Mazda 3 Sedan 1.6b TX 2011, Black Fukushima :)
![]() ![]() |
Mazda 3 Sedan 1.6b TX 2011, Black Fukushima :)
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai comandati de la nemti. Si bifati ce vrea buzunarul vostru, pe doua pagini de optionale. Iar dupa 2-3 luni sunteti serviti.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu mi se pare normal să crească valoarea mașinii de 2-3 ori când începi să bifezi. Așa că n-o să comand la nemți secolul ăsta.
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nus' ce avion ai configurat. Pune link.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-are rost, e valabil și la Insignia, și la C-Class, și la Seria 3, și la A4, la majoritatea.
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Bine ma, te cred pe cuvat. Daca tampitii astia iti pun in brate 15 pagini de optionale si tu bifezi ca la furat ... dar pe chestii necesare si de bun simt nu e chiar asa de negru dracul.
QUOTE(C a t a l i n @ 24 May 2011, 19:09) Si io am zis, in urma cu niste ani, ca n-o sa mai iau reno in veci. ![]() LE: mi-am amintit de o chestie si nu a fost greu s-o gasesc. QUOTE(C a t a l i n @ 12 Jul 2010, 15:32) ![]() This post has been edited by cdadan: 24 May 2011, 20:00 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
initial am vrut sa iau 2.0b insa venea prin august,plus ca mai multi posesori nu erau prea incantati de cutia cu 6 rapoarte,este etajata cam prost in primele trepte,iti da senzatia ca poate mai mult insa nu a vrut japonezu sa te bucuri de ce poate
![]() Pana la urma am ramas la 1.6, cunosteam motorizarea ca fiind una decenta atat in privinta performantelor cat si a consumului,iar avand in vedere ca nu depasesc 13-14000 km/an , majoritatea in oras, a parut chiar o alegere optima, plus ca s-a facut si o economie la achizitie. Azi mi-a aratat un amic ca mi se pliaza oglinzile electric ![]() De asemeni,1170 kg mi se pare o greutate excelenta pentru un sedan de 4.58m, cei de la Mazda sunt cunoscuti ca fiind obsedati de reducerea greutatii pieselor. This post has been edited by prody: 24 May 2011, 21:45 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
cepy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 13 November 08 ![]() |
frumoasa masina, singura mea obiectie ar fi legata de motor,la 17000 de euro doar 105 cp.bine ai multe dotari,dar eu unul prefer mai putine dotari si motor mai puternic, ceea ce cred ca la pretul asta gaseai la mitsubishi.
oricum sa te bucuri de masina fara evenimente neplacute |
--------------------
renault ;kia
clio symbol1.4 16v 98 cp ;kia ce'ed 1,4 16v 110cp
2002;2007
- ph08ued
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Daca dureaza o eternitate sa aduca o masina, ma intreb cat dureaza sa aduca un furtun, un vas de expansiune, un radiator, un termostat, un senzor de temperatura ....original.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Nu e reno , deci te intrebi degeaba.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(george_slz @ 24 May 2011, 23:35) Daca dureaza o eternitate sa aduca o masina, ma intreb cat dureaza sa aduca un furtun, un vas de expansiune, un radiator, un termostat, un senzor de temperatura ....original. De obicei durează mai puțin decât la Renault. Depozite de piese sunt în Europa, iar logistica e foarte bine organizată. Plus că nu se strică, vorba colegului. |
--------------------
-
-
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Da da....masina asta e un Chuck Norris auto. Nu are nevoie de piese de schimb pt ca nu se strica niciodata.
![]() This post has been edited by george_slz: 25 May 2011, 08:18 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Asta cu nu se strica nu prea sta in picioare avand in vedere ca are motor Ford.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu motoarele sunt problema Ford. Cât despre ce se strică și ce nu la Mazda, a se consulta topurile de fiabilitate.
25 May 2011, 10:09: QUOTE(cepy @ 24 May 2011, 23:34) la 17000 de euro doar 105 cp.bine ai multe dotari,dar eu unul prefer mai putine dotari si motor mai puternic, ceea ce cred ca la pretul asta gaseai la mitsubishi. Mașinile produse în afara UE vin cu taxe semnificative. La Mitsubishi interiorul nu se compară cu ce oferă Mazda. This post has been edited by C a t a l i n: 25 May 2011, 09:09 |
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
mitsu este o gluma proasta la interior- am fost profund dezamagit de interiorul unui colt - plastic gen jucarie chinezeasca
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
La mitsubisi(ma refer la noul lancer) e plin de plastic, in unele locuri deloc placut la atingere si unele piese nu prea aliniate. Plus cotiera fixa care e pusa mult prea in spatele scaunelor si nu te poti sprinjini de ea daca esti mai scund.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
si asta are aceeasi cotiera cretina, probabil vreun geniu japonez a insuflat la toata tara ideea ca acolo trebuie sa stea o cotiera.
noroc ca eu am 1.89 m inaltime ![]() 25 May 2011, 18:40: QUOTE(crising @ 25 May 2011, 09:18) Motorul este ultimul lucru despre care imi fac griji. Este Ford motorul chel,fara nimic altceva, restul sunt ale japonezilor,electronica si anexele,sunt prea mandri ca sa nu isi puna amprenta personala . Mi-a placut ca are distributia pe lant,mai ales ca aveam ceva traume legate de galeti, la Leon pe la 36 000 km deja schimbasem un galet de la accesorii,unul de la distributie si iarasi incepuse sa scartaie un pic tot pe la distributie, probabil mai urma unul. 25 May 2011, 18:45: QUOTE(george_slz @ 25 May 2011, 09:17) Da da....masina asta e un Chuck Norris auto. Nu are nevoie de piese de schimb pt ca nu se strica niciodata. ![]() lol , nici vorba, sau poate pe drumuri fara gropi,intr-o tara cu sosele umane. Din ce am inteles de pe la service, intre 70 000 si 100 000 km sigur urmeaza o schimbare masiva de bucsi,amortizoare si toate cele. This post has been edited by prody: 25 May 2011, 17:45 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
cdadan |
![]()
|
Pai atunci da-mi voie sa
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
prody |
![]()
|
Pai problema e la drumurile noastre unde indicate sunt masinile de teren.
Ma rog,probabil depinde si de exploatare, o sa vad eu pe pielea mea ce o sa se intample desi nu stiu daca voi apuca 100 000 km cu ea, oricum cinci ani cat e in garantie nu planuiesc sa o vand.Deocamdata e prematur sa ma gandesc la ce o sa fie peste X ani, just enjoy zoom-zoom ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Mega fiabilitatea asta japoneza e la fel ca mega-fiabilitatea nemteasca. Sunt doar niste mituri si legende, probleme au absolut toate marcile de masini. Atata timp cat pe aici defilam cu masinile, e normal sa pice astfel de piese. Diferenta e ca la japoneze nu am auzit sa se planga lumea de macarale de geam, motorase de stergatoare arse din cauza apei, fulii de nu-stiu-care, pompe de injectie care se dezintegreaza si alte astfel de lucruri, care tin de proiectare si de alegerea unor furnizori de mana a doua.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
cdadan |
![]()
|
Pai eu tocmai la o nemteasca ma refeream, indirect. Tot compacta non premium. Si plimbata doar pe drumurile din ro. Exista cazuri in care fiabilitatea nu-i doar legenda. Sa mai dau un exemplu placut pentru admiratorii de orez? Avensis.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
QUOTE(Synyster @ 25 May 2011, 21:25) Mega fiabilitatea asta japoneza e la fel ca mega-fiabilitatea nemteasca. Sunt doar niste mituri si legende Are rost sa pomenim miturile si legendele legate de reno ? ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
prody |
![]()
|
Pai in prezent este mai mult o lupta intre furnizorii de accesorii , probleme la motor,cutie, electronica nu prea mai sunt la niciun producator.
Cum ziceam la inceput , stiu din proprie experienta ca masina este fiabila . Va astern mai jos un pomelnic al interventiilor celor doua masini pe care le-am achizitionat in aprilie - iunie 2008 : Mazda 3 1.6b , are circa 45000 km , s-au inlocuit doua becuri de far - se ard repede pentru ca se aprind o data cu motorul si stau aprinse in permanenta. Seat Leon 1.4b : 39 000 km : in garantie s-au schimbat : geam oglnda dreapta (nu mai se incalzaea) , plafoniera (se aprindea singura - este ca pe Golf5) , calculator airbag (a murit brusc intr-o zi) , motoras stergator spate ( latra puternic in functionare) In afara garantiei : un bec de la lampa numar, intinzator curea accesorii, intinzator distributie, si mai urma un galet tot de la distributie, dar am vandut-o. De asemeni, calculatorul de injectie are un locas de plastic undeva in baia parbriz unde sta fortat - ei bine al meu avea un surplus de material si nu statea deloc in el, o lua la plimbare prin baia parbriz , a trebuit sa il leg cu coliere ![]() Cu toate astea, nu am considerat Leonul o masina proasta,nu au fost probleme serioase (poate doar calc. de airbag care m-ar fi usurat de vreo 400 de euro daca se intampla in afara garantiei) , insa rata defectiunilor a fost mare in raport cu Mazda. Mazda 3 chiar sta bine in topurile de fiabilitate, insa cred ca e anormal sa consideram o problema daca , sa zicem ,o sa ii schimb amortizoarele la 80 000 km. Depinde mult in ce oras locuiesti , ce traseu zilnic parcurgi,etc. Mi se pare imposibil sa proiectezi o masina de genul asta si sa ai pretentii de la ea sa reziste si la hartoape,pentru astea exista solutii mai robuste in aceeasi gama de pret, gen Duster, insa ce castigi la un capitol pierzi la altele - oricum ai da-o , in gama asta de pana in 20 000 de euro nu exista masina buna la toate in Romania. E alegerea fiecaruia la ce capitole castiga si la ce capitole pierde atunci cand alege modelul si motorizarea. This post has been edited by prody: 26 May 2011, 18:11 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Daca e bine facuta, poate sa fie si made in Papua New Guinea, nu cred ca deranjaza.
LE: nu trebuie sa cauti scuze, masina e exemplu de fiabilitate. This post has been edited by cdadan: 26 May 2011, 20:44 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
prody |
![]()
|
@Catalin
Sedan mi s-a parut mai eleganta, si portbagajul mai mare ![]() This post has been edited by prody: 26 May 2011, 21:28 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai clar ca e portbagajul mai mare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce nu-i clar e dacă e la fel de practic.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:26 |