Nu mai suport !, Becali , omniprezent
![]() ![]() ![]() |
Nu mai suport !, Becali , omniprezent
Dorubarg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
nu, nu, nu !!!
din pacate. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
telecomanda !!!!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum filmele Horror au publicul lor pe care eu personal nu-l inteleg, si nu e un public neinsemnat, tot asa si oratania asta are publicul ei. Daca motivul pentru care anumiti oameni ingroasa audienta emisiunilor cu ciobanul este masochismu neuronal sau doar prostia, asta nu mai stiu.
Daca noi nu-l intelegem, nu inseamna ca nu exista. Fiecare telespectator are probabil o fixatie pe cate un personaj. Incerc sa-i inteleg pe ceilalti analizandu-mi propriile fixatii. Asa cum mie mi se blocheaza degetul pe butoanele telecomenzii la vederea unora ca Cioroianu, Dinescu, Plesu sau Paler, si fac abstractie de Mitica, Jiji sau Pepe, probabil ca esxista telespectatori care procedeaza exact invers. Ei nu au evident nici un motiv in a-l urmari pe Patapievici din ale carui fraze nu inteleg nici macar prepozitiile, Pe cand un "Baaa, dang dang, sa moara mama" e mai accesibil pentru un anumit palier de educatie |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' si de ceva timp pe toate televiziunile au inceput sa se perinde si marii Guru CTPopescu si ICristoiu de ma face sa-l regret pe Nea Brucan de acu' cativa ani care era numai odata pe saptamana!
Mai nene e de jale cu televiziunile astea . Iar de o sapt a aparut mai nou o alta vedeta Guta fara coada de maimuta ! Am vrut si eu sa deschid un topic asemanator........ |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
QUOTE telecomanda !!!! oricum asta fac insa daca te nimeresti in zona stirilor sportive la principalele televiziuni degeaba schimbi. Aceeasi stire e plimbata peste tot , singura solutie e Discovery sau Off de pe telecomanda. QUOTE Iar de o sapt a aparut mai nou o alta vedeta Guta fara coada de maimuta ! e drept , din pacate sunt o multime de manele ambulante pe ecrane . Din ce in ce astia cu televiziunile lor parca fac programe pentru oligofreni only . Am sesizat si eu noua vedeta cum la fel inaintea lui era alt manelist caruia ProTV ii descria la Stiri itinerariul prin Grecia. de toata jena ... This post has been edited by Dorubarg: 10 Jun 2005, 12:20 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce va mirati ? Nu ati vazut ce succes au manelele ? Sau telenovelele ? Sau emisiunile cu Andreea Marin, Dan Negru et co. Asta cere "boborul" roman, atat poate majoritatea sa duca. Daca i se da ceva mai elevat pe post apare bineinteles fenomenul de scadere de rating. Din pacate si multi dintre realizatorii de emisiuni tv au o gandire comerciala cu accente vadit maneliste. Iar cu minoritari ca noi, cei care nu inghitim imbecilitatile lor sau nulitatile de invitati, nu se face audienta, ca deh suntem prea putini. Mare dreptate a avut Brucan cand a spus ce a spus despre poporul roman. Solutia : DVD, Divx si cateva posturi straine. Sincer va spun ca tunerul televizorului meu este foarte odihnit (asta nu inseamna ca si display-ul).
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Eu am observat ca in special PRO TV il prezinta pe nenea Jiji. Au astia de la ProTV un contract cu el?
![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma uit la Realitatea, N24 si destul de putin la TVR Cultural. Cand am timp ma uit pe discovery sau national Geographic. Asa scap si de Jiji si de manelisti, de "stirile de ora 5" transmise in stirile de la orice ora.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg de ce va legati anume de prezenta lui Jiji la TV. Nu e nici o diferenta intre o emisiune cu ciobanii astia (FecaliBrothers, mITICA, Netoiu, Borcea) si manele sau luptele de K1. Sau Ciao Darwin, sau filmele de prost gust. Emisiunile astea trebuie sa vanda publicitate, mai precis trebuie sa vanda produse: bere, branza, salam.... Din astea se fac bani. Cand s-o face publicite in emisiune la Ioanitoia la Librariile Humanitas, o sa se schimbe treaba.
Apropo, ma gandesc ca e interesant de studiat daca apar in emisiunile astea reclame la pasta de dinti sau sapunuri. Ca target-ul am impresia ca nu prea e receptiv..... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
NU ma, jiji da cu banu' cash peste tot unde vrea muschiul lui sa apara.
Si cum banu' cash nu se contabilizeaza nicaieri, iti dai seama ca la 5-10000 E cat da ala, se bulucesc carnatii astia ca la urs. (pun intended). Sper din toata inima ca Piratu' sa il bage si pe asta la zdup. E nevoie de putina nebunie autoritara in Romania, ca nu se mai poate asa. Am luat-o de tot pe aratura in satul asta pre numele sau Romania: casele ni se darama sub ape, animalele pier inghitite de flacari, iar curvele satului stau cu fustele ridicate catre ciobanul rezemat in bata partaindu-se panseuri filozofice si scarpinandu-se in nas. O buna metoda de pastrare a integritatii neuronilor nostri ramane, totusi, telecomanda. Eu am destui imbecili pe care trebuie sa-i suport zilnic langa mine ca sa mai ajung acasa si sa las alti imbecili sa-mi invadeze spatiul intim. No way. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
De Ciao Darwin scapam, asta e ultimul sezon. Deci, cu o belea mai putin
![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca trebuie sa apara ceva in loc, nu cred ca ramane Dan Negru fara paine. Nu se lasa el usor, iar Lazarov trebuie sa inlocuiasca produsul altfel va reduce din afacere.
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Dorubarg |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 10 Jun 2005, 12:58) Eu nu inteleg de ce va legati anume de prezenta lui Jiji la TV. Nu e nici o diferenta intre o emisiune cu ciobanii astia (FecaliBrothers, mITICA, Netoiu, Borcea) ..... ..yep si nici macar nu am deschis subiectul fotbalului romanesc .. cred ca am discuta la nesfarsit mai ales acum cand subiectul e sensibil. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Dorubarg |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
1krass_2_2.gif poate caracteriza foarte bine ce simt cand il tot vad pe toate posturile
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Ake |
![]()
|
QUOTE(stasi @ 10 Jun 2005, 13:06) da' cu K1 ce ai? Mi se pare ca trebuie sa ai instincte animalice extrem de pregnante ca sa vezi o placere in a te uita cum isi dau unii picioare-n gura. E sameshit ca wrestling-ul american. Un show petru neanderthalieni. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
la wrestling se mimeaza mare parte dar la K1...... singe nene !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
costi, cand am facut comparatia m-am gandit la categoria de public, nu neaparat la caracteristicile show-lui in sine. Asta are mai putina importanta. Cand se uita unii la filme horror, crezi ca sta vreunul sa se gandeasca daca vad sange, suc de rosii, sau cerneala?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Ake @ 10 Jun 2005, 13:25) Mi se pare ca trebuie sa ai instincte animalice extrem de pregnante ca sa vezi o placere in a te uita cum isi dau unii picioare-n gura. E sameshit ca wrestling-ul american. Un show petru neanderthalieni. hai mai.. nici chiar asa... uite eu ma uit cu mare placere si la patapievici si la o gala k1 de la tokio.. wrestling-ul nu-mi place. desi apreciez ce pot face oamenii aia la kilogramele pe care le au. ce inseamna asta? ca eu nu-mi explic. am instincte animalice? f posibil. toata lumea are. dar extrem de pregnante ma indoiesc sa fie. acum sa ne uitam numai pe tvr cultural, sa merg numai la teatru sau mai stiu eu ce... chiar e exagerat. k1 este un sport. dus f mult spre comercial insa sport ramane. cum e si judo, cum sunt atatea altele mai mult sau mai putin de contact. chiar toti sa fim neanderthalieni? nu e putin deplasata remarca? |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci a venit Jiji la nasu. Vrau sa spun ca am ras 2 ore cu lacrimi. Eu daca il prind pe un canal ma uit la tot ce zice. Pe bune, rasul face bine incercati si voi
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE Nu mai suport !, Becali , omniprezent Mi asta mi se pare o dovada de masochism. ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Dorubarg |
![]()
|
QUOTE(gaston @ 10 Jun 2005, 13:45) Deci a venit Jiji la nasu. Vrau sa spun ca am ras 2 ore cu lacrimi. Eu daca il prind pe un canal ma uit la tot ce zice. Pe bune, rasul face bine incercati si voi ![]() da stiu era fun acu' cateva luni cand isi facea loc cu coatele pe teveu insa acum gluma se-groasa. Eu nu mai accept ca acest individ sa-si dea cu parerea legat de orice. Daca ar fi cum e Vadim cu OTV-ul nici nu m-as sinchisi oricum numai suflete pierdute se uita la postul asta, insa Jiji e peste tot si nu ma refer doar la stirile sportive de pe orice canal , l-am vazut si la emisiunea lui Stelian Tanase (10fix) la Realitatea !! deja e prea mult. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa-i facem statuie fratilor. Una mare de c***t si sa-l punem in varful ei ca sa se vada si el odata pentru totdeauna motul c****ului. N-are rusine, n-are nimic in capul ala. Apa de ploaie cel mult. El se vede filosof si nu mai stiu ce. HUaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.105 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Na ca am dat de el si aici!
Asta-mi mai lipsea!!!! Grig |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din punctul de vedere al televiziunilor JIJI, CTP-ul, Crisotiu , sunt la fel ... fac rating...
Din punctul meu de vedere jiji, ctp-ul, cristoiu sunt la fel .... fiecare ..in felul lui.. ma face sa rad. E drept ca daca jiji ma amuza prin prostia lui , ailalti doi ma fac sa rad de prostia poporului roman (din care fac si io parte).... Si uite asa sunt eu vesel dupa fiecare emisiune care ii are pe astia invitati.... In ceea ce priveste .... Telenovelele, Dan Negru, Teo si alte animale de astea .... prefer DESCOPERYiiiiii ...... ![]() Fratilor nu va mai lamentati atat ca jiji ... pe toate canalele .... avem exact ceea ce meritam ... aaaaaa Si era sa uit ........ Degeaba schimbati voi canalele si va credeti mari stapani ai telecomenzii .... Atata timp cat nu aveti aparate de alea care sa va puna la socoteala atunci cand se face ratingu .... degeaba.... Si cum aparatele alea le au in general babute si gospodine voi tot la astia o sa va uitati (la alde jiji) PENTRU CA VOI NU CONTATI!!!!! AAAA Era sa uit ca am si eu o mare durere .... Cand il vad pe GUTA manelistu minune imi vine sa arunc TV-ul pe geam ..... si cu toate astea mai ieri toate televiziunile (parca) au aratat imagini de la nunta Fiicei lu Guta..... Deci ... Concluzia ......NICI EU NU CONTEZ !!!!!!!! ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine faceti un mic efort si va luat un DVD-player, sau un sistem Home Cinema(se gasesc si la 18-20 mil), inchiriati DVD-uri cu filme, ca s-au ieftinit in ultimul timp si scapati de toti tampitii astia de la TV, si asa scapati si de 250mii ab. la cablu.
DAca nu, nu mai schimbati decat pe discovery, eurosport, animal planet si national geografic, ca aici sigur nu apare jiji.. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 00:50 |