BOSCH FR7DC9
Eyquem RFC52LZ (SLZ) nu stiu |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
myk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 May 03 From: constanta ![]() |
ngk is the best,try them and you'll love em
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
Mik, pune-ti tu dalea, sa-ti cada electrozii in cilindru.
|
-------------------- |
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
aaa... unde-i meteor asta?
10x |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
Doru,
www.meteor.ro |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Pus FR 7 D+ azi dimineata...
Deocamdata merge masina. Chestia e ca in TM tanti de la Meteor nu stia, noroc cu gabriel2003 ca stiam eu ce sa cer. Mi-a zis ca pe raspunderea mea imi da, mi-a oferit n-spe alt tipuri de bujii (de dacie), i-am multumit frumos si am luat pe raspunderea mea astea. Deci, asta e... P.S. (later edit): am rugat-o sa dea la Renault Clio (nu symbol, ca aia nu era in catalog) si la o gramada de motoare noi (ca generatie), astea erau bujiile. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
sa stiti si voi k daca scrie bosch pe ele asta nu inseamna ca sunt bune...
1.sunt o gramada de firme fantoma in europa de vest care cumpara licente de la mari firme shi apoi le fac.. dar caliatea va dati seama ca nu e aceeasi 2.firma bosch este renumita prin dealerii de masini ca nu ofera o calitate ridicata pt acele bujii pe care le fac ...sa va spun adevarul ca sinterom sunt mai bune decat bosch(cel putin modelul pt cele pe carburator inainte de 1999) sfatul meu pe care il dadeam inainte sa le cumperi era sa te duci la dacia sa iti iei pe cecle care ti le dau ei..pt ca nu cred ca sunt instare sa iti vanda marfa proasta ca sa aiba de undesa scoata bani ...cel putin e parerea mea... Imi este frica ca te-ai bucurat prea mult ca ai dat cu 150 de miii pe bujie mai putin shi nu fac decat sa iti strice motorul sau sa le schimbi mai des |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
![]()
|
|
91
|
-------------------- |
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
Deocamdata, fiind in garantie, nu m-am preocupat de ce bujii am puse. Conform cartii de garantie tre' schimbate la 30000, eu le-am schimbat la Dacia Service la 26000 din motiv de unele probleme de tremur motor.
M-au costat 240000 toate patru la un loc. Nu m-am uitat cine le-a facut, erau in cutie albastra "Piese originale Dacia". Oricum, la acel service inca nu au dat-o'n stamba, asa ca nu am motive de suspiciuni. Tremurul motorului nu mi-a disparut, da' trage mai bine acu' decat inainte. |
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si daca-i mai cureti si injectoarele nu mai tremura deloc. Si sa vezi dup-aia ce "trage"......... :roll:
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
f_zoltan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
Din pacate nu-i chiar asa. Trag tremurul asta din octombrie. Am echilibrat rotile de 4 ori in 2 luni, am curatat injectoarele, am schimbat si bujiile, am dat si slujbe la ortodocsi, catolici plus la imam si la rabbi. Deocamdata degeaba, ramane sa storc un rezultat mai bun la revizia de 30000, mai ales ca e probabil ultima in garantie. Astept numai sa se mai usuce drumurile, ca tremurul se simte cel mai tare pe la 110-120, si pe gheata parca e mai greu. In plus mai am 1200 km pana la 30000.
|
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
Explica-mi, cum se comporta acest tremur( simtome).
|
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
f_zoltan |
![]()
|
Apare la turatii de 2500-3000 pana in a patra sau 3000-3500 in a cincea si se manifesta prin un tremurici pe care-l simt mai ales la schimbatorul de viteze. Nu il aveam inainte. In anumite situatii ajunge la situatia in care schimbatorul de viteze aproape ca imi da peste mana. Imi daduse impresia ca nu e motorul prins ca lumea de sasiu. Dupa o verificare s-a dovedit ca nu era asta. Avand in vedere ca in anumite situatii imi aparea si un tremurat incontrolabil la volan, am echilibrat rotile de le-am innebunit. N-a fost nici asta. La service mi s-a schimbat filtrul de benzina, bujiile, mi-au verificat mai mult ochiometric directia. La un service in care am incredere mi-am curatat si injectoarele. ALtceva nu mai stiu ce se putea verifica. Pe moment sunt in situatii ca parca s-a ameliorat nitel (poate e efect de placebo), da' de disparut nici vorba.
![]() |
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Prinderea motorului ai verificat-o, dar la prinderea cutiei te-ai uitat ????
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
la mine la relanti imi tremura si volanul, dar si schimbatorul de viteze, dar mi-a aparut cam dupa vreo 21.000km, dupa ce in cateva seri de acrobatii cu masina in portul Tomis, schimari bruste din treapat a 1-a in a2-a si accelerari f. rapide. Aceasta situatie nu prea ma deranjeaza, dar vreau sa stiu daca e grav. dar faza apare doar cand motorul e rece, dar dupa ce am facut cativa km cu masina, la semafor nu se mai observa nimic. Ce parere ai/aveti?
|
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Apare la turatii de 2500-3000 pana in a patra sau 3000-3500 in a cincea si se manifesta prin un tremurici pe care-l simt mai ales la schimbatorul de viteze. Nu il aveam inainte. In anumite situatii ajunge la situatia in care schimbatorul de viteze aproape ca imi da peste mana. Imi daduse impresia ca nu e motorul prins ca lumea de sasiu. Dupa o verificare s-a dovedit ca nu era asta. Avand in vedere ca in anumite situatii imi aparea si un tremurat incontrolabil la volan, am echilibrat rotile de le-am innebunit. N-a fost nici asta. La service mi s-a schimbat filtrul de benzina, bujiile, mi-au verificat mai mult ochiometric directia. La un service in care am incredere mi-am curatat si injectoarele. ALtceva nu mai stiu ce se putea verifica. Pe moment sunt in situatii ca parca s-a ameliorat nitel (poate e efect de placebo), da' de disparut nici vorba. ![]() cu regret te informez ca totusi este posibil sa fie de la roti!!!... mai ales daca ai cauciucuri Montana, probabilitatea creste exponential!... asa am patit si eu...in ciuda tuturor echilibrarilor, masina vibra in jurul vitezei de 120-130 km/h... apoi pe la 140 se mai domolea nitel... primele rezultate le-am observat cand am schimbat cauciucurile pe fata.... dar in scurt timp tremuratul a revenit datorita celo din spate.... dupa ce am schimbat si aceste cauciucuri, in mod miraculos, masina nu a mai avut nici o vibratie in mers, indiferent de viteza. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
acelasi tremurat il am si io si tot din cauza cauciucurilor (Montana ~40.000 km)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
A incercat cineva bujii din acelea cu 4 electrozi?Se recomanda?Sunt mai bune?
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
si ce bujii cu 4 electrozi merita cumparate...
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:32 |