Unde gasesc un capac airbag pasager?
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc un capac airbag pasager?
pauly |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 28 January 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) Untitled.png ( Size: 543.34k ) Number of downloads: 851 |
||
--------------------
Logan
logan
2006
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Poti cauta la dezmembrari...si vezi ca e airbag, nu airberg, nu aisberg.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
pauly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 28 January 11 ![]() |
Nu vrea rautati, dar totusi; AIRBERG VOLAN - Anunturi despre airberg volan
AIRBERG PASAGER PEUGEOT 407 VANZARI SERVICII INCHIRIERI AIRBERG, CROWBOROUGH, EAST SUSSEX, UNIT 3-4/WEALDEN INDUSTRIAL Cumpar airberg-uri laterale tip cortina astrag hatchback ASA AM GASIT SCRIS, ASA AM SCRIS. Mai exact cred ca ambele variante sant valabile. Daca nu, imi cer scuze. OK?\ granny airbag RADIOHEAD - "AIRBAG" FAKE STEERING WHEEL This post has been edited by pauly: 4 Feb 2011, 21:52 |
--------------------
Logan
logan
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si EBA vorbeste, dar asta nu inseamna ca vorbeste si corect...
Daca toti handicapatii scriu pe internet, nu trebuie luat drept corecte scriiturile lor... Si unde? Pai s-a rapsuns: la dezmembrari. Sau in targ in vitan duminica, airbag cu totul PS: da o cautare pe google dupa ce zici tu, recte "airberg" si apoi da una dupa "airbag". Sa vezi care-s rezultatele doar. Ca principiu, airbagul provine ca termen din limba engleza, cuvant compus din "air" si "bag", pe romana "punga cu aer" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Coane, io chiar nu inteleg de ce te ma ostenesti, zau asa!
![]() In unele cazuri e pur si simplu hopeless! ![]() L.E. M-am trezit si io dupa cateva luni ![]() This post has been edited by kum: 20 May 2011, 23:40 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Oare a găsit capac de airberg?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca nu, a luat unul de iceberg
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Cam nasol ca ala se topeste pe caldura asta:))
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Are capac in targ, si e mai avantajos daca il iei impreuna cu sigla de 1.6 16v si cu butonul de AC impreuna, formeaza pachetul 'look' pentru Logan Ambiance, sa vada ciumetii ca nu esti ultimul parlit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
in loc de 1.6 16v da mai bine pe ligan o sigla cu M power. Parerea mea.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
eu nu vad de ce naiba sa astupi o gaura daca asa e masina...nu are airbag,ii pui unul complet si il faci sa mearga...o laie
![]() pe spate merge bine semnul de la NIKE ! ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:07 |