Stepway, merita?
![]() ![]() ![]() |
Stepway, merita?
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Am facut si sondaj, ca sa nu ne plictisim.
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ai facut o prostie de sondaj, prafster 2x4 chiar nu-si are rostu. Trebuia sa pui 4x4.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
16 prezoane
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Prafster 4x4 Laureate e la vreo 15k. Dupa cum bine zicea Corbex, ma intereseaza garda, nu tractiunea.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 23 Jun 2011, 22:07) Sa inteleg ca tie iti curg mucii numai cand conduci? Iar periuta+pasta de dinti putrezesc in baie? Sau, ma rog, poate unii-s obisnuiti sa rumege guma cand vorbesc sau li se vorbeste... |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Si daca iti curg cand conduci..ce faci?
eu n-am inteles de ce esti cocalar daca ai servetele si gume in masina(app unii mai si fumeaza). atata tot. explica-mi tu. astept sfaturi pentru a fi sau nu fi cocalar de la baiatul cu pozitii albastre pe masina ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 23 Jun 2011, 23:02 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
Eu, desi n-am folosit niciodata, n-am nimic împotriva celor cu servetele pe bord. Ca joaca cutia ca la balamuc în mers - e treaba lor. Igiena e pe primul loc.
Altceva n-am priceput: desi toate cutiile astea au o fanta speciala (unde si scrie: "a se deschide în cazul utilizarii în autoturism"), ba nene, toate pe care le vad sunt deschise tot pe sus, ca la nunta ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Mersi Marty, garda din aia sa-ti pui tu la Mitsu.
Am fost azi la reprezentanta, ma ajunge la "imensa" suma de 675 de lei/luna timp de 4 ani, avans 2000 de lei si 3 tichete rabla. Sincer, mi se pare extrem de ieftin. EDIT: Daca-mi iau, tre' sa-mi pun StepwayRouge ca username? This post has been edited by BlaueCorsa: 24 Jun 2011, 14:52 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Diabolique |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 February 08 ![]() |
eu sunt fan stepway doar pentru cum arata, si fost posesor de logan 5 ani
am facut un tur de tara cu loganu si am fost chiar peste tot in afara de 2 locuri: manastirea sihastria raraului si un drum forestier catre o manastire de prin suceava. pe rarau n-am putut urca pentru ca ploua, drumul forestier era plin de pietris mare alunecos, in stanga padure in dreapta un parau si pe alocuri curgea apa si pe mijlocul drumului, probabil puteam sa mai merg dar n-am riscat. am ajuns si pana la pestera scarisoara cu loganu cu 6 oameni in masina si n-am dat niciodata cu burta de pamant. deci, loganul m-a servit ireprosabil...pana s-a decis ca n-are stabilitate in curba periculoasa la 100km/h ti-as recomanda un logan blackline, daca dai 2000 euro avans si 3 tichete o sa mai ai de plata 4000 euro, probabil vreo 400 lei/luna in 4 ani |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 24 Jun 2011, 15:51) Am fost azi la reprezentanta, ma ajunge la "imensa" suma de 675 de lei/luna timp de 4 ani, [...]. Sincer, mi se pare extrem de ieftin. Asa am zis si io cind am luat Mitsa, da' la sfarsit am ajuns sa behai spasmodic. Rata se facuse 1200.QUOTE Un simplu Stepgay e de ajuns! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Diabolique, nu prea ma omor dupa sedanuri. Ba chiar nu-mi plac deloc. Tata are Logan, e o masina corecta dar... nu e ce vreau eu.
Marty, nu cre' ca era Mitsa tot 6600 de euroi, deci scap mai ieftin. 1199 pe luna. ![]() Edit: apropo, prezentare ca produs de nisa: Stepgay - mai gay ca gheu' de la chiuveta! This post has been edited by BlaueCorsa: 24 Jun 2011, 15:41 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pãdure ![]() |
QUOTE(Diabolique @ 24 Jun 2011, 16:26) ...deci, loganul m-a servit ireprosabil...pana s-a decis ca n-are stabilitate in curba periculoasa la 100km/h... A mea sta lipita de asfalt la vitezele astea. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
QUOTE(corbex @ 23 Jun 2011, 11:21) Sint drumuri moldovenesti. Mai au oleaca di gropi, pi fund. Ia Loganul! Eu aveam impresia ca Stepway e model de sandero. Loganul sta mai bine cu garda. la foarte multe replici mi-ai dat impresia ca nu esti in acord cu toti nervii capului, dar acum chiar ca m-ai speriat. da, stepway e model de sandero, dar e mai inalt. daca sandero si loganul au aceeasi garda, de ce sa ia loganul "ca sta mai bine la garda" ?????? ![]() This post has been edited by vic24: 24 Jun 2011, 16:18 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cu ce ai lipit-o? cu super glue?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Cu adeziv Logan®.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 23 Jun 2011, 23:55) Si daca iti curg cand conduci..ce faci? eu n-am inteles de ce esti cocalar daca ai servetele si gume in masina(app unii mai si fumeaza). atata tot. explica-mi tu. astept sfaturi pentru a fi sau nu fi cocalar de la baiatul cu pozitii albastre pe masina ![]() Daca-mi curg mucii, am pachet de servetele la mine, c-o sa-mi curga si cand ma dau jos din masina. Cu pozitii albastre si semnatura incorecta, nu? Mai ascute acul! ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Va mai certati mult pe topicu' meu?
![]() Eu zic sa polemizati pe un topic dedicat, i.e. "Asupra necesitatii gumei, servetelelor si hartiei igienice in autoturism". |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am votat stepway. Dusteru este useless daca nu este 4x4. (parerea mea
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Intrebare. Este vreun headunit 1DIN care sa aiba si navigatie la un pret rezonabil (sub 1500 RON)?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Marty |
![]()
|
Doar chinezarii obosite!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bre Marty, nu-i desconsidera pe chinezi...
Daca Adam si Eva erau chinezi acum traiam cu totii in paradis. Si-ar fi bagat pwla in el mar, haleau sarpele si scapam de pacatul primordial... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Am uitat sa-ntreb daca are bara stabilizatoare. Parca la 1.6 nu e scoasa.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Marty |
![]()
|
Care sa fie avantajul unei bari stabilizatoare la un offroader? Niciunul!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Nu-i cam mult spus offroader?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:35 |