Prezoane, De la 5,5 la 7 J
![]() ![]() ![]() |
Prezoane, De la 5,5 la 7 J
B_i_t_z_a |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Jantele de DSN erau de tabla sau de aliaj?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Am uitat sa specific...ele sunt din Aliaj.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(B_i_t_z_a @ 21 Jun 2011, 10:04) Pe cit punem pariu ca-i ungur? ![]() Bitza, DE OBICEI, jantele astea aftermarket se vind cu prezoanele aferente. Banuiesc faptul ca ai luat jantele SH si n-ai primit nici un prezon. Vezi daca vinzatorul n-are si prezoanele si ia-le si p-alea. Daca nu, cauta pe net, sigur se gasesc niste prezoane mai scurte! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Cel de la care le`am cumparat ,nu avea prezoane...Cu cat zici tu sa fie mai scurte?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(B_i_t_z_a @ 21 Jun 2011, 10:10) Pai de unde sa stiu eu detaliul asta cind tu ai toate datele problemei: prezoane, grosimea fuzetei, grosimea jantei in zona butucului? Pune mina si uita-te la forma "gulerului" prezonului si la "scaunul" corespunzator acestuia pe janta, sa aiba amindoua aceeasi forma (ca sa elimini posibilitatea ca prezoanele sa fie pentru jante de tabla si tu sa le pui pe jante de aliaj), baga o ruleta prin gaura prezonului din janta (ca sa vezi grosimea) si masoara grosimea fuzetei unde intra prezonul. Aduna-le si vezi ce-ti da, dupa care masori prezonul si vezi cu cit e mai lung. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Pai tocmai asta este problema......nu stiu decat dimensiunile jantelor,dar se pare ca unii au dreptate,nu va tineti decat de caterinca.Mersi de ajutor, !!se poate inchide!!!Daca doreste cineva sa ma ajute,il rog frumos sa imi dea un PM
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cine te-a pus să deschizi topicul la Cafenea?
![]() L.E.: treci pe la vulcanizări mai mari, vezi ce zic și ăia. This post has been edited by cosmin_2300: 21 Jun 2011, 09:35 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Nu m`am ofticat ca sunt luat la misto...dar macar sa rezolv si problema,intelegi?Am zis ca deschid topic la cafenea ,pentru ca aici rapunde lumea mai repede,si chiar am nevoie de masina...Asta este,daca mi`a trebuit ,am primit.
Am incercat si al vulcanizari ,ne prea se "ocupa" cu prezoane. This post has been edited by B_i_t_z_a: 21 Jun 2011, 09:39 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine la o dezmenmbrari. De la atitea feluri de masini s-o potrivi vreun prezon. Sau polizat unul mai lung.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Am nevoie de 16 prezoane....m`am gandit si la dezmebrari,dar trebuie sa potriveasca si pasul si lungimea.....pana la urma cred ca tot la unele noi ma "rezum"
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Bre, dar la magazin de piese auto ai incercat?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O sa incerce acum si o sa-l coste cit jantele
![]() Vezi daca mai are asta prezoanele ! This post has been edited by corbex: 21 Jun 2011, 10:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Acum am sunat la un magazin...astept sa vad daca au,si cat ma costa
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Te confunda cu mine. in poza esti la fel de chelios.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Te simti cu musca pe caciula?Ne era vorba de tine in mod special.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
corbex |
![]()
|
Colegul Bitza! Printre glume se afla si sugestii valabile. Alege si tu ce e bun. Marty a fost cel mai serios, in cazul de fata. Sa-i fie invatatura de minte!
This post has been edited by corbex: 21 Jun 2011, 10:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Pai nu asta am zis??!?!?!?!?!?!?!Am zis ca nu ma oftic daca cineva ma i`a la misto....dar macar sa rezolv si problema! Sau citesti posturile pe sarite?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Bă Bănele bă, acum pe bune, de unde dracu să știm noi ce prezoane-ți trebuiesc ție?
![]() Du-te la magazine și întreabă, dă mail importatorului de jante, întreabă la vulcanizări, nu căuta pe aici că nu găsești! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
Ba io am vreo 8 prezoane, dar nu stiu la ce jante se potrivesc. Si-s de greutati diferite
![]() Daca treci prin Bucuresti ti le pun la dispozitie. This post has been edited by corbex: 21 Jun 2011, 10:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
auzi bitza, tu nu stii sa faci nimic singur ? saptamina trecuta erai disperat de nu stiu ce numere...
acu' vaz ca prezoanele ![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 21 Jun 2011, 10:45 |
--------------------
...
...
...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mwaaaaahahahahaha, il mustra si il dojeneste...
bitza, eu zic sa-l asculti, george_scala_2004 nu iti vrea decat binele. un moment kodak, daca imi permiteti ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Logic...nu?Pai raspund cu aceeasi moneda,nu am inteles care ii logica voastra...daca omu are "probleme" trebuie sa stea cu coada intre picioare ...sau cum facem?Chiar nu inteleg gandirea asta comunisto`stalinista...Chiar nu inteleg,normal ca sunt cu coada pe sus!!!Ca de aia am coada!
Dupa cum am zis ...Se Poate Inchide! This post has been edited by B_i_t_z_a: 21 Jun 2011, 10:59 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In afara de mine, cine a facut misto de tine? Bine, eu am facut misto de tine ca si tu ai facut misto de limba romana.
|
--------------------
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Indicat este sa mai rasfoiesti din cand in cand Dex`ul...daca tot o arzi pe caterinca
This post has been edited by B_i_t_z_a: 21 Jun 2011, 11:02 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Biță, ăștia te pot ajuta!
![]() După ce că ești agramat și nu ești în stare să-ți rezolvi singur problemele, mai ești și fudul ... știi vorba aia, nu? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:05 |