DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ambreiaj, patineaza

VICTOR_INTELL
post 22 Oct 2011, 07:04
Post #1

Membru incepator

Group: Members

in trapta a III a de viteza patineaza cind accelerez mai brusc,se tureaza in gol. am incercat sa plec de pe loc cu frina de mina trasa dar nu patineaza ambreiajul,am inteles ca asa se verifica daca ai ambreiajul bun.de ce sa faca asa numai la demaraje???

--------------------
SOLENTA BERLINA 2004 CLIMA - BR-03-UHI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
canea_dragos
post 22 Oct 2011, 19:33
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Pentru ca de obicei acolo se simte ca patineaza la treptele superioare mai intai (3,4 si 5). Daca ajunge sa-ti patineze si in treapta 2 sau mai grav 1 fii sigur ca si melcul te intrece!

In curand sa te pregatesti de un kit de ambreiaj. Te sfatuiesc sa-ti cumperi Luk daca nu-ti iei Valeo de Franta ca ala de Turcia e petarda.

--------------------
DACIA SOLENZA 2004 Confort - PH 88 CDM
+
PH-06-BOA
post 27 Oct 2011, 20:32
Post #3

Membru autentic

Cu frana de mana, dar in ce viteza ai bagat, tot a I-a ? Trage frana, baga a 4-a, si elibereaza ambreiajul, ca si cand ai vrea sa pleci de pe loc, dar mai turat. Daca se opreste motorul e bine, daca dupa eliberare totala, tot mai merge motorul, atunci patineaza, si nu lasa mai mult de 2-3 secunde, ca incalzesti discul, priza, si arzi simeringul de la priza.

--------------------
Dacia 1310 1988 - ph-99-aob
+
VICTOR_INTELL
post 30 Oct 2011, 15:11
Post #4

Membru incepator

Multumesc pentru raspunsuri. Am cumparat un kit de ambreiaj valeo.Ce cerdeti, este bun?Cel de fabrica mi se pare prea scump. Si... cam cat m-ar mai duce ambreiaju asta de acum?

--------------------
SOLENTA BERLINA 2004 CLIMA - BR-03-UHI
+
canea_dragos
post 7 Nov 2011, 11:58
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti

Daca ai cumparat Valeo turcesc nu e de bine. Eu si pe cine am mai auzit ne-am ferit ce kit-ul turcesc datorita calitatii slabe a pieselor. Cel de fabrica este tot Valeo.

La Valeo cel de Franta e bun, sau cele alternativa gen Luk cum am eu si multi alti colegi de care sunt foarte multumit sau Sacks care e cel mai bun, dar si scump.

--------------------
DACIA SOLENZA 2004 Confort - PH 88 CDM
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 04:08
Forum Renault