ambreiaj, patineaza
![]() ![]() ![]() |
ambreiaj, patineaza
VICTOR_INTELL |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
SOLENTA
BERLINA
2004 CLIMA
- BR-03-UHI
|
|||
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca de obicei acolo se simte ca patineaza la treptele superioare mai intai (3,4 si 5). Daca ajunge sa-ti patineze si in treapta 2 sau mai grav 1 fii sigur ca si melcul te intrece!
In curand sa te pregatesti de un kit de ambreiaj. Te sfatuiesc sa-ti cumperi Luk daca nu-ti iei Valeo de Franta ca ala de Turcia e petarda. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Cu frana de mana, dar in ce viteza ai bagat, tot a I-a ? Trage frana, baga a 4-a, si elibereaza ambreiajul, ca si cand ai vrea sa pleci de pe loc, dar mai turat. Daca se opreste motorul e bine, daca dupa eliberare totala, tot mai merge motorul, atunci patineaza, si nu lasa mai mult de 2-3 secunde, ca incalzesti discul, priza, si arzi simeringul de la priza.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
VICTOR_INTELL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 March 11 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri. Am cumparat un kit de ambreiaj valeo.Ce cerdeti, este bun?Cel de fabrica mi se pare prea scump. Si... cam cat m-ar mai duce ambreiaju asta de acum?
|
--------------------
SOLENTA
BERLINA
2004 CLIMA
- BR-03-UHI
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai cumparat Valeo turcesc nu e de bine. Eu si pe cine am mai auzit ne-am ferit ce kit-ul turcesc datorita calitatii slabe a pieselor. Cel de fabrica este tot Valeo.
La Valeo cel de Franta e bun, sau cele alternativa gen Luk cum am eu si multi alti colegi de care sunt foarte multumit sau Sacks care e cel mai bun, dar si scump. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 04:08 |