Numere de inmatriculare la troleibuze, (galbene)
![]() ![]() ![]() |
Numere de inmatriculare la troleibuze, (galbene)
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La tramvaie nu pun!!!
N-am observat personal si cred daca asa este ca e o masura buna..poate asa putem reclama soferii de ratb care fac figuri... Ce am observat ca am vazut foarte multe masini nu numere de IF si ma contraziceam cu pretenul ca el zicea ca s-au terminat numerele cu Buc dar sigur nu este asa!!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 24 Jun 2005, 14:39) ..poate asa putem reclama soferii de ratb care fac figuri... Ce am observat ca am vazut foarte multe masini nu numere de IF si ma contraziceam cu pretenul ca el zicea ca s-au terminat numerele cu Buc dar sigur nu este asa!!!! Puteai si inainte de asta, pentru ca au un numar din 4 cifre scris cu vopsea pe caroserie. Numerele de IF au aparut pentru ca Ilfov si Bucuresti sunt unitati administrative separate. De fapt numerele de IF au reaparut. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da stiam la faza cu "codul" de pe ratb dar slava domnului nu am patit nici o neplacere...
Ci IF da stiu dar ai vazut cat de multe f multe numere au aparut pe strazi....primul passat model nou care l-am vazut in parcare la metro avea nr de IF ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=15908&st=0 - topicul cu nr de IF
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Am vazut si eu ieri un troleibuz Ikarus pe Calea Grivitei avand un asfel de nr si in fat asi in spate (scris negru, pe fond galben, ceva de genul: B 00...).
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Apropo de numere.Cine stie ce inseamna la la nuamrul de inmatriculare TC 012345.Stiam ca sunt cu CD care inseamna credit diplomatic. Dar TC?Caracterele sunt scrise cu albastru, si am vazut numerele astea la un suzuki swift.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Transport Consular?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Da, TC=Transport Consular...s-a mai discutat pe forum.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
CD=CORP diplomatic
|
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
si nu stie nimeni ce-i cu numerele de inmatriculare la troleibuze?
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Ake |
![]()
|
Pai ce sa fie?
Dar doar de curiozitate, de ce te * grija, vrei sa-ti iei troilebuz? Eu cred ca vor sa mai elibereze, din numerele de B, si de aceea au aparut acum si IF, MAI, etc... Poate o sa treaca si autobuzele RATB pe numere speciale.... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:08 |