lipsa ulei in CV
![]() ![]() ![]() |
lipsa ulei in CV
cristiV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Numero uno : invata sa folosesti cratima (liniuta ... "-").
Numero due: mergi la service, da jos motorul, scoate cutia, vezi ce are si repara/inlocuieste ce e defect. Eu unul nu pot aprecia un om care vinde masina in sens de "teapa" ... Dupa ce o repari (caci evident are ceva defect) vino inapoi in acest topic si spune-ne ce a avut. Completatul la infinit nu e o solutie. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
1. problema mea e CV nu gramatica
2. ai dreptate ca trebuie reparata, dar in momentul in care o vand si clientul vede ca s '- 'a umblat la motor, pierd cateva sute de euro din pretul de vanzare + reparatia. Pentru mine Supernova reprezinta o mare teapa, nu cred ca vei gasi o supernova SH perfecta, cat dai atat face |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Cum crezi ca isi va da seama clientul ca s-a dat motorul jos? Si chiar daca s-a dat,asta nu e problema ,ca doar nu s-a desfacut motorul.Nu e acealsi lucru cu lonjeroane sudate sau cadru motor schimbat,unde intr-adevar pierzi bani la vanzare...
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
cristiV |
![]()
|
am inteles ca dupa ce le pune la loc pune silicon intre ele si cica s-ar vedea. Vreau doar sa stiu daca a mai patito cineva, sa-mi fac o idee la ce sa ma astept
![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu cumva sa curga pe la burduful superios al planetarei scurte (pe stanga, partea soferului)... acel burduf are si un rulment si un colier-distantier mai special... care are o clema de fixare si cu rol de etansare... daca aceasta cedeaza, pe acolo incepi sa piersi uleiul din cutie... poate scapi de dat jos motorul... ideea e ca uleiul de cutie nu se consuma, doar se pierde... iar asta se produce prin fect gravitational...deci cauta intai unde se duce uleiul.... adica urmele, pierderile....
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
umplii frumos cutia de viteze, te duci cu masina la spalatorie o speli la motor si pe dedesubt mergi cu ea o sapt sau daca ajungi sa faci 500-1000Km e perfect si vezi pe unde curge .. bafta
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristiV @ 26 Jun 2005, 13:07) am ramas fara ulei in CV, anu trecut am completat 400ml, si acum 2 sapt a inceput sa fluiere in a IIIa, am bagat 1,6l (elf) de ulei si tot mai trebuie, am bagat degetu prin gaura aia(cat am putut) si nici macar urma de ulei. Am inteles de la un mecanic ca trebuie dat jos si motoru ptr a da jos cutia ![]() io am completat cu 4 litrii dupa 500 de km.... intra3a fluiera si in a5a mia-iesit de vreo 2 ori parerea mea e ca tu ai pus si un ulei prost daca cutia de viteze are ulei si fluiera intra3a |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:09 |