Apa la pedale, Provenienta necunoscuta
![]() ![]() ![]() |
Apa la pedale, Provenienta necunoscuta
arcadie.aldea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 June 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) slz.JPG ( Size: 73.87k ) Number of downloads: 511 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|||
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
salut.eu zic sa pui silicon si intre cheder si geam nu numai intre cheder si caroserie.
This post has been edited by alexandrusiri: 2 Jun 2011, 18:07 |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
arcadie.aldea |
![]()
|
Acum astept sa se usuce de la ploaia asta de azi si o sa ma duc din nou la siliconare daca nu vin alte idei. E posibil sa intre desi arata perfect si sta bine pe parbriz?
Pe la bratul stergatoarelor ar fi posibil? Merci! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Daca ar intra pe la stergatoare,tot in compartimentul aerotermei s-ar scurge...
![]() Chederul de la usi in ce stare e? |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
arcadie.aldea |
![]() ![]()
|
Am mai fost acum si am facut niste teste.
Intra apa la greu pe la coltul chederului stanga sus, exact unde au siliconat baietii. Daca inainte de siliconare chederul era lipit de plafon, acum sta distantat cam 1 mm din cauza siliconului care nu s-a prins bine. Am turnat o sticla de 1 litru jumate fix pe zona aia iar pe pedale picau cam 3-4 picaturi pe secunda. Am sters bine coltul chederului, am pus niste scotch deasupra in caz ca ploua in noaptea asta. Pana maine sper sa se usuce si mai incerc sa dau eu cu niste silicon sa lipesc chederul mai bine. Sau stiti pe cineva in Bucuresti care se ocupa de manevra asta? Chederul de la usi se prezinta bine... |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
totaldeacord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
acum scoate mocheta si usuc-o....
mocheta noastra de pe solenze desi pare ca e uscata tine apa la greu...mi s-a intamplat sa aflu varsand cineva din greseala suc la mine in masina....si am uscat o zi....am lasat sa treaca noaptea si m-am uitat iar...sub mocheta baltea apa cat de cat da jos mocheta sau tine-o ridicata mult timp si usile deschise...sa nu te trezesti cu rugina peste 1 an 2 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
ti-a siliconat cu silicon negru sau transparent?ca siliconul universal nu este bun,iti trebuie silicon negru pt chedere.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu am folosit silicon univeral negru...de 3 ani il am si nu am probleme cu apa in masina...parbrizul ca si luneta sint siliconate atit intre cheder si caroserie cit si intre cheder si geam...
4 Jun 2011, 07:27: aaa...si daca iti curge pe partea stinga pe sub bord verifica in compartimentul unde se afla motorasul stergatoare si celelalte pe stinga in spatele bidonasului de stropgel sa nu fie acea gaurica desfacuta...este o gaurica in tabla care corespunde in habitaclu...pe acolo intra apa la greu daca nu ai furtunele de scurgere desfundate...siliconeazo si pe aia This post has been edited by ramsen: 4 Jun 2011, 07:27 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Siliconul universal, sanitar sau cum o mai fi, cam ataca tabla. Cel mai bun este Autosealant de la Den Braven. Este special pentru montajul geamurilor cu cheder, garnituri auto. Rezista la temperaturi ridicate.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
arcadie.aldea |
![]()
|
S-a rezolvat, macar numai ploua. Era fix chederul stanga sus, unde daduse meseriasu cu mastic, chiar degeaba dupa spusele lui
![]() Am dat cu Aqua Block, nu stiu daca chiar o fi eficient..Daca se duce, macar stiu exact unde e problema. Va multumesc pt ajutor! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
silicon transparent si rezista cel mai bine evident daca se respecta si cum se aplica .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cel mai bun este siliconul de acvarii ! Pe probate , rezista si la UV si la orice .
Daca aveti oferte bune de parbrize sa scrieti pe aici ! Eu vreau sa schimb in max 1 an parbrizul si chederul ca s-au facut de comanda si de la pietre si de la apa ... |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 18:53 |