Player cu mp3 de pe logan
![]() ![]() ![]() |
Player cu mp3 de pe logan
cristimm |
![]()
|
||
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|||
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
E cu fata detasabila si e o pocnitoare...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pe linga faptul ca-i pocnitoare in reprezentanta are un pret de ramai cu gura cascata...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu... Iti pui lejer un hu capabil si boxe fata-spate aftermarket...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' cat costa?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci nu are cod, doar fata detasabila.
![]() |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Memo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 July 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cristimm @ 17 Aug 2010, 16:42) Spuneti-mi va rog daca playerul blaupunkt care vine pe logan este cu cod sau nu? Ce parere aveti, este multumitor? M-ar interesa unul SH si de aceea intreb. Nu este cu cod, este cu fata detasabila si din punctul meu de vedere e multumitor. Interfata simpla isi face treaba cu succes. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 / Prestige F2, 1.6 16V
- -
|
|
PaulT |
![]()
|
Problema nu este ca interfata e simpla ci ca output-ul este jenant... Cele cu cod si fara fata detasabila de pe faza 1(Philips...) sunt mult peste astea de acum dpdv calitate audio. Si oricum, si ele(Philips-urile) sunt slabe comparate chiar cu un hu aftermarket ieftin dar cat de cat de firma.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
cristimm |
![]()
|
Interesant, Philips de care vorbesti stie mp3?
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
ealex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 11 May 09 From: Curtea de Arges ![]() |
Va salut. Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare pentru CD-playerul Blaupunkt, cel cu fata detasabila? Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2019 SL Plus
- AG ...
|
|
CONDARU321 |
![]()
|
CALARET Group: Members Posts: 75 Joined: 21 December 07 From: Brasov ![]() |
Eu am un radio cd fara fata detasabile(black line) si am ceva probleme cu receptia pe radio.As vrea sa montez un amplificator pentru antena, s-o simti vreo imbunatatire.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16V /2011
- BV-99-TAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:33 |