VW Sharan AC defect, nu baga rece
![]() ![]() ![]() |
VW Sharan AC defect, nu baga rece
davidut5 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 9 July 09 From: Alexandria ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Jetta
1991 wolfburg, 19e
- TR-01-LOW
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ai radiatorul din fata infundat si nu isi face racirea calumea.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
davidut5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 9 July 09 From: Alexandria ![]() |
Eu am desfacut radiatorul inainte si am suflat cu gura prin el, si mi sa parut ca trece prin el destul de bine. Radiatorul are si filtru de umiditate incorporat, si cam un sfert din bilute erau imbibate cu ulei, sau ce o fi fost ca era foarte negru, si span era putin. O fi normal nu stiu.
|
--------------------
Volkswagen
Jetta
1991 wolfburg, 19e
- TR-01-LOW
|
|
davidut5 |
![]()
|
Am probat conductele si pe spate conducta groasa este la temperatura de afara si cea subtire putin calduta, pe fata cea groasa e calduta si cea subtire arde, asta dupa vreo 15 minute de mers la maxim cu 20grade afara. Banuiesc supapa de expansiune pe fata, ca ar fi blocata.
This post has been edited by davidut5: 8 Jun 2011, 23:53 |
--------------------
Volkswagen
Jetta
1991 wolfburg, 19e
- TR-01-LOW
|
|
davidut5 |
![]()
|
Știu ca au trecut peste 10ani de atunci dar măcar sa spun rezolvarea.
Cum a zis colegul mai sus, era foarte multa mizerie între radiatorul de ac și cel de apa. Eu nu am înțeles despre ce vorbea, credeam ca e înfundat intern. |
--------------------
Volkswagen
Jetta
1991 wolfburg, 19e
- TR-01-LOW
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
Merci pentru consecventa
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 12:05 |