Problema Supernova
![]() ![]() ![]() |
Problema Supernova
MariusParvu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002
|
|||
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
In prima faza, spune-i sa deconecteze borna de la baterie, de preferat +. Cu ea deconectata, sa puna contactul. Ia contactul, apoi reconecteaza borna. Daca nici asa nu clipeste becul, sa repete faza cu deconectatul bornei, dar de data asta sa o reconecteze cu contactul pus. Apoi sa incerce sa poneasca direct motorul.
DE PREFERAT ULTIMA VARIANTA SA SE INCERCE O SINGURA DATA! Eventual detaliaza ce model de masina e (Clima, Rapsodie, Confort), daca ploua in ea, cheia e cu telecomanda de la inchiderea centralizata sau simpla. SUCCES! Edit: Completeaza locatia la profil! This post has been edited by v-king: 17 Jun 2011, 10:37 |
--------------------
Ex: Dacia
SuperNova
2002/Clima
|
|
MariusParvu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 June 11 ![]() |
Este modelul Confort.Are inchidere centralizata si nu ploua in ea .. ma rog prin portbagaj mai pica:).Mersi mult pentru raspuns.
17 Jun 2011, 15:58: M-am dus dupa el si din fericire s-a rezolvat.Am constatat ca nici inchiderea nu mai functiona iar de acolo se pare ca o siguranta de 15 era topita.Nu ma gandeam totusi ca daca ti se arde siguranta de pe inchidere ramai cu masina in drum.E ca si cum daca ti s-ar taia apa n-ai mai putea sa intri in casa ![]() This post has been edited by MariusParvu: 17 Jun 2011, 15:58 |
--------------------
dacia
supernova
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si mie mi s-a ars siguranta de vreo doua ori in aproape 3 ani. Siguranta este foarte sensibila la variatiile de tensiune si evident ca se arde rapid. Probabil ca prietenul tau a atins vreun fir pe undeva. Eu zic ca mai bine sa se arda siguranta, decat sa se arda ceva din uce decodor... Prima oara si eu ma panicasem, dar am luat sigurantele la rand si am gasit vinovatul....
19 Jun 2011, 10:31: Si mie mi s-a ars siguranta de vreo doua ori in aproape 3 ani. Siguranta este foarte sensibila la variatiile de tensiune si evident ca se arde rapid. Probabil ca prietenul tau a atins vreun fir pe undeva. Eu zic ca mai bine sa se arda siguranta, decat sa se arda ceva din uce decodor... Prima oara si eu ma panicasem, dar am luat sigurantele la rand si am gasit vinovatul.... This post has been edited by Maskatu: 19 Jun 2011, 09:31 |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
alprazolam_2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 12 February 09 From: galati ![]() |
te joci?
|
--------------------
dacia
supernova/solenza
- GL-06-YIV/GL-..-...
clima/rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:54 |