Romania pitoreasca: Vantu a cumparat Catavencu!
![]() ![]() ![]() |
Romania pitoreasca: Vantu a cumparat Catavencu!
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
foarte bine!
Sa vezi acum articole la comanda politica! Asta se inatmpla atunci cand foamea e mare. This post has been edited by dizzy: 30 May 2006, 09:46 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se vede treaba, Heron, ca nu multa lume mai tine minte faptul ca SOV a fos candva actionar la AC chiar in perioada in care ne indemnau pe prima pagina sa dormim bine, ca FNI vegheaza.
Asa ca mult trambitata "independenta" a AC (insitute de sondaje, monitorizare, mediu si alte trompete, in realitate AFACERI) a fost o chestie de marketing. Intamplarea face ca lucrez intr-un domeniu de care se ocupa destul de frecvent AC si afirm sincer ca o luau pe aratura in 95% din cazurile de la pagina 3. De celelalte nu stiu, nu ma bag. Oricum, dupa ce au atacat virulent o gramada de entitati, s-au linistit dupa ce paginile au fost inundate de publicitate de fostele tinte. Ca urmare, au aparut informatii "incendiare" despre onanisti si alte specimene intalnite de reporterii AC prin diverse locuri. Asta e, au fost haiosi o vreme. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Directorul general al Realitatea Media SA, Sorin Enache, a declarat ca „sinergiile de business si viteza de dezvoltare vor permite, probabil, cea mai spectaculoasa crestere in urmatorii 2-3 ani”.
Probabil ca SOV se mai gandeste si la alte achizitii in urmatorii ani. Incet-incet, o sa cumpere o buna parte din mass-media romaneasca..si se stie faptul ca - cine detine puterea in mass-media detine adevarata putere la nivelul Romaniei. De aceea, regii mass-mediei romanesti, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Adrian Sarbu, nu vor fi in viata lor anchetati sau condamnati; nimeni nu o sa aiba curaj sa se lege de ei vreodata. Asa-zisa ancheta a lui Sorin Ovidiu Vantu in cazul FNI e o bataie de joc a justitiei; doar se fac ca-l ancheteaza. Daca crede cineva ca Vantu va ajunge vreodata in inchisoare, eu ma fac acum pe loc popa ! ![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Atentie! Daca justitia nu a considerat necesara inchiderea lui SOV, inseamna ca e nevinovat. Daca e nevinovat, inseamna ca a actionat LEGAL. Cand actionezi legal si lasi in c*rul gol atatia oameni, inseamna ca ori oamenii aia sunt prosti, ori legile sunt strambe. Atunci care e vina lui SOV?
A, moral e inacceptabil ce a facut, dar LEGEA E LEGE. This post has been edited by vijelie: 30 May 2006, 10:00 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
e timpul sa-ti cauti patrahir
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai mi-am sters bookmark-ul la radio guerilla
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
vijelie |
![]()
|
Hai, mai, ce naiba!
Chiar crezi ca SOV le sufla la ureche lui Dobro si celuilalt toate poantele de pe post? Sau ca SOV le scrie "dezvaluirile" alora de la AC? Ideea e ca "independenta" jurnalistica e ceva ce pare tot mai indepartat. In fond, toate radiourile si revistele sunt societati comerciale care vizeaza profit, adica BANI. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Asculta si tu cum bate vantu
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E... La Academia Catavencu s-au perindat multi... prieteni de-a lu nea Patriciu, din aia de au facut greucenisme pe piata petroliera, si acu si nea Vantu.
Si nea vantu centreaza din cate am inteles eu si pe la Evenimentul Zilei... E interesanta politica lui, ca din media nu se scot chiar asa multi bani. Insa exista influenta cat cuprinde. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
nu merge linku , ce sa intamplat defapt , a cumparat actiuni , daca da pe ale cui ,. sau a preluat in corpore ???
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ma mut.unde?nu stiu da in congo nu/.e de groaza.eu mai aflu de pe forum stiri,ca are parf pe el de cand nu l-am mai deschis.radio guerilla nu imi place deloc
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si se cam gata si cu Catavencu. Nu mi-e clar exact ce s-a intamplat, dar imi pare rau. Mi-aduc aminte ca era o vreme cand Catavencu era cam singura foaie cumparata de tot studentul prin camin.
Banuiesc ca pana la urma cauza principala e ca numarul cititorilor mai inteligenti [ca ei] a ajuns sub numarul critic, dar chiar si astia n-au mai avut bani de revista. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cititorii au saracit, ei s-au imbogatit. Unii chiar la modul nesimtit. Probabil au primit diverse premii si burse pentru verticalitate. Asa ca nivelul revistei a scazut sub cota critica de interes. Nu te poti lua numai de ailalti, fara sa fii sanctionat de public.
This post has been edited by corbex: 22 Jun 2011, 14:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
“Vă mulțumim că ați stat alături de noi 20 de ani. Următorii 20 încep săptămâna viitoare, cu aceeași echipă, într-o nouă revistă” http://www.catavencu.ro/
I-a luat Patriciu sub aripa ocrotitoare |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-i cumpere Patriciu, atunci!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
vechea redactie catavencu, a plecat la un moment dat in masa si au fondat kamikaze.
http://www.kamikazeonline.ro/ in rest, vad ca vantu vinde in masa si probabil o sa se tireze pe coclauri mai linistiti, ca avere are garla. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
vechea garda a plecat sau cei care au venit un pic mai incoace?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
O parte din vechea, cea care n-an pus botul si o parte din cea noua. Au plecat cei corora le-ar fi placut sa scrie despre orice, inclusiv despre Vintu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:03 |