Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
![]() ![]() ![]() |
Biciclismul, otrava pentru organism!, cu bicicleta in masina
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mai ales ca el pregateste suc de portocale si lamai pentru drum
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e fix pe dos. suc de lamai, plus portocale.
ontopic: pozitia corecta pe șa: babe1235.jpg This post has been edited by Markos: 22 Jun 2011, 00:20 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ia lasati gargara si puneti programul exact... trezirea micul dejun, pauzele de adapat ... ca poate ma bag si io ca si asa nema conced anul asta....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te bagi uichendul asta sau urmatorul?
Pentru asta, na program: scularea de dimineata si intilnirea cu Merced, duminica,la pitulesti, pe la 9! Ca sa nu fie confuzii, la sensul giratoriu. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asta nu pot weekendu viitor a zis ca se baga si grecu nu?
This post has been edited by b76bgaarh: 22 Jun 2011, 12:43 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se baga, daca nu-l epuizeaza biciclismul din timpul saptaminii. Ieri a facut 31 de km
![]() ![]() This post has been edited by corbex: 22 Jun 2011, 14:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
deci ne organizam si noi pt weekendul viitor?
c a t a l i ne? visule? grecule? mos corbex? merced? si io... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
corbex |
![]()
|
Confirm pozitiv!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu n-am cum până-n noiembrie. Vara viitoare, cu plăcere.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
Si-n noiembrie e misto
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mosule se anunta cam nasoala vremea pentru maine, da' poimaine pare sa nu ploua, e chiar un pic racoare, deci o sa mearga tura de minune. Maine seara stabilim ceva exact, ca sa iau eu bicla de acolo de maine seara, ca nu stiu daca se trezesc aia dimineata ca sa vina sa-mi dea si a mea e tot dezmembrata pana iau cashu' de la munca.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Stie cineva ceva despre corbex?
Cica ar fi plecat azi cu bicicleta ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu pe 1, 2, 3 și 4 voi fi prin deltă cu bicla. În fapt vrem s-ajungem din Tulcea la Sulina.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca tot ajungi la Sulina, sa halesti un storceag de peste.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ținem legătura
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca vreti sa dormiti in Sulina, zi-mi sa-ti dau detalii si sa-ti fac niste recomandari.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
<span class='edit'>27 Jun 2011, 16:56:</span>
QUOTE(Markos @ 26 Jun 2011, 23:11) Am fost dom'ne, am facut o plimbare prin Herastrau:[attachmentid=1627732115] Aici sint in pauza de la kilometrul 13 ![]() This post has been edited by corbex: 27 Jun 2011, 15:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
cica a fost în herastrau.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
oroare tehnica.
This post has been edited by corbex: 27 Jun 2011, 17:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Mi-am dus si eu troaca in service. Cica cu in jur de 100 de lei o face gigiuc. Abia astept.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Idem ca la postul 81. Serverul a fumat ceva.
This post has been edited by corbex: 27 Jun 2011, 17:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Iar ai fumat?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
Nu seamana din poze cu drumul spre barajul de pe Valsan.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Am facu un drum vineri si unul simbata. Pe Valsan n-am facut poze.
S-a timpit de tot derverul. ![]() This post has been edited by corbex: 27 Jun 2011, 17:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Cum a fost pe Valsan? Vremea ok?
Ne adunam pentru duminica macar 4 insi? Ma refer la barhi, Grecu, eu si cu tine. Altii nu vor sa ne acompanieze? Poate luam si un gratarel d-ala de voiaj si faceam ceva de mancare la altitudine. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
as incerca sa vin si eu cu Barfu, dar ma hotar mai pe joi asa. Pana atunci dati si voi mai multe detalii: ce distanta de pedalat, cat timp... cati km si cat timp facem cu masina de la Pitesti pana la locul de incalecare..
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Cu pedalatul nu stiu ce sa zic. Oricum eu sunt novice, o sa merg mult pe langa mai mult ca sigur. De la Pitesti pana la Bradet facem vreo ora daca mergem legal. Si p-acolo probabil pierdem toata ziua.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 13:34 |