Amintiri din copilarie
![]() ![]() ![]() |
Amintiri din copilarie
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mda, atunci se explica
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Odata a furat din greseala si o tibie, în stare uimitor de buna.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 27 May 2011, 17:01) Pai explica-mi tu de ce atunci n-aveam nimic si eram fericit, iar acum am cam tot ce-mi trebuie si nu mai sunt atat de fericit. Desi am doar 22 de ani chestia asta pe care ai spus-o tu acum e din ce in ce mai aproape si la mine. Eu sunt unul din aia care pur si simplu nu poate realiza ca nu mai are 16-17 ani si nu mai e in liceu ![]() Ah si pentru mine facultatea a fost insignifianta pe langa liceu. Nu am nicio amintire placuta legata de facultate. This post has been edited by Shush: 27 May 2011, 21:56 |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Ho ba, ca ramaneti fara mine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ca o paranteza, sa ma mai linistesc din ras. O fi Mihai Petre cum o fi, da a bagat un dans de-am ramas intepenit. Asa ceva nu credeam ca exista in realitate.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 27 May 2011, 22:49) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mooooooooooooooooooooooor, sa moara bunica mea. ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>27 May 2011, 22:51:</span> Io credeam ca le-am facut pe toate, da asta ma intrece. ![]() Ma Victorase, schimba-ti avatarul ala plangacios, ca imi aduci aminte de o faza de la scoala, petrecuta azi... Am pus un 9 unei fetite foarte silitoare, care gresise ceva mai mult la tema... A inceput sa planga exact ca personajul ala din avatarul tau... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 27 May 2011, 22:02 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Shush @ 27 May 2011, 21:54) Acuma nu vreau sa fiu carcotas, dar, la 22 de ani vorbesti de amintirile din facultate? La 18, 19 ani terminam liceul, la 19, 20 armata, si abia pe la 24, 25 de ani aungeai sa termini o facultate. Asta cu ani in urma... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu am terminat-o la 21
![]() Ce e aia armata ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 27 May 2011, 23:01) Ma Victorase, schimba-ti avatarul ala plangacios, ca imi aduci aminte de o faza de la scoala, petrecuta azi... Am pus un 9 unei fetite foarte silitoare, care gresise ceva mai mult la tema... A inceput sa planga exact ca personajul ala din avatarul tau... ![]() ![]() ![]() Pe masura ce citeam eram din ce in ce mai sigur c-o sa spui ca ai luat-o la bataie. Da m-am linistit. Bravo. QUOTE(kum @ 27 May 2011, 23:01) La tv |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 27 May 2011, 22:14) ![]() <span class='edit'>27 May 2011, 22:39:</span> Ai imbatranit, Victorase, ai imbatranit... ![]() ![]() ![]() ![]() Deci am citit de doua ori postul asta. Se bateau cu ceapa... ![]() Ma, io tin minte plimbari cu barca, noaptea, prin Herastrau, cu tacamul de rigoare, turul carciumilor, asa simple cum erau ele, betii crunte, maimute de maimute, mai sunt si d-alea care nu se zic... Da cu paine si cu ceapa nu ne-am batut niciodata. Si nici n-am furat flori din cimitir, desi l-am buzunarit pe tata de-a ramas fara bani de bilet de avion si-a jurat ca ma dezmosteneste. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Iti dai seama ca da.
Mint, ne-am batut si noi odata. Cu rosii. In practica. Nu s-au mai ales aia cu nimic. Da toti baietii si juma din fete eram matoi. 27 May 2011, 23:24: Prima data m-am imbatat prin clasa a Xa. Am bagat 2 halbe de bere in pauza mare si m-a durut capul pana seara. Daca ma aud astia de acum se kk pe ei de ras. This post has been edited by Victoras2001: 27 May 2011, 22:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 27 May 2011, 23:17) Deci am citit de doua ori postul asta. Se bateau cu ceapa... dragoselule, daca-ti phut o ceapa-n cap mi-e ca-ti fac rost de-o cura de santate cu tot cu-mbalsamare la IML. Hai, daca va sorcoveati cu ceapa verde, mai merge. Da' daca va bateati cu ceapa adulta, ori maninci ce nu trebuie si ne-am obisnuit, ori dadeati cu ea mai usor, ceea ce e foarte gay!![]() QUOTE Deci e clar: ai supt cucu sau ti-ai luat-o-n chec! ![]() This post has been edited by Marty: 27 May 2011, 22:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 27 May 2011, 23:27) dragoselule, daca-ti phut o ceapa-n cap mi-e ca-ti fac rost de-o cura de santate cu tot cu-mbalsamare la IML. Hai, daca va sorcoveati cu ceapa verde, mai merge. Da' daca va bateati cu ceapa adulta, ori maninci ce nu trebuie si ne-am obisnuit, ori dadeati cu ea mai usor, ceea ce e foarte gay! Deci e clar: ai supt cucu sau ti-ai luat-o-n chec! ![]() Ceapa adulta aveam! Plus oua! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Copilaria mea s-a terminat odata cu generala... La liceu am nimerit intr-o clasa cu 38 de fete, care mai de care mai tocilara si mai boccie. La facultate am nimerit mai tarziu, cu o generatie in urma, mediocra dtpdv, d-aia m-am si lasat, simteam ca am nimerit in ograda cu prosti. Ce-mi aduc aminte, ca aveam sandale din piele si mergeam prin apa izvorata din canale, stateam sub apa de la tevile balcoanelor, mancam bucati de gheata din lazile imense unde se tinea berea sau sucurile, nu mancam toata ziua si alergam sau jucam cine stie ce joc.
Cu toate astea, mi-e greu sa cred ca noi, generatia de atunci, avem copii crescuti in casa, ca suntem obsedati de e-uri si microbi, de anturaje proaste si tot felul de paranoi. E drept ca ele exista, dar nici copilaia nu mai e ce-a fost. Si dam vina doar pe copii. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
Markos |
![]()
|
Pe la 15 ani aveam prostul obicei sa dau ziua ture prin cartier cu masina lu' tata. Avea serviciul aproape de casa, asa ca otomobilul zacea în parcare si era folosit doar în uikenduri. Stiam unde sunt cheile - greseala lui
![]() Intr-o buna zi (buna pe dreaq), ca orice sofer dupa ureche, am comis-o ![]() ![]() Seara, tarziu, se culca ai mei. Mai astept eu fo juma de ora, dupa care ma duc si deschid geamul (stateam la etajul unu, iar masina era parcata chiar sub geam). Si încep sa urlu: "STAAAI, BAAA!!!! NENOROOOCIIITULEEEE!!!! STAAAI, BAAA, UNDEEE PLEEECI??!!!" Se trezeste batranu' chior de somn, o fi crezut c-au intrat hotii în casa. Ma vede la geam, "ce-ai patit, ma?", "ma tata, ne-a busit un cretin masina, N-AI AUZIT?" "nu, ca dormeam.." Se duce jos, gaseste masina julita, cioburi pe jos, trage 7 înjuraturi si zice "asta e.." A doua zi s-a dus la militie, a bagat declaratie, "gasita avariata în parcare" si gata. A reparat-o frumos. Nici în ziua de azi nu stie ce s-a întamplat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 27 May 2011, 23:17) Deci am citit de doua ori postul asta. Se bateau cu ceapa... ![]() Ma, io tin minte plimbari cu barca, noaptea, prin Herastrau, cu tacamul de rigoare, turul carciumilor, asa simple cum erau ele, betii crunte, maimute de maimute, mai sunt si d-alea care nu se zic... Da cu paine si cu ceapa nu ne-am batut niciodata. Si nici n-am furat flori din cimitir, desi l-am buzunarit pe tata de-a ramas fara bani de bilet de avion si-a jurat ca ma dezmosteneste. Lumea a mai vazut carciumi, da nimeni nu vorbeste de paduri, de pescuit, de hippioti, de viata lor boema... Voi ii dati numai cu carciumile, cu maimutele... Victoras, da posta pusa intre degetele de la picioare, cand dormeai in cort, ai primit? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
grecule, toate astea se intamplau prin atena nu?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 27 May 2011, 23:43) Nu. In cort am facut posta, numai tu puteai sa primesti. Intre degetele de la picioare. Ce hodorog pervers. ![]() LE. Grecule, toti am fost nenorociti cand eram mici. Da nu mai recunoaste unu'. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 27 May 2011, 22:49 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:06 |