DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> lipsa ulei in CV

cristiV
post 26 Jun 2005, 11:07
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

am ramas fara ulei in CV, anu trecut am completat 400ml, si acum 2 sapt a inceput sa fluiere in a IIIa, am bagat 1,6l (elf) de ulei si tot mai trebuie, am bagat degetu prin gaura aia(cat am putut) si nici macar urma de ulei. Am inteles de la un mecanic ca trebuie dat jos si motoru ptr a da jos cutia wacko.gif si mia recomandat sa completez pana o vand. voi ce parere aveti? totusi a pierdut cam mult intrun an si culmea nu se vad urme pe unde se scurge

--------------------
RENAULT Laguna III GT 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 26 Jun 2005, 12:05
Post #2

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Numero uno : invata sa folosesti cratima (liniuta ... "-").
Numero due: mergi la service, da jos motorul, scoate cutia, vezi ce are si repara/inlocuieste ce e defect. Eu unul nu pot aprecia un om care vinde masina in sens de "teapa" ...

Dupa ce o repari (caci evident are ceva defect) vino inapoi in acest topic si spune-ne ce a avut. Completatul la infinit nu e o solutie.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
cristiV
post 26 Jun 2005, 20:59
Post #3

Membru autentic

1. problema mea e CV nu gramatica
2. ai dreptate ca trebuie reparata, dar in momentul in care o vand si clientul vede ca s '- 'a umblat la motor, pierd cateva sute de euro din pretul de vanzare + reparatia. Pentru mine Supernova reprezinta o mare teapa, nu cred ca vei gasi o supernova SH perfecta, cat dai atat face

--------------------
+
Doru
post 26 Jun 2005, 21:17
Post #4

Membru autentic

Cum crezi ca isi va da seama clientul ca s-a dat motorul jos? Si chiar daca s-a dat,asta nu e problema ,ca doar nu s-a desfacut motorul.Nu e acealsi lucru cu lonjeroane sudate sau cadru motor schimbat,unde intr-adevar pierzi bani la vanzare...

--------------------
VW PASSAT TDI 4 MOTION - B-05-TIE
Keep It Real!!
+
cristiV
post 26 Jun 2005, 21:24
Post #5

Membru autentic

am inteles ca dupa ce le pune la loc pune silicon intre ele si cica s-ar vedea. Vreau doar sa stiu daca a mai patito cineva, sa-mi fac o idee la ce sa ma astept wacko.gif

--------------------
+
AL
post 28 Jun 2005, 15:03
Post #6

Member

Vezi sa nu cumva sa curga pe la burduful superios al planetarei scurte (pe stanga, partea soferului)... acel burduf are si un rulment si un colier-distantier mai special... care are o clema de fixare si cu rol de etansare... daca aceasta cedeaza, pe acolo incepi sa piersi uleiul din cutie... poate scapi de dat jos motorul... ideea e ca uleiul de cutie nu se consuma, doar se pierde... iar asta se produce prin fect gravitational...deci cauta intai unde se duce uleiul.... adica urmele, pierderile....

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
ZaiR
post 1 Jul 2005, 09:02
Post #7

Against the System

umplii frumos cutia de viteze, te duci cu masina la spalatorie o speli la motor si pe dedesubt mergi cu ea o sapt sau daca ajungi sa faci 500-1000Km e perfect si vezi pe unde curge .. bafta

--------------------
DUCATI 900 SuperSport 2003 - este!
+
ZaiR
post 1 Jul 2005, 09:04
Post #8

Against the System

QUOTE(cristiV @ 26 Jun 2005, 13:07)
am ramas fara ulei in CV, anu trecut am completat 400ml, si acum 2 sapt a inceput sa fluiere in a IIIa, am bagat 1,6l (elf) de ulei si tot mai trebuie, am bagat degetu prin gaura aia(cat am putut) si nici macar urma de ulei. Am inteles de la un mecanic ca trebuie dat jos si motoru ptr a da jos cutia wacko.gif  si  mia recomandat sa completez pana o vand. voi ce parere aveti? totusi a pierdut cam mult intrun an si culmea nu se vad urme pe unde se scurge
*

io am completat cu 4 litrii dupa 500 de km.... intra3a fluiera si in a5a mia-iesit de vreo 2 ori
parerea mea e ca tu ai pus si un ulei prost daca cutia de viteze are ulei si fluiera intra3a

--------------------
DUCATI 900 SuperSport 2003 - este!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 22:09
Forum Renault