Dupa autostrada suspendata, si telegondola
![]() ![]() ![]() |
Dupa autostrada suspendata, si telegondola
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
exista un timp si un loc pentru orice...
ce ma ingrijoreaza pe mine e 'finantarea din fonduri europene', care suna foarte tare a praf in ochi. pe ce 'fonduri europene'? pe Programul Operational Regional sunt destul de sigur ca nu e (ma pot insela), mai ales ca nu exista inca nici studiu de fezabilitate, deci se pierde sigur programarea 2007-2013, iar pentru restul nu are rost sa discutam deocamdata. pe altceva? si in ce proportie? imi suna aici a 'bune intentii' in cel mai bun caz si a 'prosteala pe fata' in cel mai rau... This post has been edited by Han Solo: 14 Jun 2011, 14:23 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pe mine ma ingrijoreaza "expertul" ala de a facut calculele
![]() daca or sa amplaseze cabinele la 100m una de alta si vor ajunge in statii intr-un minut, inseamna ca or sa se deplaseze cu 100m/min, adica 100m/60 sec = 1.6m/s pana la 5m/s e cale lunga.... |
-------------------- |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca sapati bine prin forum, s-ar putea sa descoperiti o propunere, cred ca a lui veve de acu vreo cinci ani, exact pe tema asta. Eu cred ca astia de la primarie ne citesc forumul.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:13 |