Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
![]() ![]() ![]() |
Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Repetatele angrenari ale lui Contador in caderi colective te duc cu gindul la blaturile din liga lui Mitica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și încă o premieră: Contador a performat pentru prima dată fără ajutor "chimic".
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Bravo, e o performanta.
Ai avut si coaste ceva, sau mai mult plat? Pe mine coastele ma nenorocesc mereu. Am inceput sa ies si eu saptamanal, de obicei sambata dimineata - cate ~40 km. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sunt cateva. Unele le fac pe ea, altele nu pot, urc pe langa. Da' am inceput sa urc din ce in ce mai mult pe ea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Merced, felicitari. Baga trackul pe bikemap.net si or sa se deseneze si diferentele de nivel.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Ma, cand il adaug acolo imi apar sute de puncte intermediare, si nu stiu cum sa fac sa scap de ele.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te mai opresti la fiecare 500 de m
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Nu e de la opriri sigur.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am descoperit padurea de la baneasa.... umbra liniste relaxare de 2-3 ore in fiecare weekend.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu cât mai dese cu atât mai bine. Între 2 puncte ai o linie dreaptă. Dacă ai punctele departate, traseul îți va apărea ca niște linii frânte, se vede mai ales pe serpentine. După ce salvezi traseul pe bikemap, punctele dispar și rămâne o linie fluidă.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Hm, bag seama voi vreți să pedalați pe ortodromă...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Punctele alea multe (albastre) dispar dupa ce dai Save. Daca la alea te referi...
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Merced |
![]()
|
Da, la alea ma refeream. N-am stat prea mult sa-mi bat capul ca eram pe la munca. Uitati aici traseul salvat cum ati solicitat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Frumos. Ai urcat ceva
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Ma, am spus, sunt zone unde nu fac fata. Portiuni pe care le fac pe langa ea. Da' nu ma stresez prea mult, nu ma fortez cand nu are sens, mai ales ca acum am pus niste foi ceva mai mari. O sa iau niste pinioane obosite cu "mega range" d-ala sau cum le zice, sa ma ajute si pe mine, ca deja nu mai ramane nimic din japita aia de bicla.
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Daca insisti prea tare o sa fii nevoit sa-ti innoiesti toata garderoba.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Pai oricum nu mi-am mai luat haine cand am vazut ca ma fac ca porcu', pentru ca stiam ca intr-o zi imi vine mintea la cap si ma apuc sa dau burta jos.
Fericirea e ca vor intra iar pe mine niste haine din "tinerete". Chiar verific la doua saptamani o camasa care-mi placea mult si aproape ca nu mai plesneste pe mine. ![]() Sau niste pantaloni pe care nici nu-i puteam trage pe mine, acum reusesc sa-i si inchid, mai fortat un pic ce-i drept. Cand o sa ajung la 85 de kile ma apuc sa cumpar haine. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Adica daca face 1,85 ! Cind face 85 sa-i dai bicicleta. O sa-i vina ca turnata.
This post has been edited by corbex: 25 Jul 2011, 22:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() Cand zic haine ma refer la chestii calumea. Mi-am luat tot felu' de japite de vreun an jumate, pantaloni din Auchan/Carrefour care ma tineau o luna jumate si dupaia se rupeau intre craci, ca deh, se frecau pana-i lua dracu' intre bulanele mele voluptoase. ![]() ![]() ![]() Nu ca as fi fost eu vreodata nebun dupa haine de firma, da' in "tinerete" cand fumam si aveam 95 de kile maxim ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Merced |
![]()
|
Uichendu' asta am recidivat cu ceva frumos Da' tot per pedes, ca nu aveam loc si de bicla, cel putin era vorba ca ma intorc cu locurile spate ocupate da' n-a mai fost asa.
Am plecat de vineri seara pe valea Valsanului, cu cortul, evident. O parte din grup a sosit sambata la pranz. Ca sa-mi fac si eu de lucru p-acolo, ca oricum ma trezesc cand ma duc cu cortu' cum da lumina, am fost sa ma plimb. Sambata am crezut ca am gasit un drum care duce spre Nucsoara ceva, da' de unde... Drum forestier facut relativ recent, probabil anu' trecut sau acum doi ani, neumblat anul asta. Numai noroc, fara piatra, tot scopul lor a fost sa defriseze o zona si gata. Am urcat ceva, ca era al dracu' de abrupt, am mers pana s-a terminat pur si simplu drumul. Mai nasol a fost la coborare, ca era noroiu' dracu', da' am improvizat ceva. Pentru azi am pregatit un toiag mai serios, dintr-un bradulet pe care l-am gasit dezradacinat dupa ploaia de vineri. Am cioplit la el vreo ora sambata, cand toata lumea isi gasise de lucru cu diverse chestii d-astea. Si nu mi-a parut rau. Azi am crezut ca se mai gaseste un nebun sa vina cu mine, dar tinand cont ca m-am trezit pe la 5 fara ceva inghetat mort, am aprins iar focul si m-am invartit langa el pe toate partile ca berbecu' la protap pana la 8 juma, si nu a mai miscat nimeni din alt cort, am plecat singur. Si de aici incepe partea pentru care postez. Am fost campati putin mai jos de barajul ala. Un pic mai sus de noi, o poiana imensa cu niste grajduri abandonate. Ba frate, sunt niste cai p-acolo, care par ai nimanui. Sa-i vezi cum merg familionu' complet, ceva de speriat. De acolo parea ca merge un drum pe undeva cu soare. Eu abia asteptasem sa apara soarele undeva, si in poiana aia iesea devreme. M-am dus p-acolo, m-am incalzit cum trebuie la soare si am decis sa tin drumul in sus, ca parea mai vechi, pietruit si m-am gandit ca ar merge o miscare. Cand colo, dupa 50 de metri drumul gata. In schimb de sus curgea un parau intr-un peisaj similar cu Valea lui Stan. Imi aduc aminte ce mult mi-a placut, asa ca incep sa urc. Parea ca nu e mult, da' mereu mai aparea inca o portiune. Marcaje ioc, da' se vedea clar ca mersese cineva relativ recent p-acolo. Am impresia ca ciobani ceva, sa scurteze drumul pana sus probabil. Urme erau destule, vegetatia aia obosita era calcata bine. Am urcat pana cand n-am mai putut. Cam o ora. Noroc cu bastonu' la care am lucrat cu sarguinta. Fara ala imi rupeam picioru' de doua ori lejer. Si urcatul e mai usor. Am decis sa renunt cand parea din nou ca nu mai e mult. Si bine am facut, ca am impresia ca ramaneam p-acolo. Coborarea a fost nasoala rau, de data asta bastonu' m-a salvat de si mai multe ori. Am halit zmeura pe traseu o gramada. Am facut si un filmulet cu telefonu', da' acum mi-e tare lene sa-l descarc. Cand il urc pe iutub pun link aici. Cu chiu cu vai am coborat intrec pana aproape de drumul ala care se termina la baza paraului. Cred ca mai aveam 50 de metri. Din loc in loc, si pe urcare, si pe coborare, am mai chiuit, am mai strigat, ca deh, asa am primit instructajul acum multa vreme. Ba si nu mai strigasem de vreo 5 minute, si grabit sa ajung dracu' acasa aud niste crengi fosnind in stanga mea, si un marait care sa fiu al dracu' daca era de caine, dupa tonalitate si decibeli. Un pic mirat m-am concentrat sa nu cad p-acolo, asa ca am "marait" si eu un "Hau! hau!" cat m-au tinut plamanii si n-am mai stat sa vad ce-a provocat zgomotul. Eu m-am dus in pas alergator spre poiana, ei fosnitul de frunze a parut ca se duce in sens opus. Se pare ca ne-am speriat unul de celalalt. ![]() ![]() Dupa ce am ajuns la corturi s-au mai trezit niste tampiti si cica hai sa dam si cu masina in sus pe drumul ala o tura. Am ajuns la Cabana Oticu, o hananaie mare in care acum dorm oile alora care au stane p-acolo. Drumul a fost relativ practicabil, vreo 16-17 km in care n-a trebuit sa coboram ceilalti din Logan decat de vreo doua ori. Ajungi in gol alpin, dar ceva mai jos era o poiana absolut geniala, doar de brazi imprejmuita. Pacat ca nu am vazut nicio sursa de apa, ca acolo era de stat cu zilele. Am ajuns cam paradit acasa, mai ales ca m-am speriat de un bou care mi-a aparut in fata dupa o curba si pe care era sa-l fac praf, de zece ori mai mult decat de ursulica ala. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Frumos. Deja esti omul padurilor, poate te vedem pe Discoperii.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Cind zbieri la urs trebuie sa te ridici pe virfuri, sa faci ca tarzan si sa dai din miini ca la innotul ciinesc. Succes garantat!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Tarzan era campion la inot, nu facea asa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 17:45 |