Dacia 1310 tuning, spoilere,eleroane,triple chioare etc etc
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1310 tuning, spoilere,eleroane,triple chioare etc etc
kid88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|||
seb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
ok?
Attached thumbnail(s) 79.jpg ( Size: 140.4k ) Number of downloads: 41083 80.jpg ( Size: 144.81k ) Number of downloads: 45136 95.jpg ( Size: 39.16k ) Number of downloads: 44741 151.jpg.jpg ( Size: 47.57k ) Number of downloads: 45681 181.jpg.JPG ( Size: 448.91k ) Number of downloads: 44837 |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
seb la ce pret ajunge un spoiler asa ca a lu Darius tipu cu dacia gri de TM? se gaseste prin targ? ms pt poze
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
seb |
![]()
|
am vazut un chit(spoiler fata,spate,praguri+bonus priza de aer)2.900.000pe www.4tuning.ro/bazar.
Attached thumbnail(s) prag.jpg.jpg ( Size: 23.49k ) Number of downloads: 18194 spoilerfata.jpg.jpg ( Size: 32.97k ) Number of downloads: 15165 spoilerspate.jpg.jpg ( Size: 27.6k ) Number of downloads: 15090 prag.jpg.jpg ( Size: 23.49k ) Number of downloads: 12876 |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici niste poze misto. Si stiu pe cineva care te-ar putea ajuta sa faci ceva in gen.
Oricum eu am ramas ![]() Attached thumbnail(s) s20100039xr.jpg ( Size: 76.02k ) Number of downloads: 18436 s20100122lb.jpg ( Size: 49.85k ) Number of downloads: 16115 s20100139af.jpg ( Size: 50.19k ) Number of downloads: 15832 |
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
seb |
![]()
|
decat sa faci asa ceva, mai bine schimbi masina.
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce ? Mie mie se pare ca a facut ceva chiar super misto. Singurele chestii care nu imi plac sunt geamurile laterale care par infundate dar de ... la dacie geamurile sunt foarte mici la fel ca si portierele si nu prea ai ce sa le faci si altceva ca nu imi place este cum se imbina parbrizul.
Oricum eu zic ca masina a iesit super frumos, iar daca mai faci imbunatatiri si la motor sau pui un motor de Reanult 5 Alpin chiar poti sa zici ca ai facut din Dacia ta o masina de curse cu un aspect fioros. Decat sa pui un spoiler de vitan si un eleron care in cazul fericit nu are nici un efect sau cazul nefericit la 120 te zboara de pe sosea zic ca mai bine bagi banii si iti faci niste spoilere din fibra la cineva care se pricepe. Te costa cam 10 mil spoilere cu praguri si inca vreo 8 eleron calculat pt masina ta, cu toate ca pe dacie nu prea vad rostul. |
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
seb |
![]()
|
da, arata bine masina,dar nu cred ca merita sa bagi bani in ea,eu la asta ma refeream.tabla tot de dacie ramane si cand trebuie sa o faci te doare inima.
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
AlexM. |
![]()
|
Da. Din nefericire tabla este extraordinar de proasta. Eu am avut surprize cand mi-am luat aripile de fata sa constat ca erau ruginite din fabrica
![]() Dar am vazut la un prieten ca si-a facut pe un Opel astra o mare parte din caroserie din fibra de sticla ... sau ceva in gen si asa am inteles ca o protejeaza mai bine de rugina. Dar totusi tabla romaneasca e tabla romaneasca... un prieten are o nova de 5 ani si acum e RUPTA de rugina. Dar eu te intreb daca tot bagi bani in ceva ... nacar bagi banii in ceva mai k-lumea ca tot la fel de repede crapa ![]() Dar si cand crapa plangi de doua ori mai tare. P.S. Sa nu mentionam calitatea pieselor ![]() |
--------------------
DACIA
1310 L Break
|
|
seb |
![]()
|
am si un bmw din 84 si crede-ma nu se compara nici acum cu dacia din 95 pe care o am,schimbat aripi fata,atat era nevoie dar...
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
AlexM. |
![]()
|
Stiu. Ca si eu pe langa Dacia mea mai am si un Nissan Patrol GR din 92 si piesele nu se compara dar sunt si mai scumpe.
Acum totusi sa revenim la spoilerele omului. Nu ar fi mai simplu sa te duci sa iti faci niste spoilere pe comanda ?? Ca din vitan sau de dumnezeu stie unde are toata lumea. Dar asa daca ai tu un design bun pentru dacie e usor ca doar iti masoara masina si il face, sau eventual sunt oameni care iti fac designul pe loc. Partea nasoala e ca Dacia e o masina patratoasa si e relativ greu sa faci niste spoilere frumoase pentru ea. Sau exista varianta pe spoilerul original sa il continui sa ii pui o lama sau ceva in gen, si daca este finisat bine poate sa iasa ceva frumos. Altceva la care sa ai grja este la evacuari. Daca nu se imbina frumos cu spoilerul de pe spate risti sa strici masina, iar evacuarile sportive pe Dacia suna de iti vine sa plangi. ![]() |
--------------------
DACIA
1310 L Break
|
|
AlexM. |
![]()
|
Asa si inca ceva. Cum arata priza aia de aer. Ca am vazut unele negre asemanatoare cu cele de pe Daciile cu motor diesel care arata ingrozitor si macar de ar ajuta la ceva ... dar asa
![]() This post has been edited by AlexM.: 14 Jul 2005, 12:39 |
--------------------
DACIA
1310 L Break
|
|
seb |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
AlexM. |
![]()
|
Da. Cam asa ceva. Mie imi place spoilerul de pe spate cu evacuarile alea. Arata destul de bine.
Si ala de fata arata bine, dar mi-ar fi placut si mai mult sa fi lasat mai mica grila si sa fi pus doua proiectoare mici, rotunde. Dar arata bine si asa si sa nu mai zic cate probleme ai la RAR daca nu sunt proiectoarele omologate. ![]() Oricum e frumos lucrata. Imi place ce sa imbina frumos cu jentile si cu pragurile. Era frumos daca o mai unfla pe spate cu fibra sa o faca sa para mai masiva ca spoilerul e masiv. In rest masina e misto. |
--------------------
DACIA
1310 L Break
|
|
AlexM. |
![]()
|
Alta idee ar fi sa iti pui o trapa. Dar este destul de complicat ca din cate am vazut eu la noi nu se monteaza trapele bine si in max 3-4 ani esti plin de rugina in jurul ei si iti ploua in masina
![]() |
--------------------
DACIA
1310 L Break
|
|
kid88 |
![]()
|
Mai fratilor...ori eu nu vad bine ori masina asta(ultimele poze puse de seb) este de MH? eu sunt din MH si la masina veche am MH-02-UYT si asta are MH-02-WYT deci are nr luat imediat dupa mine...eu n-am vazut masina asta prin SEVERIN. seb zi-mi si mie te rog un nr de telefon al tipului care vinde kit-u...imi plac spoilerele, sunt frumoase acu o sa vad si pragarurile
This post has been edited by kid88: 14 Jul 2005, 13:57 Attached thumbnail(s) DSCN2429.jpg ( Size: 402.65k ) Number of downloads: 15726 |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
seb |
![]()
|
poza o am luata de aici,da nu mai stiu ce topic,nu stiu daca e reala sau nu,oricum arata bine!
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
kid88 |
![]()
|
care poza??? cu dacia aia? in fine...zi-mi si mie te rog un nr de tel al tipului care vinde spoilerele sau un id de mess. ms frumos
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
seb |
![]()
|
0723.344.327
o743.345.635 razvan_alex@rdslink.ro |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
kid88 |
![]()
|
ms pt detalii seb
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
AlexM. |
![]()
|
Sa ne arati si noua ce spoilere iti iei si rezultatul final !!
Multa Bafta ! |
--------------------
DACIA
1310 L Break
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
parerea mea:decat sa dai bani pe niste spoilere gen gti care rareori imbunatatesc coeficientul aerodinamic ,ele fiind facute in matrite vai de mama lor mai bine faci ceva l motor!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
AlexM. |
![]()
|
Omul a zis ca se apuca sa o repare. De unde nu stii ca nu face si motorul. Ti se pare mult ca da 3.00.000 pe spoilere si praguri ?
Si oricum ... la cum arata dacia niste spoilere nu ar strica. Cat despre aerodinamica ... nu cred ca e diferentea prea mare intre aerodinamica botului si cea a fundului .. masinii. ![]() |
--------------------
DACIA
1310 L Break
|
|
kid88 |
![]()
|
La motor n-am ce sa-i fac...i-am facut reparatie capitala acum 3 ani(de 2 ani si jumatate masina nu a mai fost miscata din parcare) eventual sa-l desfac si sa-l curat si daca e sa-i mai aduc ceva imbunatatiri. Deocamdata mai astept un pic sa ia tata banii pe concediu...si apoi ma apuc de ea;)
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
kid88 |
![]()
|
triple chioare de unde iau?
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu am un break din 97!si am vazut ca se fac ceva adaugiri la spoilere!unde gasesc asa ceva cum se monteaza?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nai ce face la motor, dar ai ce lipi si pune tampenii pe ea, sa fi mai..."bengos"
Ce tii si cu kinderii astia si cu "tuningul" lor. Man, ai multe de facut la motor. Ca asa sa iti faci masina sa iti arate "bine" (depinde de ochi ce inseamna bine asta) si sa te dai creier musculos prin sat, nu merita. Lasa banii parintilor sa se simta si ei bine undeva. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
kid88 |
![]()
|
Eu am dacia aia din 87...si am tras pe ea la maxim, am carat cu ea orice si n-a crapat motorul
![]() driverx zii si mie ce imbunatatiri pot sa fac la motor ![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7713
Sunt numai cateva din modificarile pe care le poti face ... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:02 |