Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
![]() ![]() ![]() |
Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Baia-i pe hol?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Singura poza de la cabana aia: 2011_07_31_11_49_40_648.jpg ( Size: 1.12mb )
Number of downloads: 370
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mi-a întepenit gatul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mda, sunt pe zmartfon si mi-e lene s-o editez acum.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(Markos @ 13 Jul 2011, 20:30) simbata catre prinz, intre remetea poganici si firliug, trei banateni neaosi pedalau cu cite o umbrela in mina dreapta, ghidonul in mina stinga si pixa cu lapte pe ghidon. aveau si spor, probabil se gindeau la nevestele care-i asteptau cu mincarea. |
--------------------
*
*
*
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Martin.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Aug 2011, 15:59) Banuiesc ca se refera la: QUOTE(Merced @ 31 Jul 2011, 18:28) nu mai strigasem de vreo 5 minute, si grabit sa ajung dracu' acasa aud niste crengi fosnind in stanga mea, si un marait care sa fiu al dracu' daca era de caine, dupa tonalitate si decibeli. Un pic mirat m-am concentrat sa nu cad p-acolo, asa ca am "marait" si eu un "Hau! hau!" cat m-au tinut plamanii si n-am mai stat sa vad ce-a provocat zgomotul. Eu m-am dus in pas alergator spre poiana, ei fosnitul de frunze a parut ca se duce in sens opus. Se pare ca ne-am speriat unul de celalalt. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Montarea echipamentului de croaziera
![]() Attached thumbnail(s) Luc.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Ti-ai lasat paru' lung, nebune?!
Hai merem pe undeva duminica asta? corbexe, de la Nucsoara in sus ceva? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
eu am intrat în concediu
![]() de mers, merg, dar ceva mai departe. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Pai oricum nu ma bazam pe tine.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
stiu, dar ma laudam si eu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Vezi pe unde mai lasi ambreiaju' tura asta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
am unul de rezerva în portbagaj, kit complet Germania, sehas ca nou.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sa nu uiti sa dai cu niste vaselina pe el inainte sa il pui, sa nu scartaie sa te faci de ras prin intersectii.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Profit de aceasta ocazie pentru a le ura un tratament intens cu Pulingurin* celor ce au aprobat organizarea talciocului de vechituri (pardon, antichitati..) fix pe pista pentru biciclete dintre Televiziune si Statuia aviatorilor
![]() (*) marcă înregistrată This post has been edited by Markos: 21 Aug 2011, 12:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
Mi-am luat si eu o dracie d-asta, cea mai ieftina, cu fir, 50 de lei
![]() Patru functii mari si late - vitezometru, distanta totala, distanta partiala si ceas - arhisuficient pentru mine. Pentru alte fineturi pot folosi oricand smartfoana împreuna cu My Tracks. Merge ochei, mai nasol e ca vrea si fii-mea unul ![]() Attached thumbnail(s) 2011_09_03_17.11.56.jpg ( Size: 930.45k ) Number of downloads: 175 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Salutari din nou de pe Valea lui Stan, cu o saptamana intarziere.
![]() a.jpg ( Size: 436.53k ) Number of downloads: 166 b.jpg ( Size: 398.1k ) Number of downloads: 162 c.jpg ( Size: 278.49k ) Number of downloads: 76 d.jpg ( Size: 280k ) Number of downloads: 78 e.jpg ( Size: 294.74k ) Number of downloads: 70 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
îti place tie scara aia...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Da, intr-o poza le arat si curu' celor care nu vor sa mearga pe acolo.
![]() Oricum s-a popularizat mult traseul, cred ca am intalnit cel putin 30 de persoane, in grupuri mai mult sau mai putin numeroase. Cea mai meseriasa a fost o familie de olteni, un tata care se vedea ca ar fi mers da' n-are cu ce, ca era in papuci, o mama curajoasa care credea ca se face lejer in doua ore, si o fata de vreo 16 ani disperata, cu posetuta dupa ea, care s-a speriat in primii 10 metri ai traseului. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 4 Sep 2011, 23:30) un tata care se vedea ca ar fi mers da' n-are cu ce CU DUmnezeu inainte, dar, deh, multa lume fara credinta!,QUOTE o mama curajoasa care credea ca se face lejer in doua ore Daca e vreun apropou, cu sinceritate-n suflet si-n glas iti transmit ca te sparg la bot!QUOTE si o fata de vreo 16 ani disperata, cu posetuta dupa ea, care s-a speriat in primii 10 metri ai traseului. Drept pentru care s-a oprit sa suga ceva. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Ce apropou ma?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
deduc ca si martinezu credea ca se face ala in doo ore... drept pentru care te injura ca l-ai facut mama eroina
![]() This post has been edited by neumann: 5 Sep 2011, 17:58 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De sticlism cand va apucati? ca m-as baga
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca leg o sticla de bere c-o sfoara s-o plimb prin Valea lui Stan in sus, vii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 08:19 |