UE vrea sa introduca noi reguli rutiere
![]() ![]() ![]() |
UE vrea sa introduca noi reguli rutiere
quick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sunt singurul care considera ca omul a mers in limita bunului simt?
Motorul se aude mai mult decelerand decat accelerand... cred ca se putea merge mai tare! LE: nu sunt motociclist, dar mie mi se pare ca omul nu schimba treptele cum trebuie si nici nu se foloseste de cutia de viteze. LLE: la min 2.40 era cat pe ce sa o pateasca ![]() This post has been edited by SiloS: 27 Jun 2011, 13:14 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Hai ca ai zis-o p'asta. Deci sa inteleg ca tie ti se pare absolut normal ce face donatorul? Astia, sunt singurele fiinte la care inima nu-mi tresare cand ii vad intinsi pe asfalt.
This post has been edited by Neagu Ionut: 27 Jun 2011, 13:52 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Și când te gândești că are 19 ani(declarați pe contul YouTube) și nu e singura ispravă…Oricum, militează împotriva folosirii telefonului la volan. Motocicletele având ghidon, „nu se pune”.
Sincer, eu unul nu aș putea prevedea o „rachetă” venind razant pe banda 1 la o ieșire din parcare cu spatele… Eu aștept nivelarea trecerilor la nivel … fie ea cale ferată, fie tramvai… This post has been edited by Squirrel: 27 Jun 2011, 15:14 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
MATEA BOGDAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 13 December 07 From: PLOIESTI ![]() |
baH!
De la a judeca toti motociclistii dupa cativa e la fel de protesc cum e sa judeci toti conducatorii auto sau Țconducatoarele auto dupa cativa care+s idioti. Si de a nu tresari cand veyi un motociclist pe mort sosea doar ca e motociclist...e o vb a lui caragiale amice esti idiot |
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2005
- ph 09 wpu
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Corect, hai sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala, motociclismul e una, cretinismul alta. Pe asta nu-l prinde moartea in patul lui...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Eu unul am vazut si motociclisti care circula decent si regulamentar.Specimenele astea sunt blamate chiar si de catre alti motociclisti.Fiecare padure cu uscaturile sale.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Deci sa inteleg ca tie ti se pare absolut normal ce face donatorul? Da. QUOTE Astia, sunt singurele fiinte la care inima nu-mi tresare cand ii vad intinsi pe asfalt. Ce gandire anormala! Esti bolnav mintal daca poti sa afirmi asa ceva! QUOTE Ce daca a mers cu peste 200 km/h si depasiri PRINTRE masini cu 160 km/h? Pai doar nu vrei sa depaseasca cu 105 km/h ? Ar dura o depasire o vesnicie. La 160 km/h, o depasire dureaza foarte putin. Pe de alta parte, fiind motocicleta, nu trebuie sa se balanseze de pe o banda pe alta la fel ca o masina, ci trece foarte usor printre masini. QUOTE Vitezele astea nu pun in pericol nici pe el NICI PE CEILALTI PARATICIPANTI LA TRAFIC. Sa fim realisti totusi. Mai mult pe el mai putin pe conservari. QUOTE Nu-i asa? Si totusi, ai dreptate. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
As zice ca avem prea putine sosele care se preteaza la asa ceva, iar cele din clipurile lui nu fac parte din categoria asta (cel putin pe motiv de trafic). La clipul din oras, nu pun problema unei guri de canal mai discrete, sau a unei gropi, dar pe trecerile de pietoni sau prin centrul vechi cu stradute inguste, pur si simplu nu se trece asa.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
lasa ca sint si destui soferi care merg ca astia cu capul inainte
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Motociclistii sa invete sa respecte regulile de circulatie si dupa-aia sa se dea victime pe forumuri.
Toata ziua ii vezi ca se vaita ca "nu au grija soferii de ei" si ca "ii omoara netrebnicii de soferi" dar sa mearga regulamentar, doamne fereste. Nu stiu cum naiba se face, dar de cate ori am vazut un motociclist ca merge ca un om normal (nu se baga printre masini, respecta limita de viteza, etc), mereu aveau numere de germania sau austria. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu suport motociclistii care merg intre benzi, valseaza printre masini. Sau fac ...cele prezentate mai sus.
Nu poti sa mergi cu asemenea viteza intre masini care ruleaza cu 40-60. Nu imi pasa ca mori tu, se presupune ca esti major, dar sigur omori pe altcineva cu corpul tau sau cu motorul. Nu mi se pare normal sa fiu atent la ce se intampla intre benzi. Sunt atent sa nu ies din banda mea si sa nu fie autovehicule de urgenta carora trebuie sa le fac loc. Nu trebuie sa fiu cu ochii in 4 ca poate valseaza pe 3-4-5 benzi un motociclist. In schimb, pentru ca are motor, ii fac loc sa ajunga la semafor, atunci cand mai mult se sta sau cand viteza de depalsare este mica...viteza melcului. Aceste chestii le inteleg si nu sunt absurd. Legat de NOI reguli. Cea mai buna regula ar fi pentru politisti. Amenzi usturatoare, demiteri, degradari in cazul in care nu isi fac treaba. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
mk2 sa amintim de soferii care nu respecta regulile? Motorul iti ofera un avantaj si anume acela de a te strecura printre masini.Din ce ai spus tu sigur nu ai mers si nici nu cred ca ai permis pentru moto.E drept sunt destui dobitoci cu motorul dar aia sunt injurati chiar de catre confratii lor.Dar , dupa cum am mai spus, sa nu uitam nici de soferii care cred ca oglinzile ii ajuta la aerodinamica sau ca utilizarea lor duce la uzarea prematura a oglinzii.Si sa nu uitam nici de soferii care dau muzica la tot cartierul daramite sa mai auda ceva dinafara masinii.Dupa cum am mai spus: fiecare padure cu uscaturile ei.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 27 Jun 2011, 23:09) ce vorbesti tata? de ce sa se strecoare pe langa mine? de ce sa nu respecte regulile de circulatie si daca eu ma duc cu 90 el sa stea in spatele meu nu in laterala mea? asta ie problema pt ca se strecoara probabil se gragesc catre moarte:)) oricum am zis ma doare la patina de ei totdeauna le-am facut loc da cum zicea cineva mai sus sa nu se dea victime toata ziua. QUOTE(buzasparta @ 27 Jun 2011, 23:09) aci ai dreptate nu cred ca are rost sa generalizam prea tare ca in fiecare tabara sunt oameni de genul celor din videoclip, adica stapani soselelor pana ajung sa fie stapani cimitirelor, cei pacat i ca de multe ori ajung si oameni nevinovati acolo. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(MATEA BOGDAN @ 27 Jun 2011, 16:16) baH! De la a judeca toti motociclistii dupa cativa e la fel de protesc cum e sa judeci toti conducatorii auto sau Țconducatoarele auto dupa cativa care+s idioti. Si de a nu tresari cand veyi un motociclist pe mort sosea doar ca e motociclist...e o vb a lui caragiale amice esti idiot QUOTE(SiloS @ 27 Jun 2011, 17:49) Da. Ce gandire anormala! Esti bolnav mintal daca poti sa afirmi asa ceva! Pai doar nu vrei sa depaseasca cu 105 km/h ? Ar dura o depasire o vesnicie. La 160 km/h, o depasire dureaza foarte putin. Pe de alta parte, fiind motocicleta, nu trebuie sa se balanseze de pe o banda pe alta la fel ca o masina, ci trece foarte usor printre masini. Sa fim realisti totusi. Mai mult pe el mai putin pe conservari. Si totusi, ai dreptate. Nu stiu care este idiotul dintre noi. Nu ti-as dori sa te loveasca un motociclist pe trecerea de pietoni ca ar insemna sa-ti doresc moartea. Imagineaza-ti ce inseamna sa faci putin stanga cand se strecoara un motociclist dasta intre tine si masina de pe contrasens pe la 150 de ora. Am avut prieteni motociclisti care au murit in accidente de circulatie, toate din vina lor, problema e alta ca eu omorat si pe alti oameni nevinovati, gen mama si fiu (15 ani) pe trecerea de pietoni. Deci inainte sa ma catalogati pe mine idiot si bolnav mintal v-as ruga sa va imaginati copilul/parintii spulberat pe trecerea de pietoni de un inconstient dasta, sau pe voi in timp ce-l luati cu oglinda pe un donator circuland cu peste 150 km/h si depasind printre masini. Sper sa nu va dati seama prea tarziu ca idiotii sunteti chiar voi. This post has been edited by Neagu Ionut: 28 Jun 2011, 19:40 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nustiu de ce am impresia ca fabulezi. Nu contesta nimeni ca sunt motociclisti care merg tare si care risca mai mult decat le permite experienta, insa a ne baga pe toti in aceeasi oala dovedeste ingustimea mintii, cam tot atat cat exista intre doua benzi circulate. E clar ca te influenteaza propaganda asta cu clipuri gen "frectii rutiere", dar nu pari genul care sa-si schimbe comportamentul fata de ceilalti "participanti la trafic", pt ca ti s-au intiparit in minte cateva idei fixe.
Citesc pe multe forumuri tot fel de pilde cu asa da si asa nu, care suna toate bine in teorie, dar plec dimineata, intru din nou in trafic si constat ca e la fel de haotic. Ca merg tare sau la pas, aceleasi "blonde" care schimba banda fara sa se asigure, aceiasi "carutasi" care ies cu toata oistea-n pana la jumatatea strazii de pe "ulitele" laterale, aceiasi "melci" sovaitori care pleaca de la semafor dupa 10 secunde ocupand apoi cate doua benzi pt ca le tremura mainile pe volan, aceiasi "bizoni" care-ti apar pe contrasens de te miri unde, doar pentru ca sunt smecheri si nu vor pati nimic daca depasesc coloana, aceiasi "soferi de Pitesti" care-ti intorc brusc in fata de pe banda 1, de obicei fara semnalizare, aceleasi masini parcate pe cate doua randuri sau in spic, ocupand o banda jumate sau doua, ciorchine in intersectii si blocand trecerile de pietoni. Aceeasi pietoni inconstienti care trec strada in cea mai crunta nesimtire, inclusiv cu mobilul pe urechea dinspre care vin toate masinile, de parca nu le e draga viata. Si in marea asta de nesimtire, singurii care ies in evidenta sunt, bineinteles motociclistii si biciclistii. Oare nu soferii si masinile incurca cel mai mult traficul? This post has been edited by vis-a-vis: 28 Jun 2011, 20:20 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
true
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
G I M |
![]()
|
Vis-a-vis tot respectul pentru tine, am citit cu mare placere jurnalul negresei. Din cate am observat tu nu faci parte din grupul teribilistilor. Nu v-am bagat pe toti in aceeasi oala. Sunt unii care intr-adevar nu merita sa fie injurati si catalogati drept donatori de organe doar pentru ca merg pe 2 roti.
Tu acum te ataci pentru ca esti motociclist, desigur. Poate si eu as fi facut la fel. Nu ma influenteaza nimic si nici idei fixe nu am. Poate ca am trecut prin multe sau am vazut / auzit atat de multe incat m-am ingrozit. Iti spun cu mana pe inima ca in trafic de motociclisti mi-e cel mai frica. Au fost nenumarate cazuri in care am fost depasit de motociclisti (pe partea stanga, partea dreapta, pentru unii e acelasi lucru) si ma gandeam ca pentru o clipa de neatentie puteam sa imi ratez viitorul. Cu ce a gresit baietelul ala cand a trecut pe trecerea de pietoni de mana cu mama sa si au fost spulberati de un motociclist care facea liniute? Cum e sa aflii ca mama ta a murit iar tu vei trai toata viata fara un picior din cauza unui inconstient? Motoarele foarte puternice, varsa frageda, lipsa de experienta, teribilismul duc la astfel de tragedii. Mai am un prieten care s-a distrus pe viata din cauza unui motociclist care a intrat in masina lui cu viteza exagerat de mare si a murit. Deci mai spun o data, cu riscul de a ma repeta, nu toti motociclistii sunt la fel, asa cum nici conducatorii auto nu sunt. Cum a zis cineva mai sus fiecare padure isi are uscaciunile ei, insa nu vad adevaratul motiv pentru care le luati apararea personajelor de genul celui de mai sus. Eu cand nu sunt sofer sunt pieton. Imi e bine asa sanatos cum sunt, mai bine imi pierd cateva seunde din viata la trecerea de pietoni pana e liber si pot trece strada in deplina siguranta decat sa mi-o petrec pe toata zacand intr-un carut cu rotile. Nu esti scutit de dosar penal daca pietonul peste care dai asculta sau nu muzica la handsfree, vorbeste sau nu la telefon. Se stie foarte bine, sau ar trebui sa se stie ca in preajma trecerilor de pietoni trebuie redusa viteza. Una e sa eviti un pieton la 100 la ora si una e sa-l eviti la 30. Cativa km pe ora iti poate decide urmatorii ani din viata. This post has been edited by Neagu Ionut: 29 Jun 2011, 19:20 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE Sunt unii care intr-adevar nu merita sa fie injurati si catalogati drept donatori de organe doar pentru ca merg pe 2 roti. Dar cand se ridica pe o roata? ![]() QUOTE Au fost nenumarate cazuri in care am fost depasit de motociclisti si ma gandeam ca pentru o clipa de neatentie puteam sa imi ratez viitorul Eu in cazul asta imi vad de drum ca si cum nu s-ar intampla nimic. Sunt de parere ca mai mult incurc motociclistul daca incerc o manevra, oricare ar fi aia. (franare, accelerare, stanga, dreapta ![]() Pe de alta parte, sunt de parere ca, proportional vorbind, majoritatea motociclistilor chiar stiu sa mearga pe motor (chiar si tare). Sunt foarte putini motociclistii care nu aiba treaba cu motorul. Si explicatia e simpla: o motocicleta "nu iarta". Proportia soferilor care incurca traficul este destul de mare. Sunt de parere ca daca "am elimina" din trafic toti soferii prosti-neatenti-nesimtiti s-ar merge mult mai repede si in siguranta decat daca "am elimina" motociclistii. Eu ca sofer m-am obisnuit sa franez inainte sa depasesc pana la o viteza de +20 km/h fata de a masinii depasite si sa dau flash-uri tocmai pentru ca am patit-o de prea multe ori sa nu fiu observat. Nu vreau sa ma gandesc cat de periculos e sa mergi cu motocicleta. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ni' nu stiu de ce ma bag si io in semi off-topicul asta, dar fie.
Soferi prosti versus motocilisti imbecili. Un sofer prost in trafic, din punctul meu de vedere, are doua avantaje majore. 1. La 90% (*) din cazuri, il vad din timp. Nu e capra/racheta/whatever, nu-mi "rasare" in campul vizual. 2. In alealalte 10% din cazuri am linistea ca daca chiar nu mai am ce face, si-i troznesc una, el ramane intreg. Si nu uitati un lucru. Statistic vorbind, prostia e egal distribuita oriunde. Daca sunt 10% prostovani la volan, mai mult ca sigur, sunt tot 10% prostivani si la ghidon. (*) Procente burtologice, dar cred ca prindeti ideea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Distributiile din viata reala nu sunt egale intre grupuri diferite, si mai ales intre grupul general si grupuri particulare, cu anumite inclinatii.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE Statistic vorbind, prostia e egal distribuita oriunde. Daca sunt 10% prostovani la volan, mai mult ca sigur, sunt tot 10% prostivani si la ghidon. Ba nu. Eu cred ca sunt mult mai multi la volan. Pot demonstra. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
@klaus.Daca grupurile sunt 'telectuali versus sculeri-matriteri,
Dar la soferi vs calareti, filtrati in mod similar printr-un examen de admitere, cred ca diferentele se pot considera insignifiante. L.E. @SiloS. Luand-o strict matematic. Ai 1.000.000 soferi, deci 100.000 bolovani la volan. Respectiv 100.000 motociclisti, deci 10.000 bolovani la ghidon. Nu confunda cantitatea cu distribuirea lor. This post has been edited by bucatzel: 29 Jun 2011, 13:43 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
klaus |
![]()
|
Aici nu e vorba de prostie, e vorba de o inclinatie la risc, iar motociclistii sunt prin insasi optiunea lor mai riscofili decat populatia generala.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
Corect, dar tot aici e de considerat faptul ca, din prisma conceptiei ca un sofer e mai protejat de gaoace, isi asuma mai usor riscuri mai mari. Lucru care mai echilibreaza putin balanta.
This post has been edited by bucatzel: 29 Jun 2011, 13:57 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de cele mai multe ori, cele doua minoritati amintite mai sus - soferii prosti si motociclistii inconstienti - interactioneaza strans în trafic. atat de strans, ca se lasa cu sange pe asfalt.
în concluzie, minoritatile se atrag reciproc. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
SiloS |
![]()
|
Cine isi ia motocicleta si-o ia sa se plimbe cu ea si o face de placere. Si ce faci de placere faci mai bine.
Cu masina e altceva. Sunt unii care merg cu masina mai mult de nevoie. Un bolovan la volan poate sa parcurga linistit mii de km. Un bolovan pe motor moare. Masina creeaza o senzatie falsa de siguranta, tocmai de aceea e usor sa fii vitezoman la volan cu experienta 0. Pe motocicleta trebuie sa fii sigur pe modul in care controlezi motorul. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 29 Jun 2011, 15:15) Sau omoara pe altcineva. Sau baga in puscarie pe altcineva. Eu in continuare nu pot sa inteleg de ce nu pot respecta regulile de circulatie. Sa intelegem ca acesti oameni care "chiar stiu sa mearga pe motor (chiar si tare)" au atins un inalt nivel de transcendenta incat legile fizicii nu li se aplica si lor? |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE Eu in continuare nu pot sa inteleg de ce nu pot respecta regulile de circulatie. Incearca sa mergi cu o Dacia 1300 cu 130 km/h si apoi fa acelasi drum cu aceeasi viteza cu o masina performanta. O sa poti sa iti explici singur. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:33 |