DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TVA de 22% pentru restrangere consum, asta sa fie motvul si ce credeti

dantes
post 24 Jun 2005, 09:15
Post #31

Membru

Group: Members
From: Tzaranoaia

Ti-am spus ca ma bag! Hai pe la 14:00 sau 15:00 in fata guvernului! Vii? Probabil ca da, ca si mine! Si tot la fel probabil ca mergem mai multi...

Incercam...

Nu vreau sa omor o idee din fasa, sau mai stiu eu ce... Dar pe rechinii astia nu poti sa-i indupleci cu 1 peste! Trebuie sa-i scoti din bazin! Iar asta doar la alegeri din pacate... doar atunci ne mai intreaba si pe noi! Iar atunci arunca praf in ochi si s-a baba de la Ciamurlia din deal o sa zica...Vaaii ce buni sunt astia! Iar noi....fas...

O metoda eficace, ar fi sa ne spunem durerile, sa iasa prost astia in sondaje, sa existe o tendinta a INTREGII populatii, sau MAJORITATII populatiei sa nu fie de acord cu astia! Asta trebuie! Din pacate, singurul partid de opozitie care POATE ar merita atentia e psd-ul, care personal nu-l agreez...deci...
Hai sa trantim un partid... tongue.gif

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lexy
post 24 Jun 2005, 09:17
Post #32

Just ME

From: Bucuresti

Stii care-i faza?Cand bate steaua vin toate hahalerele(no offence) in pta universitatii dar cand zic de maine se scumpeste benzina cu 1100 nu se intampla nimic....de asta mor eu de ciuda!!!!!!!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
dantes
post 24 Jun 2005, 09:23
Post #33

Membru

From: Tzaranoaia

IDEM !!!

Dar la batranii aia care nu au medicamente, insulina si trebuie sa stea la coada...si tot nimic... DURERE!

This post has been edited by dantes: 24 Jun 2005, 09:24

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
..IcemaN..
post 24 Jun 2005, 10:44
Post #34

membru drept superior

From: Bucuresti-Dristor

mah....nu prea am stat eu pe la orele de economie <si-acum imi pare rau> dar o chestie e clara.....se scumpesc toate ......

hai sa vb in domeniul IT.....acum 3-4 ani nu era chiar usor sa-ti iei un PC , acum e mult mai usor.....ce dracu mah.....astia sunt impotriva tehnologizarii sa mor.... mareste TVA si sa vezi ce-si mai cumpara gheorghe calculator....

si cine dracu face PC-uri in romania? ce dracu...hai sa luam toti HC-91 laugh.gif
asa ca gheorghe nu-i mai cumpara PC fiului , cumpara un frigider de la Arctic Gaesti.....ca la PC TVA e de 22% , nu merge cu produsele "noastre"....asta vreau sa spun

iesit in strada , da lexy , eu ies....dar Nea' Ghita nu iese pt ca e indiferent !......romanii nu sunt soldidari...cu exceptia parlamentarilor , astia-si maresc salariile de 2 ori pe an , ei sunt solidari cu ai lor , da' pe nea' Ghita il doare-n cenzurat + ca el nu-si stie drepturile...si ia lucrurile ca atare

ahhh......abia astept sa zbor din tara asta....

--------------------
Dacia Berlina 1997, 1.4 L - B- -ICE
CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :))
+
ydaniel
post 24 Jun 2005, 11:30
Post #35

Adrenaline junkie!

From: black sea

lexyy ai perfecta dreptate.....

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
maxiK
post 24 Jun 2005, 11:39
Post #36

Membru autentic

QUOTE(Lexy @ 24 Jun 2005, 09:17)
Stii care-i faza?Cand bate steaua vin toate hahalerele(no offence) in pta universitatii dar cand zic de maine se scumpeste benzina cu 1100 nu se intampla nimic....de asta mor eu de ciuda!!!!!!!
*

corect,
dar hai sa gasim o alta forma de protest (in afara de strans la universitate), eu stiu... poate ceva de genul : de cate ori trecem pe langa o instiutie a statului (presed., guvern, parlament) sa claxonam indelung.
p.s.
poate e o idee idioata blink.gif , dar hai sa ne gandim la alte solutii.

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
teodor
post 24 Jun 2005, 12:14
Post #37

.

Cresterea TVA-ului se face doar ca sa se mai stranga bani la buget din impozite.
Concluzia guvernantilor a fost ca odata cu micsorarea impozitului la 16% sa micsorat si volumul de colectare al impozitelor=> sume mult mai mici in visteria statului.
Daca o sa faca 22% sau 20-21-23 % cifra nu este exacta(de chestie romaneasca de a anunta cifre si hotarari care nu se vor lua) toti vom platii acest impozit,cand spun toti spun noi persoanele fizice, ca cele juridice o sa gaseasca ei o cale sa mai scada sau sa-l primeasca inapoi wink.gif
Impozitele pe salariu(contributiile angajatului la CAS,CASS,Somaj) chiar daca scad nu ne afecteaza la buzunar pt. ca majoritatea dintre noi negojiaza salariul(venitul) la net ..rectie la picior de lemn...poate angajatolul sa se bucure, si chiar daca se micsoreaza , nu ati auzit ca doamne fereste daca ai nevoie de operatie chirurgicala in viitor trebuie sa astepti sau sa o platesti cu cash.... sad.gif
Pai pot eu sa fac greva cand sunt la patron, imi zice simplu ai PA_PA_ ca sunt destuii care nu au loc de munca

PS: am votat sloganul sa traiti bine, poate in viitor o sa traim mai bine.

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
bogdan3l
post 24 Jun 2005, 14:43
Post #38

Membru autentic

QUOTE(maxiK @ 24 Jun 2005, 12:39)

dar hai sa gasim o alta forma de protest (in afara de strans la universitate), eu stiu... poate ceva de genul : de cate ori trecem pe langa o instiutie a statului (presed., guvern, parlament) sa claxonam indelung.
p.s.
poate e o idee idioata blink.gif , dar hai sa ne gandim la alte solutii.
*

Din cate stiam eu s-a dat o lege care obliga institutiile statului sa raspunda in termen de 30 de zile oricarei petitii .
Va imaginati ce s-ar intampla daca guvernul ar fi nevoit sa raspunda la 2000 de petitii pe saptamana 243.gif . Pana la urma e dreptul nostru , plus ca astia tre' sa afle nemultumirile oamenilor mai ales ca acum vad ca nu prea mai ies in mijlocul oamenilor . Probabil le e frica de gafe precum cea facuta de Tariceanu

--------------------
Renault Megane 2007
+
musicall
post 24 Jun 2005, 17:02
Post #39

musicall

From: Braila

Odata cu micsorarea impozitului la 16% nu mai vin la buget.... si s-au tot gandit ei... cum sa faca sa iasa banu si cei de la FMI le-au dat solutia.... TVA = 22%

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
madalina
post 24 Jun 2005, 22:28
Post #40

Membru autentic

QUOTE(bogdan3l @ 24 Jun 2005, 14:43)
Din cate stiam eu s-a dat o lege care obliga institutiile statului sa raspunda in termen de 30 de zile oricarei petitii .
Va imaginati ce s-ar intampla daca guvernul ar fi nevoit sa raspunda la 2000 de petitii pe saptamana  243.gif .
*

Ar face un raspuns standard de genul: am retinut observatiile dvs, va multumim pentru interesul acordat etc etc. Iar din multimea de oameni ce pierd timpul [pe aciolo, gasesc suficienti pentru a baga hartia in plic si a lipi plicul... wink.gif

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
daciafan
post 24 Jun 2005, 23:14
Post #41

/

cool.gif vinovati sunt cei ce i-au votat pe retardatii astia excl.gif romanii au conducatorii pe care-i merita si care-i reprezinta fidel. (sunt roman si eu)

--------------------
/ / /
+
madalina
post 25 Jun 2005, 02:39
Post #42

Membru autentic

Romanii au conducatorii acestia acum pentru ceea ce au votat in'90...

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
brunner
post 25 Jun 2005, 08:31
Post #43

Membru autentic

From: ...

Nu, au pentru ce au votat in '90, '92, '96, '00 si '04.

--------------------
M M 1
+
bogdan3l
post 25 Jun 2005, 19:49
Post #44

Membru autentic

Pana in 2000 nu comentez dar cred ca apoi romanii au ales raul cel mai putin rau biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2007
+
MoneyTalks
post 26 Jun 2005, 02:12
Post #45

-

From: Ireland

QUOTE(Lexy @ 24 Jun 2005, 07:29)
Tot ce se intampla este O BATAIE CRUNTA DE JOC fata de noi...!!!!

Si stiti de ce?
Ptr ca stiu ca suntem niste prosti care tacem si induram...O sa ajungem la o saracie CRUNTA...pana cand poporul nu va lua atitudine asa se va ajunge..acest guvern fura, de fapt NE FURA SI NE MINT PE FATA...

Si numa acum ti-ai dat seama? tongue.gif Aceiasi guvernanti care sint acum au fost si in '96-2000... Si au adus tara cu cel putin 10 ani in urma, din cauza incompenentei lor. Bine ca a murit coposu ala destul de repede, ca altfel eram la nivelul anilor 60 acum... mad.gif

PS. NU imi place de nici o formatiune politica! excl.gif Toti fura si mint la fel de mult... tongue.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
Marius81
post 26 Jun 2005, 07:07
Post #46

Membru autentic

From: -

Deja situatia e disperata in Romania, sunt oameni care nu au mai vazut carne de ani de zile (si nu pt ca nu ar fi vegetarieni), inca mai poarta haine cumparate inainte de revolutie, n-au bani de un nenorocit de bilet de tramvai, etc. Murim incet si sigur , asa ca ne agitam degeaba pe aici. Aproape 40% din populatia Romaniai se duce la munca pentru a-si asigura un minim de hrana cat sa se poata duce la munca si ziua urmatoare si nu mai au absolut nici un fel de bucurie in viata.....mai e putin si ajungem sclavi cu totii.
Una din probleme e ca mergand pe strada si uitand-ma in jur imi dau seama ca nici o revolutie , nici un razboi nu vor mai reusi sa schimbe in bine tara asta, cel putin nu pentru urmatorii 20 de ani.A 2-a este ca , peste tot merge din ce in ce mai prost, chiar si in tarile din UE. Taxe peste taxe care cresc de la o luna la alta, patroni care vor sa te plateasca cu cat mai putin si eventual sa muncesti cat 10.
Cu totii ne-am saturat de mizeriile astea dar sincer nu vad nici o rezolvare, poate decat temporara (cu diploma de facultate in mana sa stai in genunchi pe camp in Spania sa castigi cateva mii de euro la cules de capsuni sau alte zarzavaturi).

--------------------
- - - - -
+
bogdan3l
post 26 Jun 2005, 14:27
Post #47

Membru autentic

QUOTE(hadessutzu @ 26 Jun 2005, 08:07)
(cu diploma de facultate in mana sa stai in genunchi pe camp in Spania sa castigi cateva mii de euro la cules de capsuni sau alte zarzavaturi).
*

Neah .....nu te primesc la cules de capsuni daca ai studii . Am vazut caz concret la Tv . Un inginer agronom s-a dus la interiviul ala care se da in tara si i s-a spus ca e prea pregatit .
Am ajuns de rasul curcilor sad.gif

--------------------
Renault Megane 2007
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 10:04
Forum Renault