Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
![]() ![]() ![]() |
Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
Merced |
![]()
|
||
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Niste bani de motorina n-are?
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de megansedan?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
NU-s universale???? Au fost p-un Peugeot 406.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
naiba stie, habar n-am.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu cred cas universale. Adica barele sunt, da nu prinderile/ghearele care sunt pentru fiecare masina in parte...
Spor la sticlism, baetsi! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
visule
daca vine zxau bicla poti sa o pui sus pe masina mea daca nu vine zaxu, trebuie sa o impartim cumva juma la mine juma la grecu...... This post has been edited by b76bgaarh: 30 Jun 2011, 12:12 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca aveti nevoie de o pinza de bomfaier, spuneti !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Au flex ma badie!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 30 Jun 2011, 12:07) O pune sus cu ajutorul lui Marty si al suportului de care zice ca poate face rost, caz in care trebuie neaparat sa vedem cum facem sa ne asiguram ca merg suportii pe barele tale. Daca nu merg, trebuie sa vedem daca incap 3 bicle pe clio. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si fara ala o poate pune sus
ca pot baga una inauntru ma...... doar e masina ce plm.... da ce treaba ai ma cu clio...eu cu masini asa urate nu merg.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
esti fumat?
1. ai zis ca nu bagi bicicleta in masina... 2. ai zis ca daca vine zaxu' pui bicicleta lu' vis-a-vis pe masina... cu ce suport, ca fara ala de la Marty n-avem decat doua 3. daca tot ne da Marty suport hai sa-l luam ca sa nu-l mai plimbam si pe Markos prin tot orasul. Vis-a-vis mi-e in drum, duminica dimineata trec sa-l iau si venim la tine, mutam toanclele de pe masina mea p-a ta si aia e... 4. tu ti-ai luat bicicleta sau vorbim discutii?! |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa Arhi, vino cu duba, astia are numai jucarii! Auzi, bicicleta pe clio! Eu am vazut poze cu Clio pe bicicleta.
This post has been edited by corbex: 30 Jun 2011, 13:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De care bare sunt, ce prinderi, normale sau aero?M-oi descurca eu de vreun suport...
In principiu eu pot s-o fac bucăți pe a mea, doar eu am făcut-o ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
Am uitat sa va spun. Luati cite o jacheta la voi, poa' sa fie destul de racoara. Saptamina trecuta am cam tremurat, cind nu pedalam. Si vreun tricou de schimb, daca n-aveti antiperspirant 8x4, o sa cam transpirati
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mă iei d-acasă? Adică de la scară, să cobor cu ea "în pungă"?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
evident.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Gata, merg cu transportoru'
![]() 30 Jun 2011, 18:03: Cred ca intra lejer... DSCN0001q.JPG This post has been edited by vis-a-vis: 30 Jun 2011, 17:03 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
se vede ca nu ai avut puzzle cand erai mic
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
De ce?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai recuperezi la greu
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
corbex |
![]()
|
Rotile nu le poti plia? Par cam mari.
Trebuia sa pun topiculuii subtitlul "cu bicicleta-n poseta". This post has been edited by corbex: 30 Jun 2011, 17:35 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(kato @ 30 Jun 2011, 18:30) Chiar n-am avut... Nu prea imi lua mama jucarii, tata nici atat... Probabil d-aia mi le cumpar singur acum ![]() QUOTE(corbex @ 30 Jun 2011, 18:34) Doar cauciucurile ![]() continental-race-king-29-x-2-2-folding-29er-tire_180609262799.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 30 Jun 2011, 16:04) intra si 4 d-astea ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Visule, trebuia sa pui si o cutie de chibrituri in poza, sa stim ca nu ne tragi in piept.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
asta-i poza de avatar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:14 |