Martor indicator benzina, comportament ciudat
![]() ![]() ![]() |
Martor indicator benzina, comportament ciudat
driver |
![]()
|
||
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|||
Mircea Visan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu chiar nu mai ma intereseaza. Atat cat isi face treaba. Va urez la toti sa nu patiti ce am patit eu. Odata am postat o problema cu acul de la benzina, care facea urat. Eu puneam plinul la masina si dupa ce mergeam cativa km, acul cobora pana pe rosu, dupa care urca pana la nivelul normal.
Dupa ce baietii au umblat pe la rezervor si pe la pompa de injectie (care m-a cam speriat cat de mare era) au venit la mine si mi-au spus ca trebuie sa umble la bord. Apoi au schimbat cesurile adica tot bordul Nu este normal ceea ce face dar asta este. Mircea |
--------------------
Dacia Duster Laureat
4x4 1.5dci
2010
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
AVIZ AMATORILOR!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bogdan, cel putin la mine a fost un fenomen tranzitor, in momentul de fata functionind normal, asa ca daca motorul merge (deci este presiune data de pompa), indicatorul de nivel functioneaza (nu e gaurit plutitorul) ori e o problema minora de contact la mufa ori (cel mai probabil) e o toana elecronica a UCE/UCH care dispare de la sine.
" Do android dream at electric sheep" |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
aturbatu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 9 August 05 ![]() |
Indicatia eronata era de la faptul ca un arc existent in corpul pompei de benzina era rupt. Problema acum este ca nu gasesc acel tip de arc. S-au incercat diverse metode de adaptare a celui vechi ajutat prin interiorul lui de altul mai subtire, care o perioada scurta au dat rezultate, dar acum problema a reaparut sub alta forma. Adica merg aprox 300 Km si indicatorul arata ca am consumat cam 10 l. O pompa noua costa peste 6 milioane si nu are rost sa dau acesti bani. Are cineva o pompa de benzina stricata? S-au de unde pot face rost de un asemenea arc. Eu am o parte din el si ma pot orienta daca e bun. E de preferat unul original de pompa totusi!
|
--------------------
Renault Clio 3
Dinamique 1,4 98 CP
2006
- B xx XXX
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Trimite-i MP lui klaus, poate mai are si te poate ajuta.
Daca il are, trebuie sa ii multumesti si lui JoeDoe1. O pompa noua parca era pe la 300 RON, max 350, nicicum 600... This post has been edited by i96nds: 21 Dec 2005, 13:34 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa fii tu sanatos, ca i-am facut oferta.
Da' daca nu raspunde lumea la pm-uri, ce sa-i fac? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
andreig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Revin din nou la voi.. Cu bune si cu rele ![]() Am inceput sa imi invat masinuta, cand sunt super incantat , cand ma uit pe furis la un Astra DTi din 2000... Ata ete deocamdata. Am patit si eu treaba cu becul martor benzina. Pana azi se aprindea frumos cand puneam contactul, acum nimic, cu si fara faruri... Intrebarea mea este: poate indica asta ceva grav pana la urma? In afara de BIP nu mai ai benzina. Si ce ar trebui sa fac sa ii dau viata iar. Multam frumos! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala MPI
- B 79 XXX 'Viata e ca un curcubeu. Are nevoie si de ploaie si de soare ca sa-si arate frumusetea.'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:15 |