Am primit un mesaj de amenintare din Bucuresti..., Va rog, dati-mi unele sfaturi... :))
![]() ![]() ![]() |
Am primit un mesaj de amenintare din Bucuresti..., Va rog, dati-mi unele sfaturi... :))
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() defektilor! Io am fo' la Nurburgring in Jermania dupa o masinica, am testat si GPSu' luat de pe okazii.ro: a mers impecabil, am stat 2 nopti in padure la Sovata, cu cortu', m-a durut in pics de bozgoroi... Si voi plangeti, Markos imi face coroana... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca sa zic drept, eu te-am banuit plecat la cules recolta de absolvente de liceu din Ukraina, pentru export in UK ! M-ai dezamagit!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Drăgoșele, dacă nu pui poze tot degeaba!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
A fugit prin paduri de frica aluia mai ceva ca dacii. Halal Rambo de vama.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Da' pana la urma, poate era de 32.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Trăieșteee!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 5 Jul 2011, 12:15) ![]() ![]() ![]() ![]() defektilor! Io am fo' la Nurburgring in Jermania dupa o masinica, am testat si GPSu' luat de pe okazii.ro: a mers impecabil, am stat 2 nopti in padure la Sovata, cu cortu', m-a durut in pics de bozgoroi... Si voi plangeti, Markos imi face coroana... ![]() ![]() ![]() daca la moldoveni treci cu tricoul gaurit (dat curat) la restu tot tactica asta ai aplicat? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ba de acolo vine cu chilotu' gaurit !!!
PS credeam ca am scapat de el ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ha ha ha!
![]() Ciuda ciuda, Mamaliga cruda... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 02:26 |