Problema temperatura apa! 1410
![]() ![]() ![]() |
Problema temperatura apa! 1410
roby18 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 23 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
95
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
daca a ramas termostatul deschis si furtulul spre radiator se incalzeste treptat. el ar trebui sa ramana relativ rece, pana deschide termostatul. verifica asa. fa si o aerisire a instalatiei inainte.
ce marca de termostat ai pus? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
pai tiai raspuns singur la intrebare,daca 3 zile totu a fost OK si acum apa sta ,,,rece,,, sa dus termostatu,cauta pe forum si vezi care este mai bun
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
roby18 |
![]()
|
Era intr.o cutiuta alba. Nush sigur ce marca, ceva romanesc era, da se incalzeste furtunu de sus treptat.
Aerisire am facut. O sa merg sa schimb termostatu atunci, ce termostat imi recomandati? |
--------------------
Dacia
1410
95
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
vernet
l-am pus din 2007 pe dacie si inca e acolo si merge struna.... |
--------------------
Dacia
|
roby18 |
![]()
|
ok, o sa merg maine sa saut un termostat vernet si am sa il montez sa vad care e jmenu cu el.
|
--------------------
Dacia
1410
95
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
intai de toate desfal de acolo de pe furtun, ia-l in mana si uita-te atent la el de ce este blocat.. daca il vezi ca a iesit din stut(are un stut cromatic) si se vede ca ar trece apa prin el nestingherita, asaza-l la loc incat sa se inchida caci este blocat pe deschis tocmai ca a iesit din locasul lui si pune-l din nou pe masina.. asa mi-a facut si mie la inceput(modelul romanesc) si il am de 3 ani fara probleme..
This post has been edited by panter1: 16 Jun 2011, 22:35 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
... si pune si antigel ca ala are si rol de ungere al pompei de apa nu doar sa nu inghete iarna!
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
corect.. si apa sa fie distilata pe care o combini cu antigelul caci de asta face calcar daca nu e distilata si se infunda radiatorul sau se depune in motor si chilasa(pe unde circula apa) un strat de .... ceva care nu mai ajuta la racire caci se face ca o plapuma pe componente si tine cald
![]() This post has been edited by panter1: 17 Jun 2011, 09:13 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
roby18 |
![]()
|
Am rezolvat problema. Am mers sa cumpar un termostat, cel vechi era deschis din cauza unor impuritati!
Asa ca am dat jos furtunu de la radiator si am bagat apa de la robinet sub presiune, mia scos ceva impuritati, dupa care am instalat termostatu nou, am bagat anitgel(am uitat de apa distilata, sper sa nu fie prea mare bai) si acuma se mentine la temp. normala de lucru! |
--------------------
Dacia
1410
95
|
|
mikey99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 30 May 11 ![]() |
momentam mult antigel nu e nevoie , poti completa cand vine iarna pentru a ajunge anumite procente , ai grija ce mai bagi acum pentru racire , pentru ca impuritatile cauzeaza probleme ..
|
--------------------
dacia
logan
2006
- cl-82-dnn
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu e indicat sa bagi apa de la robinet, se lasa cu depuneri de calcar peste tot (pompa de apa, radiator...), si e pacat de banii pe care-i dai dupa aia, pe reparatii, cand un litru de distilata sau demineralizata e vreo 1-1.5 lei.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
La cat deschide termostatul?
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
de care luasi?
|
--------------------
Dacia
|
panter1 |
![]()
|
daca sunt impuritati in instalatie se poate bloca si termostatul dupa care se da vina pe termostat, nu mai zic de scaderea ineficientei racirii sau radiator infundat... deci.. baga apa distilata combinat cu antigel.. sa stii alta data.. si chiar nu e scumpa..
This post has been edited by panter1: 18 Jun 2011, 02:29 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
roby18 |
![]()
|
Termostat frantuzesc "Klaxcar" , scrie ca la 89 deschide, da acuma indica bine acuma apa.
|
--------------------
Dacia
1410
95
|
|
roby18 |
![]()
|
Iara mia reaparut problema cu apa. Se pare ca dupa ce am bagat apa sub presiune , umbland cu masina iara au aparut ceva impuritati care miau lasat termostatu deschis.
Ar fi ceva solutii care am ajuta la curatarea instalatiei? ![]() This post has been edited by roby18: 19 Jun 2011, 18:09 |
--------------------
Dacia
1410
95
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:54 |