Intrebare RCA
![]() ![]() ![]() |
Intrebare RCA
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Mai rău e că această dovadă de reparație nu se poate prelungi. Dacă nu ai bani sau nu găsești piesele să repari mașina, stai cu ea pe dreapta!
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Dovada de reparatie nu are un termen limitat de valabilitate iar termenul de 30 zile nu are legatura cu ea ci cu prevederea legala de a inlatura (repara) urmele de accident in 30 zile de la producerea acestuia.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
De reparat, da, o poti repara. Eu altceva voiam sa spun, ca nu mai poti circula cu masina avariata dupa expirarea celor 30 zile. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
adi_ar |
![]()
|
Corect! In principiu nu se poate circula dupa cele 30 zile fara riscul de a fi sanctionat.
In realitate, am constatat ca exista o oarecare toleranta in acest sens. Este greu sa pastrezi orice masina fara urme mai mult sau mai putin vizibile dobandite prin parcari. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
blick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 26 June 07 ![]() |
Buna seara,
As dori sa intreb pe forum daca s-a mai confruntat cineva cu situatia mea: luna trecuta am fost lovit din spate (bara sparta) de un sofer care are RCA la Carpatica. Dupa mai multe telefoane (asta pt ca nu raspunde nimeni) am reusit sa vorbesc cu cineva de acolo care mi-a zis ca dosarul a fost evaluat la suma de 700 roni cu doua posibilitati de rezolvare: fac masina intr-un service agreat de ei (4 service-uri in bucuresti toate no name...deci fara nici o sansa sa vopseasca o bara cum trebuie) sau sa iau cei 700 roni si sa mi-o fac eu. Astept sfaturi despre cum pot sa repar masina cum trebuie (la un service partener Renault) in conditiile in care am sunat azi la Serus iar o bara spate noua, montat si vopsit este in jur de 2000 roni. Multumesc ! |
--------------------
Renault
Symbol
2007 1,4 8V
- B 022388
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Buna seara! Am avut norocul ca un "sofer" semianalfabet (abia a reusit sa completeze formularul ala) sa intoarca in fata mea cand eram la vreo 5 metri de el si evident nu am putut opri blabla bla. Chestia e ca am fost sa facem constatarea, unde totul a decurs normal in afara faptului ca nu vor sa-mi deconteze schimbul numarului de inmatriculare, care e indoit ca naiba, vopseaua dusa etc. Este normal acest lucru si eu sunt cel care are pretentii prea mari? Nu e vorba de banii aia, dar ca principiu. Apropos: pot cere doar un singur nr la politie?
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
se poate cere un singur nr;
daca ai casco poti face prin casco si ei fac regres cu firma respectiva, bafta |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Mersi, am Casco, dar.... in fine nu e normal ca sa nu se schimbe.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
adi_ar |
![]()
|
Numarul de inmatriculare nu face parte din echiparea standard a autoturismului, deci nu este subiect al asigurarii Casco (cum nu este nici detectorul radar sau dispozitivul de navigatie aftermarket).
In schimb, cel putin in principiu, se poate solicita despagubirea pentru deteriorarea numarului (sau orice alte bunuri deteriorate in accident) la socieatea la care este asigurat RCA vinovatul. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Costa 20 lei una bucata numar inmatriculare, modelul nou. Chiar merita atata bataie de cap prin casco/rca,etc?...tinand cont ca mergi la directia inmatriculari din judetul tau, completezi un formular pentru numar deteriorat, platesti 20 lei, si maxim a doua zi ai numarul nou.
![]() This post has been edited by Maskatu: 27 Feb 2012, 23:38 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Un simplu numar de inmatriculare nu merita. Principiul, insa, da. Dar trebuie sa ai nervi si resurse financiare ca, pentru o dauna de 20 de lei, sa poti cheltui 2000 si sa-i recuperezi in cativa ani.
Daca cele 2 elemente nu se indeplinesc, mai bine dai 20 de lei si gata. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint contracte CASCO cu care poti sa-ti faci si plinul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
aia e asistenta rutiera care vine si iti baga benzina ca ai ramas in camp, nu ca iti faci tu plinu ca asa vrei, moka
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai lasa sunetele, uita-te si dupa mistocareala!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 17:14 |