Stepway, merita?
![]() ![]() ![]() |
Stepway, merita?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Bion, mi-am imaginat ca nu e mare chestie, dar puteau sa le puna optionale, nu sa m-apuc eu de bricolat.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum puneau scrumiera la Solenza
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
am vreo 4-5 amici/cunostiinte care au vrut taraboante, si si-au luat toti forester pana la urma. Mi-a placut masina (in afara de faptu ca practic la nici unu nu se inchide haionu calumea fara sa il trantesti
![]() This post has been edited by neumann: 23 Jun 2011, 11:49 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Totusi Sandero Stepway cred ca si-ar lua multi , dar e cam scump. Decand cu promotia asta au inceput sa apara mai multe pe strazi, chiar ieri am vazut doua cu numere rosii.
|
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.694 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Avand in vedere ca sunt si nefumatori, eu nu vad obligatoriu scrumiera in dotarea standard. De ce sa platesc ceva care nu imi trebuie? Eu prefer un spatiu de depozitare marit, decat gaurile alea doua pentru pahare ...
This post has been edited by IRONICK: 23 Jun 2011, 11:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pentru doua persoane Stepway e tot ce ai nevoie.
Motorul e mai lesinat dar la 6630+3 tichete rabla ai o masina ok. Ii bagi un tratament antirugina preventiv si gata. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
corbex |
![]()
|
Cit poate sa coste? 1 cent? Nefumatorii puteau pune in ea guma de mestecat
![]() This post has been edited by corbex: 23 Jun 2011, 11:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Alta faza de kk e ca nu poti pune airbaguri laterale. Altfel, mi se pare cea mai buna optiune pt. drumuri de macadam.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
corbex |
![]()
|
Pe un drum de macadam n-are cine te lovi din lateral
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 23 Jun 2011, 12:50) Conserva cu guma de mestecat si pachetul de servetele! Optionale obligatoriu pentru cocalari!PS1. 7Euro fara TVA sau 18.2 fara TVA sau ... la gaama Renault si mai mult ... PS2. De ce trebuie sa platesca cineva o piesa pe care nu o foloseste niciodata? Ca sa sune mai bine la echipare (a fost mare disperare pe tema asta cu scrumiera lipsa)? This post has been edited by IRONICK: 23 Jun 2011, 12:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Forester e 30k. De banii astia iau 2 Prafstere bine echipate. Plus ca masina o iau pe maxim 5-6 ani, deci... 500 eur/luna fara a lua in calcul dobanzi si casco. I'll skip.
This post has been edited by BlaueCorsa: 23 Jun 2011, 12:08 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
corbex |
![]()
|
IRONIK: a fost! La vremea aia tocmai s-a trecut de la belina la modelele renoiste. Berlina, care costa 2 lei, avea bord complet, cu indicatoare te presiune, curent, temperatura, turometru. Au venit astia si au scos tot din bord, la Solenza au lasat doar vitezometrul. Colac peste pupaza, au scos si lumina din habitaclu, scumiera, bricheta, etc.
Pretul pe care-l spui tu o fi de la magazin, eu ma refer la pretul producatorului. N-o fi 1 cent, dar nici mai mult de 50 nu e! Cu aceeasi masina pot merge si fumatori si nefumatori ![]() This post has been edited by corbex: 23 Jun 2011, 12:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Nuuu, eu scrumez in spatiile alea din fata schimbatorului, care-s dotare standard, dar nu stiu la ce folosesc!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sandero stepway..... sun f bine ... pacat ca nu ai si airbaguri laterale...
suvul 4x2 e f bun in oras, cand trebuie sa mergi peste sine de tramvai, gropi, borduri, canale etc... si cand trebuie sa mai si iesi iarna din parcare dupa ce a trecut plugul... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Da, asta mi se pare si mie aiurea. Chiar as fi platit 200-300 EUR in plus fara probleme pentru sidebags.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 23 Jun 2011, 13:08) Forester e 30k. De banii astia iau 2 Prafstere bine echipate. Plus ca masina o iau pe maxim 5-6 ani, deci... 500 eur/luna fara a lua in calcul dobanzi si casco. I'll skip. M-ai convins!! ![]() (aia de ii stiu eu le cam au pe firma, si ies alte calcule cu teveauri, impozite pe profit, etc.) This post has been edited by neumann: 23 Jun 2011, 12:53 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 23 Jun 2011, 13:11) eu ma refer la pretul producatorului Nu conteaza cu cat este cumparat reperul de producator.QUOTE(corbex @ 23 Jun 2011, 13:11) dar nici mai mult de 50 nu e! 10 centi se transforma in altceva la nivelul clientuluiQUOTE(corbex @ 23 Jun 2011, 13:11) Cu aceeasi masina pot merge si fumatori si nefumatori Asta este la fel ca aia cu religia, de ce este necesar sa se predea religia in scoli?![]() This post has been edited by IRONICK: 23 Jun 2011, 14:25 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Apropo de consum, motoru' asta de 1.6 85 CP euro 5 e fostul 1.6 90 CP euro 4? Ce s-a modificat la el?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
IRONICK |
![]()
|
Vizibil se vede doar corpul clapeta metalic si catalizatorul mutat pe galeria de evacuare langa motor ...
This post has been edited by IRONICK: 23 Jun 2011, 14:43 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Si presupun ca s-au mai facut si modificari in ECU, nu?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io zic sa mai ai rabdare putin ca va facem centura, drumurile judetene, drumurile comunale, precum si celebra Autostrada Tg Mures - Ungheni.
Tocmai ce fusei la o sedinta in care paream singurul care nu fumase ceva. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Bun, atunci m-apuc de strans pentru un Veyron.
Mai meditez o saptamana-doua, dupa care probabil o comand. Mai astept pareri pana atunci, multumesc tuturor celor care au avut ceva de spus. Apropo, presupunand ca as da comanda ferma luna viitoare, masina cand vine? Parca au vreo luna inchis vara. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 23 Jun 2011, 11:19) Delfinashu', n-am nevoie de compacta momentan si-s prea zgarcit sa dau mai mult de 10-11 mii pe o masina. La oglinzi ma deranjeaza mai degraba ca nu-s degivrate decat ca nu-s actionate electric. De consum, recunosc, m-am luat dupa datele oficiale. EDIT: nu mai vreau Opel, pacat de masini la ce hal de dealer avem. nu am mai fost de mult prin zona metro, chiar a dat faliment gold & platin? Ce mai e la reprezentanta? Inchis? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 23 Jun 2011, 12:53) Conserva cu guma de mestecat si pachetul de servetele! Optionale obligatoriu pentru cocalari! Sa inteleg ca tu iti stergi mucii cu maneca si preferi sa-ti miroase gura.. ca sa nu fii cocalar? ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:10 |