Alcoolul si masina, Cand putem conduce?
![]() ![]() ![]() |
Alcoolul si masina, Cand putem conduce?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 22 Jun 2005, 15:03) Mai MAS prima data ai inteles bine, omu' a condus pina la Obor. Si sa stii ca la 3 dimineata poti conduce beat linistit ca-s numai boschetari, aurolaci si bagabonti pe carosabil. oamenii cinstiti merg pe trotuar. Faci slalom cu grija printre ei, esti atent dupa caralii si te- ai scos ! Hai sa traiesti ! Exemplu graitor de gandire PUR ROMANEASCA No Comment (ca la Euronews) Ce mai poti sa zici dupa un astfel de raspuns? Poti numa sa te rogi sa nu dai de vreun "intelijent" d-asta care sa-ti explice el cum se aprinde chibritu' invers daca da 2 ragaituri cu alcool peste el... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau poti sa intelegi ca a scris la misto
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bravo vv
![]() He, he, MAS esti constipat beton .... Daca nu-ti pune omu' icoane esti mort ...... Hai sa traiesti !! This post has been edited by costi: 22 Jun 2005, 15:12 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Se putea sa fie si asta, dar ce zice un user care nu e avizat cu mistourile tale si care zice "lasa dom'le ca am mai auzit si la altii"...
Am cunoscut oameni care gandeau FIX asa... din pacate unul dintre ei e mort la ora asta ![]() Cand citeam ce scriai tu, aveam senzatia de deja-vu Si eu le am cu glumele si cu misto-urile, dar cand e vorba de d-astea, nu m-apuc sa fac glume decat verbal, cand se poate deduce din ton ironia... in scris e mai greu |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(dantes @ 22 Jun 2005, 16:02) Pai sa te mai citez? ai zis %... Deci nu asta e metoda...ideea era daca stie cineva (vreun medic ceva) care e valoarea maxima pe care o atinge o bere (dupa 2 ore sa zicem)? Astfel mai putem calcula un pic... Taria bre nu CANTITATEA! Puii mei ia de vedeti aici!br.jpg ( Size: 650.74k ) Number of downloads: 138 Deeeci are 5,5% alcool ca VOLum si are taria de 11,4 grade Plato.. Puii mei..ma faceti sa scot berea la ora asta..si mai am si de facut drumuri cu masina.. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
acu' bea-o ca la tine nu simte o bere !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Io tot nu inteleg .....
sa dam cu presupusul astfel: IO beau 4 beri (asa cum sunt descrise de asarban mai sus) 5,5% alc. 11,4 grade. Seara pana in ora 22.00, cu gratarul de rigoare .... (acum inteleg de ce ma lua de cap abia pe la 11 cand ajungeam acasa ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
asarban |
![]()
|
Nenisorule! Daca le bei pe burta goala adica stai si belesti ochii la gratar si nu mananci, atunci fii antena!
Ai terminat de baut la 22 la ora 24 incepe metabolizarea 0,15g/1000ml/h adica.. ai baut 4 beri adica 2l adica 200ml adica 0,3g Imparte 55 la 0,3 adica 183 ore! Ba da-ma dracului..undeva e gresit! SYYYL..cum dracu se calculeaza ma? ca parca era si pe kg corp... HAi ca numai ce facui poza si m-a luat! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand 2l=2000ml
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
asarban |
![]()
|
Ce vrei ma..la mine a operat denominarea mai devreme!
|
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Incercati asta: http://www.google.com/search?q=calculate+b...+alcohol+levels
Sunt mai multe calculatoare de alcoolemie, de exemplu folosind: http://www.intox.com/wheel/drinkwheel.asp la greutatea mea, 2 beri (pints of beer nu US beer!) intr-o ora mi-a dat 0.21 mg/l (in respiratie). |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aoleeeeuuuuuuu....
Na ca acum m-am trezit cu alta speta muuuulttttt mai complexa fiti atenti: Eu stiu ca o persoana normala tre sa bea un minim de 2 L lichide in 24 de ore.... buuunnn acu eu dimineata "manac" o cafea slaba (lunga, zeama chiara.... dar in cantitate de 500 ml)in timpul zilei poate mai iau asa ca mi se usuca gura cate o inghititura doua de racoritoare (da nu mai mult) iar restul il trag seara cand ajung pe la 1-1,5 l de bere (sau sprit) ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 22 Jun 2005, 17:27 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
nairam, exista si bere fara alcool. Yummmi! (
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
nairam |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Baieti e simplu!!!
DON'T DRINK AND DRIVE!!! Saaau.....luati-va gagici cu permis de conducere ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Nu neaparat de nevasta...
![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
O persoana de circa 80 kg greutate si sanatoasa, cu ficat bun, poate consuma o sticla cu vind de 3/4 litri( 750 ml), cu 12-14 grade concentratie de alcool la pur la 1000 ml . Ficatul acestei persoane descompune alcoolul din sange in 9 - 10 ore, dupa care nu mai poate fi constatate urme de alcool in sange.In aceasta perioada chiar daca nu mirosi a bautura, in sange se constata o anumita cocentratie care este in scadere, iar in caz de orice eveniment rutier se face testul alcooltest electronic care constata vapori de alcool in aerul expirat si urmat de analiza alcoolemiei din asnage si gata.
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<deci daca bei 1 litru de bere ai 55g, asta inseamna ca 1 bere se duce in 3-4 ore >>
deci aia 55 sunt mililitri (care masoara VOLUMUL). Ca sa ajungi sa afli cate grame sunt (adica MASA) tre' sa stii densitate berii. Si cum densitatea este MASA supra VOLUM ..... oare cum afli cate grame sunt? |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Ake |
![]()
|
QUOTE(TheSaiLor @ 22 Jun 2005, 19:22) .... tre' sa stii densitate berii. ..... e grav... cu bule, sau fara bule? BTW, cum naiba-i zice berii aleia fara bule, ca am un lapsus? P.s. sa nu-mi ziceti bere plata, ca fiu-miu, care a mai botezat si apa minerala ca "apa-tzup" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Auzi ma!
Tu ori esti uituc ori ai o obsesie caz in care...vezi sa nu afle nevasta! Uitasi ca te-ai mai dat la ea si ti-a spus ca are barbat strong acasa??? |
|
|
costi |
![]()
|
QUOTE(asarban @ 22 Jun 2005, 20:53) Pardon. Da-i cu lecitina. Ala era Paul ! Si stiu ca are strong acasa asa ca ...... nu ma bag...... Si apropo de strong! Unde-o mai fi bolt ca lincezeste topicul cu "moastele" (ba-i tare a fost !) This post has been edited by costi: 22 Jun 2005, 20:12 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
Paul..Costi...pentru noi astia tinereii ...astia ca voi cu copii care maine/poimaine se insoara....ca sa nu zic cuvantul ala dur...babal....
PS. Mesaj trimis prin sistemul Iridium de undeva de pe o banchiza nu spun unde ca sa nu maajunga astia! |
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Si eu am vazut aseara ce scria pe cutie...si m-am chinuit un pic si nu stiu ce sa zic...
DECI: Pp. 1l = 1dm3 (decimetru cub - unitatea de masura a volumului) 500ml = 500 cm3 5% din Volum => 25cm3 Pp. 1ml = 1g (apa)=1cm3 => 25g alcool la o bere... Pp. ca un om normal are aproximativ 5l de sange => 5g de alcool la 1l de sange... Acuma nu stiu care e treaba cu gradele plato...dar probabil ca este alcoolul efectiv care intra in sange.... DECI...din cele 25g sunt de fapt 11% din ele care intra in sange...deci la cum am zis mai sus, din 5g/l de sange, raman alcool doar 11% => 0,55g/l Probabil ca asta e valoarea care ne interesa, si chiar aseara am facut niste teste, cu un alcooltest de la un prieten, si imi iesea la o bere, dupa 1 ora si jumate (pe stomacul gol) cam 0,47...deci se pare ca e pe acolo si rationamentul... Acuma...acel maxim il calculezi de cand ai luat prima gura de bere, ca doar nu o bei toata odata (mai rar) si incepe sa intre in sange...deci ai beut o bere in 1/2 ora, atunci cam intr-o ora sau o ora jumate esti la maxim...apoi incepe sa scada cu acel 0,15g/l/h...Deci in 3,6 hai 4 ore esti la 0...Cele 4 ore plus 2 daca bei pe stomacul gol, rezulta 6 ORE!!! Problema se complica daca sunt 2 beri...pentru ca la a 2-a bere, ai deja in sange o parte din prima...dar mai are de asimilat...Daca e o persoana mai "corpolenta" atunci cei 5l de sange sunt putini, si poate are 6l...etc...oricum e pur orientativ... Un exemplu...bei seara 2 beri dupa ce ai mancat...daca e sa o luam simplu si sigur, pui 6 ore dupa ultima inghititura...termini de baut la 22 seara... Adaugi 6 ore, plus 4 pentru asimilare pe bere, adica 8 ore, deci in 14 ore ajungi la 0,00 ... DECI...abia la ora 12 ziua urmatoare POTI conduce! Dar daca trebuie sa pleci la munca la ora 8 sau 9????? NASPA! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheSaiLor @ 22 Jun 2005, 20:22) ...deci aia 55 sunt mililitri (care masoara VOLUMUL). Ca sa ajungi sa afli cate grame sunt (adica MASA) tre' sa stii densitate berii... Gresit, trebuie sa stii densitatea alcoolului. Pentru ca berea aia contine x% alcool in volum, deci (x/100)*(cat ai baut)= volumul de alcool ingurgitat. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Am pp ca fiind cea a apei...daca te intereseaza foarte tare, pune berea pe un cantar electronic, apoi bei toata berea si pui si cutia...La diferenta iti da pe acolo...testat! deci merge comparatia 1 la 1 ca apa!
Diferentele sunt foarte mici oricum... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
lol baieti....
@Costi nu beau(remember discutia sampanie de capsuni only-si din aia cu alcool-maxim 2 ori pe an,atat)...la cealata intrebare ti-a raspuns Asarban ![]() Mai uitati ceva foarte important cu toate aceste calcule matematice..fiecare organism reactineaza total diferit..degeaba faceti atatea socoteli ca daca aveti ghinionul ca sa va opreasca nenea polistul si sa suflati in fioala si sa nu iasa 0,00 tot ati dat de naiba..!!! Asa better bagati la greu, va faceti placerea si duceti-va acasa cu prietena/sotia/taxiul..e cel mai safe.... DON'T DRIKE AND DRIVE This post has been edited by Lexy: 23 Jun 2005, 09:14 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:19 |