Mazda 3 Sedan 1.6b TX 2011, Black Fukushima :)
![]() ![]() |
Mazda 3 Sedan 1.6b TX 2011, Black Fukushima :)
prody |
![]()
|
||
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine o revenit.
La mai mare. Adica 7 ani..doar revizii. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Cam asa ceva, vreo sase revizii cu filtre,ulei, lichid frana si placutele fata la 60.000
zBPYxCp.jpg gv1dfdH.jpg |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
prody |
![]()
|
Update : face 11 ani in luna mai , am peste 110.000 km, am schimbat discurile fata cu placutele ( al doilea schimb de placute) acum cateva luni si discurile spate azi , palcutele spate erau schimbate prin vara lui 2021.
Am schimbat si bujiile azi, avand in vedere ca inca aveam bujiile originale vechi de 11 ani . Masina merge foarte bine si nu a picat nimic la ea pana acum, singura problema este un zgomot in spate la viteza mica peste denivelari, nu pot sa localizez sursa, am urcat-o pe elevator si am fortat-o cu ranga pe la toate articulatiile insa nu pare nimic in neregula, o sa vad in timp ce este, in caz ca se amplifica. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.793 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
A trecut cincinalul.
Exemplu de masina care tine cu casa. Bravo |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:52 |