KAUFLAND, magazin tampit cu sacose si mai tampite.
![]() ![]() ![]() |
KAUFLAND, magazin tampit cu sacose si mai tampite.
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Daca nu aduni banul fir cu fir, iti mananca din traista toti cainii! Arata-mi si mie in cate magazine poti lua 1 paine cu 0,8 lei in loc de 1 leu... Uite de asta o ducem rau, noi romanii, pentru ca suntem prea generosi, lasa pentru 0,5 lei, ii dati altadata... Voi aveti idee cu cati bani pleaca acasa zilnic o vanzatoare din asta care nu da restul corect la oameni?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da, sigur face avere, toti vanzatorii sunt multimilionari...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 10:05) Daca nu aduni banul fir cu fir, iti mananca din traista toti cainii! Arata-mi si mie in cate magazine poti lua 1 paine cu 0,8 lei in loc de 1 leu... Uite de asta o ducem rau, noi romanii, pentru ca suntem prea generosi, lasa pentru 0,5 lei, ii dati altadata... Voi aveti idee cu cati bani pleaca acasa zilnic o vanzatoare din asta care nu da restul corect la oameni? ![]() Sa nu-mi dea restul corect-15% Sa imi dea restul corect-50% Sa-mi dea bombonele ca rest-35% Sondajul a fost efectuat pe un esantion de 5 magazine |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 09:55) Liceul nu e situat intr-o zona rau famata, pe baietii ii iau asa, ca sunt un prof sociabil, in limita bunului simt. De zgarcit nu sunt zgarcit, dar imi place sa primesc corectitudine atata timp cat eu sunt corect. Uite azi dimineata vindeam in Piata Centrala din Galati niste cirese albe (bune de dulceata) culese de mine din pomii bunicilor si la un moment dat a venit un domn cu o oferta, 3 lei pe kg si le ia pe toate... Am fost de acord... Omul a inceput sa "cotrobaie" prin cirese, incepuse sa arunce cateva frunzisoare... ![]() ![]() L-am refuzat politicos si le-am vandut in continuare, la pretul initial... ![]() deci ai preferat sa mai pierzi o ora cel putin pentru 2 lei........ora in care puteai sa vizitezi pe net click, can- can si alte lecturi adiacente de acelasi nivel superior.......ori sa mai culegi niste cirese si sa te reintorci........ si care este explicatia faptului ca te duci la cumparaturi cu elevii???? ca esti sociabil??? si din pura curiozitate, elevii aia nu trebuie sa fie la scoala in loc de cumparaturi? |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(radian @ 19 Jun 2011, 10:08) Ia sa facem noi un calcul, sa zicem ca o vanzatoare din Billa deserveste 2000 de clienti zilnic, din 2000 de clienti "fraiereste" 1000 cu 0,1 lei, inmultim 1000 x 0,10 bani = ? ![]() Cine iti da tie 50 lei sau 100 lei zilnic? Asta pe langa banii din salariu! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Auziti io prin br n-am mai ajuns demult da ce am auzit, ca sa mutat galatiu la mall braila ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(kato @ 19 Jun 2011, 10:14) deci ai preferat sa mai pierzi o ora cel putin pentru 2 lei........ora in care puteai sa vizitezi pe net click, can- can si alte lecturi adiacente de acelasi nivel superior.......ori sa mai culegi niste cirese si sa te reintorci........ si care este explicatia faptului ca te duci la cumparaturi cu elevii???? ca esti sociabil??? si din pura curiozitate, elevii aia nu trebuie sa fie la scoala in loc de cumparaturi? Kato, eu nu am dorinta de a face polemici pe acest forum: uite cu 2 lei am luat 2 paini pe care le-am pus pe masa din bucatarie; de ce sa le cumpere acel domn?? ![]() Click, Cancan si Academia Catavencu citesc fara sa aud impresii de la terte persoane ca nu ma intereseaza: eu citesc tot ce-mi pica in mana, incepand de la carti serioase pana la reviste de scandal. Ce daca ma duc la cumparaturi cu elevii (am mentionat ca e vorba de pauza mare, in 20 minute sunt inapoi la scoala)? Ce daca ies cu ei la un suc / la un joc de table in parc? De ce trebuie sa fiu eu acel profesor pedant si rigid ? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 10:22) Ce daca ma duc la cumparaturi cu elevii (am mentionat ca e vorba de pauza mare, in 20 minute sunt inapoi la scoala)? Ce daca ies cu ei la un suc / la un joc de table in parc? De ce trebuie sa fiu eu acel profesor pedant si rigid ? Dar atat.Stii vorba aia:Daca o scuturi mai mult de trei ori ,se pune laba |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 10:10) Nuami baietilor solizi le place sa manince bine, cei normali si cei plapinzi prefera sa manince prost. So gaaaaaaaaay!QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 10:16) Ia sa facem noi un calcul, sa zicem ca o vanzatoare din Billa deserveste 2000 de clienti zilnic, din 2000 de clienti "fraiereste" 1000 cu 0,1 lei, inmultim 1000 x 0,10 bani = ? A dracu' cucoana aia, merita titlul de VINZATOARE EROINA!!!! Auzi tu, 2000 de clienti pe zi... ![]() Cine iti da tie 50 lei sau 100 lei zilnic? Asta pe langa banii din salariu! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 10:16) Ia sa facem noi un calcul, sa zicem ca o vanzatoare din Billa deserveste 2000 de clienti zilnic, din 2000 de clienti "fraiereste" 1000 cu 0,1 lei, inmultim 1000 x 0,10 bani = ? ![]() Cine iti da tie 50 lei sau 100 lei zilnic? Asta pe langa banii din salariu! cum ai facut calculul asta??? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(kato @ 19 Jun 2011, 10:25) cum ai facut calculul asta??? ![]() Daca vanzatoarea e iute de mana, face si 2000 de clienti zilnic! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
daniM |
![]()
|
CicaCarrefour are o medie de 6500-7000 pe zi...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 09:16) Ia sa facem noi un calcul, sa zicem ca o vanzatoare din Billa deserveste 2000 de clienti zilnic, din 2000 de clienti "fraiereste" 1000 cu 0,1 lei, inmultim 1000 x 0,10 bani = ? ![]() Cine iti da tie 50 lei sau 100 lei zilnic? Asta pe langa banii din salariu! Profesore, ocupa-te matale de verbe si conjugari, lasa stiintele exacte, ca-ti da cu virgula... Programul zilnic este de 12 ore, adica 720 minute, adica 43.200 secunde. Daca o vanzatoare ar deservi 2000 de clienti zilnic, ar presupune o medie de 20 secunde / client. Asta fara sa aiba femeia pauza de masa, fara sa mearga la baie, doar sa lucreze non-stop. Ia socoteste matale, cand iti vine randul la casa, si pana ajungi sa-ti pui produsele cumparate in sacosa cam cat timp se scurge... In alta ordine de idei, la Kaufland, functioneaza permanent macar 4, 5 case de marcat. Daca un magazin ar avea 10.000 de clienti zilnic, chiar ar fi o afacere... Si nu in ultimul rand, vanzatoarele alea platesc la greu produsele furate din magazin, asa ca nu te mai preocupa tu atat de soarta lor. Da, e corect sa-ti dea restul pana la ultimul ban, dar totusi... This post has been edited by radian: 19 Jun 2011, 09:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 10:05) Voi aveti idee cu cati bani pleaca acasa zilnic o vanzatoare din asta care nu da restul corect la oameni? ![]() Ti-ai gresit cariera. QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 10:10) Descult, adica epitetul lui preferat? This post has been edited by Victoras2001: 19 Jun 2011, 10:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(kato @ 19 Jun 2011, 09:25) cum ai facut calculul asta??? ![]() Asta bate chiar recordul voturilor la ambasada din paris! Doar daca a numarat miss anastase! |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 08:55) va dau 80 de lei pe toate ciresele... Ii raspund: imi dati 82 de lei si sunt ale dvs., atata costa EXACT! Ala sa faca spume la gura: "Dar 2 lei reprezinta doua paini, Domnule... 80 lei si plecati acasa, nu mai stati in soare..." ![]() L-am refuzat politicos si le-am vandut in continuare, la pretul initial... ![]() Inteleg ca aveai vreo 27 de kile de cirese. Si n-ai vrut sa i le dai cu 2.92 lei in loc de 3. Isuse, zgarcoman poti fi! |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asta cu ciresele e caterinca?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Noup!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
Voi nu intelegeti o chestie: mai presus de cei 2 lei e vorba de principiu. Pentru ca:
QUOTE(dragoselu @ 19 Jun 2011, 09:55) la un moment dat a venit un domn cu o oferta, 3 lei pe kg si le ia pe toate... Am fost de acord... Ulterior, acelasi domn: QUOTE Imi spune, va dau 80 de lei pe toate ciresele... Ii raspund: imi dati 82 de lei si sunt ale dvs., atata costa EXACT! Ma scuzati, in atare situatie io-mi bagam si plwa-n ma-sa. Putea sa-mi ofere p-orma si 82 de lei pe kil, numa' de al dracu' nu-i mai vindeam nimic, da-l in kkt! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu totusi nu cred, sigur e la caterinca.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Putea sa mai lase de la el. Erau cirese de categoria a doua, cu viermi mici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
N-o fi avut domnu' cu pricina bancnote de 1 leu sa-i dea fix si poate nu voia sa primeasca restul in scrumbii sau usturoi.
|
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:41 |