Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
![]() ![]() ![]() |
Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io am roata noua, am montat-o azi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poze?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Grecu' tot grec, isi face iarna car si vara sanie! Bravo mah, multi kmp cu ruata rotunda!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Puteai sa iei si ABS.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am testat azi roata noua, merge rotund
![]() Attached thumbnail(s) Herastrau_decembrie_2011_005.jpg ( Size: 1.5mb ) Number of downloads: 413 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Grupul postasilor atleti iti ureaza clasicul multi kmp fara probleme!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
dpdv beciuclistic, anu' asta am depasit doo recorduri! De nr. de kmp parcursi cu beciucleta si de nesimtire. N-am miscat beciucleta din balcon nici un cmp si am fost atit de nesimtit incit nici rotile nu i le-am umflat macar.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si ce-ai de gand? Poate fac astia x-box cu pedale
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Una mica, de vara
![]() http://www.mapmytracks.com/explore/activity/384484 http://www.bikemap.net/route/1396813 26012012537.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 26 Jan 2012, 20:16 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.013 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Dec 2011, 07:09) dpdv beciuclistic, anu' asta am depasit doo recorduri! De nr. de kmp parcursi cu beciucleta si de nesimtire. N-am miscat beciucleta din balcon nici un cmp si am fost atit de nesimtit incit nici rotile nu i le-am umflat macar. Eu mi-am luat bicicleta acu 2-3 ani (de fapt nici nu mai stiu) si m-am plimbat o vara cu ea. Atat. Pt. ca mi s-a crapat o pedala de plastic. De atunci zace pe balcon, nemiscata, cu rotile ne-umflate. Cred ca s-au copt cauciucurile. ![]() La mine poti sa spui ca e nesimtire... de fapt sedentarism. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
S-a tinut de tramvai. In parc cred ca l-a impins vantul.
![]() Mi-am aranjat si eu roata fata cu solutie tubeless si deseara cred ca o scot la o tura in zapada, prin Poli. This post has been edited by VladG: 26 Jan 2012, 16:56 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
aia de camera, medicinala, se pune? a mea-i la mama..ca are 3 balcoane..am cumparat-o p-aia mai scumpa pt ca si sotu' vroia s-o pedaleze..niciodata n-a urcat pe ea..
![]() This post has been edited by iulia_boris: 26 Jan 2012, 17:01 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
Eu vad cel putin 2 mingi la fileu..
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Una e chiar nesimtit de "la fileu"
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iulico, vezi ce scrii, oamenii e rabdatori, dar cit se poate abtine un barbat? Si, daca totusi isi dau drumul, nu te abtine nici tu. Aici e valabila regula cu dinte pentru dinte.
This post has been edited by corbex: 26 Jan 2012, 19:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(maho @ 26 Jan 2012, 16:07) Prin lipsa unui oaresce senzor extern ![]() QUOTE(VladG @ 26 Jan 2012, 16:56) Mi-am aranjat si eu roata fata cu solutie tubeless si deseara cred ca o scot la o tura in zapada, prin Poli. Poze, ca nu te cred ![]() QUOTE(neumann @ 26 Jan 2012, 18:56) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
Tanti Iulica se destainuie. Ia uitati ce mai zice:
QUOTE(iulia_boris @ 26 Jan 2012, 17:15) am un mascul,la munca,de vreo 17-18 ani care abia se misca..din zi in zi ma intreb daca va mai trai.. Sau ce poze pune p-aici: QUOTE(iulia_boris @ 26 Jan 2012, 11:19) This post has been edited by Markos: 26 Jan 2012, 20:32 Attached thumbnail(s) UNKNOWN_PARAMETER_VALUE.jpg ( Size: 72.2k ) Number of downloads: 170 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 26 Jan 2012, 22:27) Poze, ca nu te cred ![]() Am vrut sa fac mai multe, dar am constatat ca bateria era pe 0. Nici sa reglez aparatul n-am avut vreme, dar am dovada (inca nu eram ajuns in Poli). P1050927.jpg ( Size: 132.89k ) Number of downloads: 157 Despre plimbare, de vis unde erau vreo 2-3 cm de zapada - s-a dat cu lama - si cosmar in zonele unde era gheata sub zapada - destul de putine. N-am cazut, dar era cat pe ce ![]() Am bagat cativa km, echipat cu cagula, parazapezi, etc. Frumos, mai ales ca vantul nu mai sufla asa de tare, pe la 10 seara. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Gheata aia e perversa rau, cu zapada de deasupra
![]() In rest, vorba ta... chiar e misto. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Filip |
![]()
|
De cand eram mic, aproape in fiecare vacanta de iarna petrecuta la curte, rugam pe bunica sa ma lase sa ies cu bicicleta pe zapada. Niciodata nu m-a lasat, pt. ca era periculos. Am ajuns la 21 de ani (de la 6 ani stiu sa merg pe 2 roti) fara sa cunosc senzatia.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
'aide plt...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
E la fel de misto ca fotbalul pe zapada
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
Adica ma agit pana simt ca-mi ard plamanii si abia ma misc? Naspa... ma gandeam ca seamana cu driftingu`...
![]() Am jucat odata fotbal pe viscol... pe un teren viran (bine, nu sufla vantul chiar ca acum) si am dat in minge spre poarta, mingea s-a tarat un pic in fata si apoi s-a intors inapoi spre mine... pana la urma trecuse si de mine (ca si cum ai face 3.14-3.14 contra vantului). ![]() This post has been edited by Filip: 27 Jan 2012, 00:39 |
--------------------
Renault
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eo m-am dat cu bicla pe plaja, pe nisip. si mi-a ajuns. ma rog, era nisip de-ala intarit si cu strat destul de subtire, adica stateai deasupra daca dadeai tare, cu mtb-ul.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu plec la tara bag si eu o tura cu bicla, sa imi aduc aminte de copilarie...
noi ne puneam si lanturi, faceam vanzare la greu la magazinele de bijuteri.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Fotbalul pe zapada nu e fotbal, e un fel de tzurca, dar e foarte funny, toti aluneca, orice rupere de ritm poate fi 'fatala', exista imprevizibil. Am jucat si imi place.
Cu bicicleta iarna mergeam cand eram copil. Luam cazaturi la greu, dar imi placea, franam, demaram puternic, toate tampeniile. Acum m-ar tenta sa mai ies, cu conditia sa gasesc un loc liber, fara masini, fara sleauri, fara gioavla dinaia de zapada cu apa. Dar cum e greu de gasit asa ceva, ma abtin, imi e teama sa nu fac vreo nefacuta, sa ma aleg cu vreo fractura, sa dea vreo masina in mine, sau sa ma aleg cu bicicleta stramba ![]() Ar merge o iesire pe un drum de tzara liber, cu zapada de cativa cm mai afanata asa, ar fi superb... This post has been edited by Andy_ACS: 27 Jan 2012, 10:35 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
VladG |
![]()
|
Eu astept gerurile astea mari.
Cand eram mic luam Tohanul si ma plimbam cu el pe Colentina inghetata. Peste gheata bocna se depune un strat de 1-2 cm de chiciura. Parca plutesti. De vreo 10-15 ani n-am mai facut asta si conditiile par prielnice in we ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:15 |