Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
![]() ![]() ![]() |
Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vezi ma Markose?
Io am fost doar 1 (unu) si prosperai ca un lastar la soare! Acu' tre' sa angajezi tot forumul si de-abia de-abia te mentii pe linia de plutire! ![]() Si totul de la o amarata de mobila si de la o kirie! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai tu nu stiai sa furi.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
era a bunicii, da?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da ma! Stiu!
O primise zestre de la bunica dansei! Mi-ai mai spus de vreo zece ori treaba asta! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
grecule, vezi ca a zis kum ca nu i-ai dat nici acum banii de bonus pe care i-ai promis! cica esti un zgarcit.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Il manca puricii pana-si vede banii...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aia erau tocmai banii de deparazitare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
kum e un smecheras neserios, de-aia n-a facut multi purici la mine.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() ![]() grec defect |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Acum, ca ai purici, poti sa iei abonament la tribuna oficiala. Pe Dinamo. Scuipi seminte-n capul baietilor care stau mai jos, ca nu intrunesc conditiile.
This post has been edited by corbex: 20 Jun 2011, 14:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Da' puricii nu stau si pe oi?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Nu! Alea au capuse.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Da mai lasati capusele ca nu-s asa periculoase.
Mai ziceti de imparafrazabile. Ziceti ca vin multe imparafrazabile d'alea ? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
corbex |
![]()
|
Ce aduci tu si ce mai gasim p'acolo.
LE: Merced, ti-ai umflat lantul? Numai raspoimiine nu-i simbata! This post has been edited by corbex: 21 Jun 2011, 08:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai cand vrei sa mergem exact? Duminica? Eu nu cred ca repar troaca, ca am mai multe lucruri de facut la ea si mi-e ca nu mai ramane decat cadrul, care ala oricum e cam mic, daca ma apuc. Da' nu-i bai, ca inchiriez una, cum am inchiriat mereu. Tu sa-mi zici exact cand si daca mergem, daca ma "gazduiesti" in Solnita si pe mine, sau tre sa iau masina, detalii d-astea.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
Te gazduiesc, cum dracu' inca n-am ideie cum bagam doua biciclete. Ia la tine o cheie pentru desfacut roata din fata, aplicam solutia lui Markos.
Pentru mine e bine simbata. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sambata lucrez. Daca vrei dupa ora 13, atunci termin eu adica, e ok si pentru mine. Bicla mea nu cred ca o fac, iar aia pe care o iau are deja pe roata sistem de scoatere usor de folosit. Deci nu-i bai. Cu bancheta pliata ar trebui sa intre lejer ambele bucati.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Mai vorbim, intentionez sa-mi iau liber luni, caz in care mergem duminica. Ce sa facem intr-o dupa amiaza? 13 km, ca Markos?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
în seara asta am facut 31
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ai tinut invers telefonul cand te-ai uitat
![]() De fapt erau tot 13 ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
N-ai s-ajungi si tu vreodata sa te dai pe langa grecu' pentru vreun giob?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
pai e în stare sa-mi zica Lance, ca e gratis.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Prefer angajatori din tari mai puternice din punct de vedere economic
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
chiar asa, de ce crezi ca a ajuns tara slaba?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 22 Jun 2011, 00:02) Grecia a fost, este si va fi o tara puternica desi masoneria vrea sa fie "slaba", asa ceva nu exista, Grecia are oameni bogati, dar care sufera de pe urma unor conducatori voit "slabi" ce vor sa creeze acel "calcai al lui Ahile" in economia mondiala, sa o pregateasca pentru noua ordine mondiala, cea de umilinta, supunere si suferinta. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
Asta lipsea, si aici un post despre Grecia.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stai ca vine acu' linkuraru si pune ordine-n lucruri!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 13:16 |