Cum scap de furnici?
![]() ![]() ![]() |
Cum scap de furnici?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am avut si eu o perioada furnici si am scapat de ele relativ repede , le-am taiat calea
daca stai sa le urmaresti ele merg pe un traseu prestabilit si in mai multe locuri am dat cu insecticid , in 1-2 zile au disparut |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu zic sa incerci ceva revolutionar, ceva ce nu a mai fost incercat niciodata, ceva atat de neobisnuit incat nimeni vreodata nu s-a gandit si anume sa chemi o firma care se ocupa cu dezinsectie
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si unde-i farmecul artizanatului? Ne usuca societatea post industriala toata creativitatea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 2 Jun 2011, 14:12) daca stai sa le urmaresti ele merg pe un traseu prestabilit si in mai multe locuri am dat cu insecticid , in 1-2 zile au disparut Azi dimineata era bairam in cutia cu piine. Am dat cu praf d-ala in jurul fiecarui picior de la dulapurile de bucatarie, ca sa nu se suie. Ei bine, s-a gindit maica-mea ca nu sta bine cutia aia in care tinem piinea asa ca a lipit-o de perete. Intrucit n-am mai putut minca din lipsa de piine, m-am apucat sa le urmaresc siru'... 'tu-le-n antena, intrau pe sub un corp suspendat si de acolo naiba stie incotro... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
dar de molii cum scapati?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Jun 2011, 23:35) Și ce? Nu se pot da găuri și la bloc? Țeavă de gaze ai? Bag-o-n aia, e deja găurit peretele dacă ăsta e un impediment. 2 Jun 2011, 14:45: QUOTE(sorin1983 @ 2 Jun 2011, 14:42) dar de molii cum scapati? ![]() Schimbă hainele numai cu supraelastice, le omori prin înfometare. This post has been edited by DragosP: 2 Jun 2011, 13:45 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Sau ai solutia clasica, naftalina in dulapurile cu haine.
|
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bile de naftalina, si arunci dupa ele.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Jun 2011, 13:39) Azi dimineata era bairam in cutia cu piine. Am dat cu praf d-ala in jurul fiecarui picior de la dulapurile de bucatarie, ca sa nu se suie. Ei bine, s-a gindit maica-mea ca nu sta bine cutia aia in care tinem piinea asa ca a lipit-o de perete. Intrucit n-am mai putut minca din lipsa de piine, m-am apucat sa le urmaresc siru'... 'tu-le-n antena, intrau pe sub un corp suspendat si de acolo naiba stie incotro... Toarna niste praf in cutia de paine, sa nu mai intre... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DannyY |
![]()
|
Buna ideea, intra toate in cutie, pui capacu' si-ai scapat
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Azi m-am plimbat prin Selgros si am dat peste o dracovenie care se lauda ca e buna si contra furnicilor/gandacilor si parca si tantarilor. Evident electrica, parca era cu alimentarea la priza nu la baterie (vedeam dublu la ora aia), pretul se invartea pe la 70 de lei.
De molii incerc si eu sa scap, dar degeaba. Am impanzit casa si dulapurile de tampenii din alea Raid, am terminat sprayuri pe banda rulanta, degeaba. Azi am luat niste bile de pus prin dulapuri sa vad cum o fi cu alea. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
corbex |
![]()
|
Cauta sursa. Ceva de lina, bine impaturit pe undeva, chiar si covor, partea care sta sub mobila.
Plapuma, patura, orice de felul asta pus la pastrat. Tu omori doar proaspat nascutele. Se cheama pruncucidere. Incearca si cu parintii. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Tot din Selgros mi-am luat eu dispozitivul ultrasonic pentru cartite acu' vreo 2 ani.
Functioneaza perfect, e solar, nu consuma, nu s-a defectat, piuie non stop. Atrage toate cartitele din judet. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
corbex |
![]()
|
Sint comestibile? Blana e scumpa.
Intelegem ca in Olt nu vor mai fi cirtite pesediste in fieful pedeleului. This post has been edited by corbex: 2 Jun 2011, 14:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vorbeste cu georgel sa-ti puna capcane-link prin bucatarie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
Ca sa afli de unde vin, trebuie sa asculti noaptea cu atentie, prin bucatarie. Furnicile se deplaseaza în cadenta, deci o sa auzi un trop-trop-trop. Da' sa fie liniste perfecta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
DannyY |
![]()
|
Ce te faci cu zgomotele perturbatoare: gemete, scartait ritmic, racnete soptite?
Sau sunetul suprem: urletul unui borac flamand... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Te duci la o farmacie Plafar si iei una sticluta de ulei volatil de lavanda. La 10 picaturi de ulei pui 6 linguri de apa, dai cu solutie pe "drumul" furnicilor si in zona de unde ies. Si ai sa scapi!
![]() Pentru cei care aveti purici prin casa (de la catei, pisici), puneti frunze de boz ( http://www.cursurineconventionale.ro/boz/ , se gaseste din abundenta pe maidane) prin casa (covoare, noptiere), miroase urat, dar scapati. Cand locuiam la tara, vara obisnuiam sa dorm cu usa deschisa si-mi intra un drac de caine tare siret, care dormea la picioarele mele. A trebuit sa inchid usa si sa pun boz prin toata casa, pentru a scapa de puricanii de la caine. ![]() Bunica mea mai punea boz si in cotetul pasarilor ca sa le scape de paduchi, sfat valabil pentru cei care cresc pasari. This post has been edited by dragoselu: 2 Jun 2011, 17:02 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Sa le arzi cu o lupa ai incercat?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Inca astept varianta : "ai incercat sa inveti sa traiesti cu ele si sa transformi un aparent dezavantaj intr-un avantaj ? "
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 04:26 |